IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от 20000леваЗАПЛАТА Разгледай мнение

Много надцених гражданската реакцията на инфлацията в Европа и в България особено. 15% инфлация и на никой не му пука. В Германия потъпкаха конституция и закони, централата на ЕЦБ-то даже и ограда няма. Никой не протестира. Вместо това протестира се за още и още повече инфлация. И ще я получим без съмнение. Аз си мислех че още на 10% инфлация мача е свирен и ще изринат върхушката.
    Запушват устите на хората с разни помощи, които идват пак от принтене на фалшиви пари. Идния четвъртък ще видим пак какво се обясняват.

В САЩ ужким започват затягане от този месец. Да видим до кога /може би няколко месеца ще издържат, до следващото включване на принтерите.

При тази политика хората просто трябва да се примирят, че е напълно нормално 40-годишна панелна гарсониера в ж.к. "Фондови жилища" да струва 150 000 лева, а тристаен панел в ж.к. "Младост" да струва 300 000 лева. /и това даже ще е много евтино, след като влезем в еврозоната!/

Коментар

• https://www.vbox7.com/play:916ee162

Коментар

• Мдааа, дойде фазата на и на присъединяването на БГ монетарно към ЕС. Приехме евроатлантическите ценности, а с тях и съотношението 40/60.
        Сега навлизаме във фазата на примирението на една част от хората, че ще принадлежат към 60-те% и раждането на жилищните корпорации, които ще им гарантират живот под наем и след пенсионна възраст. Държавата законово ще защити наемателите, така както е и в другите страни с евроатлантически ценности. Времето когато в БГ 95% бяха собственици отмина и ще остане може би само в историята до 2020-та година.
        Нека да съм ясен няма нищо лошо да се живее под наем. 60% от гражданите на старните почитащи евроатлантическите ценности води именно такъв живот. Живот в който притежанието на собствен имот си е бреме.

В БГ, фазата на примирението ще трае точно толкова, колкото е продължила и в другите страни с евроатлантически ценности. Това няма и как да е иначе щом сме тръгнали по пътя на евроинтеграцията, уеднаквяването на доходите и стандарта на живот. Просто трябва да си мине времето когато фактора позволимост ще бъде еднакъв в цялата еврозона. Това са реалностите, такива каквито са и който все още не ги приема, значи му е нужно още време за примирение. На държавата са и нужни наематели, за да е сугурно, че ще има кой да работи и да не мисли за глупости.

Свикване, свикване, свикване... Животът без собствен имот не е никак лош. Разправии за поддръжка, данъци и тн... не са на дневен ред за наемателя.

Кой купил, купил. Който е проспал момента и няма собствен имот, сега ще спи в имот на хазяин или на родител.

Промоцията в рекламата е била до 31.10.2012-та. (Надежда всяка, тука оставете и с живот под наем бързо свикнете!)

пп. Какво е доброто съотношение между собственици и наематели за икономиката? И плюсовете и минусите на живот под наем.
        Last edited by bulgarian lev; 05.06.2022, 09:44.
        Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

Аз си мислех че още на 10% инфлация мача е свирен и ще изринат върхушката.
          В момента за 05.2022 при нас е 14%, а в еврозоната е 8%, по официални данни.
          Инфлация 10% e "незабележима", нещо като при жабата в тенджерата. Като надвиши 20-30% в еврозоната ще стане "интересното".

Коментар

Много надцених гражданската реакцията на инфлацията в Европа и в България особено. 15% инфлация и на никой не му пука. В Германия потъпкаха конституция и закони, централата на ЕЦБ-то даже и ограда няма. Никой не протестира. Вместо това протестира се за още и още повече инфлация. И ще я получим без съмнение. Аз си мислех че още на 10% инфлация мача е свирен и ще изринат върхушката.
            Симпатичен си ми. Знаеш ли, ще те разочаровам, но в България всеки се оправя по единично.

Коментар

• Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение

Покажи ми столица някъде по света, където имотите сега са по-евтини спрямо 10 години назад.

Как са цените в Триполи, Дамаск, Сана, Киев?...

Коментар

• Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнение

Заплатката е пропял друга песен, различна от 30 купувачи в София. Явно толкова се е фрустрирал, че сега секи втори на улицата му се привижда, че купува имот, не, че е далеч от истината де....

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение

Брей, къде влагат тез кинти тези личности, бре? И аз се чудя.
                  Заплатката е пропял друга песен, различна от 30 купувачи в София. Явно толкова се е фрустрирал, че сега секи втори на улицата му се привижда, че купува имот, не, че е далеч от истината де....

Коментар

Само 500К евро? Че тая цифра е 100% сигурна. Въпроса е че еврото или няма да съществува или ще е някакво дигитално извращение което няма да струва нищо. За 2030-та вече са планирани и приети какви ли не планове за еврото - дигитално евро ще имаме още 2025-та. После имаме нова регулация KYT, на всяка транзация ще се пише обяснение 2027-ма. От там нататък имаме обединен кредитен рейтинг цяла Европа със дигитална оценка по история на браузъра и профила в социалните мрежи, това още не е окончателно но и то идва към 2027. Изобщо тия евраци няма да ги бъде. Нито един ръководител в ЕЦБ не държи над 100К евро само да знаете - те са длъжни да декларират, всичко го вкарват в имоти и Лагард и оная рунтавата и лейн, всички не държат никакво евро от огромните си заплати. И акции не държат повечето. 100% имоти се оказа тая година.
                    Брей, къде влагат тез кинти тези личности, бре? И аз се чудя.
                    Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

Само 500К евро? Че тая цифра е 100% сигурна. Въпроса е че еврото или няма да съществува или ще е някакво дигитално извращение което няма да струва нищо. За 2030-та вече са планирани и приети какви ли не планове за еврото - дигитално евро ще имаме още 2025-та. После имаме нова регулация KYT, на всяка транзация ще се пише обяснение 2027-ма. От там нататък имаме обединен кредитен рейтинг цяла Европа със дигитална оценка по история на браузъра и профила в социалните мрежи, това още не е окончателно но и то идва към 2027. Изобщо тия евраци няма да ги бъде. Нито един ръководител в ЕЦБ не държи над 100К евро само да знаете - те са длъжни да декларират, всичко го вкарват в имоти и Лагард и оная рунтавата и лейн, всички не държат никакво евро от огромните си заплати. И акции не държат повечето. 100% имоти се оказа тая година.
                      Абе, ти много си се притеснил бе приятелче. Признах те, че си станал повишител, ама да рутиш изковани от банките на ЕС зависимости, нали се сещаш, че в персонален план не ти върши работа, освен, ако не си купиш имот и спреш да наливаш в хазяите потънали пари.

Коментар

Е, да. Преди десет години са паднали, ама само временно.

Покажи ми столица някъде по света, където имотите сега са по-евтини спрямо 10 години назад.

Ако се разминем с 3-та световна война, лично аз няма да се изненадам, ако през 2030-та 3-4 стайните в София започват от 500 000 евро, а двустайните започват от 450 000 евро.

Коментар

Кавръков(а и другите понижители, които му пригласят) съвсем се зомбирал от фикс-идеята му за срив на имотите, която при нормални условия никога няма да се осъществи.
                          Затова той няма ясен поглед върху пазара на имоти и не трябва много да да му обръщаме внимание на постовете.

Кавръков, може ли да ми посочиш поне една столица, в която цените на имотите някога са спаднали?
                          Кавръков не е истински понижител вече. Сам не вярва, че ще има спад в цените и затова пише горещи молби до ръководството на ЕЦБ за вдигане на лихвите с цел охлаждане на пазара.
                          Last edited by X_Y; 05.06.2022, 10:17.

Коментар

• Е, да. Преди десет години са паднали, ама само временно.

Ако се разминем с 3-та световна война, лично аз няма да се изненадам, ако през 2030-та 3-4 стайните в София започват от 500 000 евро, а двустайните започват от 450 000 евро.
                            Last edited by Frosty; 04.06.2022, 22:17.
                            ( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби

Коментар

Кавръков(а и другите понижители, които му пригласят) съвсем се зомбирал от фикс-идеята му за срив на имотите, която при нормални условия никога няма да се осъществи.
                              Затова той няма ясен поглед върху пазара на имоти и не трябва много да да му обръщаме внимание на постовете.

Кавръков, може ли да ми посочиш поне една столица, в която цените на имотите някога са спаднали?
                              Да ,глобално преди 10 години цените са паднали навсякъде,в София с над 40%.

Коментар

• Кавръков(а и другите понижители, които му пригласят) съвсем се зомбирал от фикс-идеята му за срив на имотите, която при нормални условия никога няма да се осъществи.

( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби

Коментар

Working...
                                X