Първоначално изпратено от 13ADROL
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Laconic Разгледай мнение
Опитваш се да обобщиш нещо, а се изразяваш несвързано, не зная каква е причината!
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
Такива са новите реалности и е трудно да се отсее нещо истинско защото публичното както си написал е много рядко обективно, неутрално и написано без насоки за читателя.. Остават само цифрите, но уви и те много често се пипат та така....
Нататък Юлката знае... конспирации :-)
Смешно е, който и да било да дава прогнози. Дори BONI, се въздържа от такива. Откъде идва самочувствието на разни еднодневни никове да дават прогнози, за мен е загадка...
Коментар
-
Първоначално изпратено от manyyy Разгледай мнение
100% е така по отношение на болднатото. Бедата е , че се отнася за 99% от източниците във всички найменования,посоки и цветове на тези пристрастия.
Нататък Юлката знае... конспирации :-)
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от segato Разгледай мнение
А честито.
Тайна ли е къде и какво или си казала но аз съм го пропуснал ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнениеСладурчета-папурчета, гледайте малко по-ведро и ще видите, че ще сте по-щастливи.
Можете да ме поздравите с новата ми покупка на имот
Тайна ли е къде и какво или си казала но аз съм го пропуснал ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнениеДа обобщим мненията тази вечер:
За пореден път човек занимаващ се с НИ, прави реална покупка на имот....и то какъв имот. които никога не са имали, а и нямат топки, продължават да бистрят политиката, защо не трябва да купуват НИ до края на дните си.
Коментар
-
Да обобщим мненията тази вечер:
За пореден път човек занимаващ се с НИ, прави реална покупка на имот....и то какъв имот. които никога не са имали, а и нямат топки, продължават да бистрят политиката, защо не трябва да купуват НИ до края на дните си.Last edited by X_Y; 19.05.2022, 21:45.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнениеСладурчета-папурчета, гледайте малко по-ведро и ще видите, че ще сте по-щастливи.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Въпрос на политически пристрастия в отразяването и чудене откъе да се изсмуче сгодна цифра....А реалността е долу при голям минус на населението за годината
През първото тримесечие на 2022 г. безработицата намалява спрямо същия период на предходната година с 1.4 процентни пункта и достига 4.9%, съобщи Националният статистически институт.
През първото тримесечие на 2022 г. общият брой на заетите лица е 3 068.3 хил., от които 1 632.2 хил. мъже и 1 436.0 хил. жени. В сравнение с първото тримесечие на 2021 г. броят на заетите лица се увеличава с 1.3%
Коментар
-
Въпрос на политически пристрастия в отразяването и чудене откъе да се изсмуче сгодна цифра....А реалността е долу при голям минус на населението за годината
През първото тримесечие на 2022 г. безработицата намалява спрямо същия период на предходната година с 1.4 процентни пункта и достига 4.9%, съобщи Националният статистически институт.
През първото тримесечие на 2022 г. общият брой на заетите лица е 3 068.3 хил., от които 1 632.2 хил. мъже и 1 436.0 хил. жени. В сравнение с първото тримесечие на 2021 г. броят на заетите лица се увеличава с 1.3%
100% е така по отношение на болднатото. Бедата е , че се отнася за 99% от източниците във всички найменования,посоки и цветове на тези пристрастия.
Коментар
-
Аз също ще ти пиша къде нагазихОстанете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнение
Честито Дурка! Страхотна покупка в страхотна дестинация. Сега можеш да посветиш и понижителите. Да загреят малко
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар