Първоначално изпратено от ejonny2376
Разгледай мнение
Сега като видях снимките имота се продава поне от 3-4 години, може и от повече. По спомен е около 80 квадрата и тогава му искаха 78К или нещо подобно . Помня цифрите защото мислех да го взема тогава - не съм гледал, просто мислех че е добра сделка. Последен етаж е и щом тогава не се е продал / пак беше доста под цената за квартала/ значи нещо не му е наред. Или пък се е продал и сега го препродават....
Ако ти се дават 20 лева иди да го видиш. При положение че няма проблеми не е лоша сделка като за момента....
Разбирам че брокерите са много досадни особено сега обаче текста на обявата е ужас. Ще му давам 300 хиляди потенцилно а този ще ми иска пари за оглед ?! А защо не е написал истинската квадратура ? Безкрай неща с такъв продавач за такива суми не искам да имам нищо общо.
Засега съм плащал само 1 път комисионна на брокер за покупка - първата ми.... Сега пак бих платил ако ми намерят това което искам на цената която искам....В конкретният случай не виждам защо бих избрал брокера....
ПП Гледката ми в момента е отлична, но това няма какво да го бие - просто пред него са Топлофикация и Училище и няма какво да го запуши никога на етажа който е....Жалко че имота е най-вероятно с проблеми....
Коментар