If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Какво имам и какво нямам - няма да разбереш.
Проблемът при "имащите" е, че страхът от евентуална загуба им пречи да видят реалността.
Апропо - радвам се, че си водиш записки на включванията ми.
Докато на мен за твоите не ми пука.
Рано или късно всяко неравновесие се изглажда. (по един или друг начин)
Ух, аз, пък каква фикс идея ми е да разбирам твоите притежания, хахаха, то си личи по жалостните ти писания, няма нужда да се сещам, поредния скъсаняк, дето пропуснал влака...иначе може и да си прочел в мрежата и клиентите в Аспен на какви цени се спускат, седейки в инвалидната количка на социални помощи
Проблемът при "имащите" е, че страхът от евентуална загуба им пречи да видят реалността.
Това и аз им го набивам в главите,Маркс го е установил -Всяко количествено натрупване в системата(поскъпване и то шоково на цените),винаги води до качествено изменение (спад в цените,системата се саморегулира)....
Явно много се кефиш, като си нямаш имоти, имащите такива да го отнесат. Това обяснява твоята хиперактивност в темата напоследък. Жалък напън....
Докато на мен за твоите не ми пука.
Или това, или цените на НИ се сгромолясват. За мен е все едно кое от двете. Но трябва едно от двете да се случи. Сегашното положение не е устойчиво с Р/Е над 30, 40 и даже 50. Това не е добър бизнес.
Проблем са цените на жилищата,цените на наемите са спрямо заплатите,а НИ са надути с кредита ,който домакинствата поемат над възможностите си в бъдеще.
Не ме слушат хората като им казвам да не се заробват с дългове. Не са виновни харата, а алчните изедници. Държавата трябва повече регулации да вкара. Иначе излиза, че въшка като мен с джобни 200к може да вземе с ипотека нещо за милиони. Лудост! Да се заробя - никога!
Или това, или цените на НИ се сгромолясват. За мен е все едно кое от двете. Но трябва едно от двете да се случи. Сегашното положение не е устойчиво с Р/Е над 30, 40 и даже 50. Това не е добър бизнес.
След като това с наемите го уточнихме (още преди няколко дни) сещаш ли се какво става с махалото,
когато е доведено в едната крайност, а силата, която го тласка - спре!
Как я виждаш равновесната точка?
Заплатите и наемите рязко скачат или ........................ ........................
След като това с наемите го уточнихме (още преди няколко дни) сещаш ли се какво става с махалото,
Заплатите и наемите рязко скачат или ........................ ........................
Явно много се кефиш, като си нямаш имоти, имащите такива да го отнесат. Това обяснява твоята хиперактивност в темата напоследък. Жалък напън....
Който не може да си позволи покупка на НИ, е добре дошъл под наем. Но нивата на наемите от 2 години не догонват поскъпването на имотите, а това вече е проблем.
Който не може да си позволи покупка на НИ, е добре дошъл под наем. Но нивата на наемите от 2 години не догонват поскъпването на имотите, а това вече е проблем.
Проблем са цените на жилищата,цените на наемите са спрямо заплатите,а НИ са надути с кредита ,който домакинствата поемат над възможностите си в бъдеще.
От Асоциацията на строителните предприемачи са притеснени от покачването на цените на жилищата над нива, които са непосилни за населението - над 100 000 - 110 000 евро за апартамент.
От Асоциацията на строителните предприемачи са притеснени от покачването на цените на жилищата над нива, които са непосилни за населението - над 100 000 - 110 000 евро за апартамент.
Има стока,в момента се пренасочва от цял свят с кораби,нужно е време.От утре газа ще се плаща в рубли,стой и гледай каква енергийна криза ще удари повечето държави от ЕС.
В момента сделките с жилища са изцяло спекулативни.Още няколко месеца и ще има продавачи,които ще продават защото ще имат нужда от финанси
От твоите уста в божите уши. Ще ги дебна на замушка.
Добре, нали нямаше джелезо?!?! Три строежа до нас продължават да работят. Разтоварват цели камиони с арматура. Не знам дали са индексирали цените на рисковите зелени играчи, но мога да опитам да разпитам. Както и да е, оказа се лъжа липсата на арматура. Също както щеше да свърши тунджата, а по-късно и мазгата. "Хайде народе - не остана! Ама моля Ви се не се бутайте, има за всички!". Долнопробни трикове от пазара...
Има стока,в момента се пренасочва от цял свят с кораби,нужно е време.От утре газа ще се плаща в рубли,стой и гледай каква енергийна криза ще удари повечето държави от ЕС.
В момента сделките с жилища са изцяло спекулативни.Още няколко месеца и ще има продавачи,които ще продават защото ще имат нужда от финанси
Коментар