Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнениеОчевидно апартаментите в София са силно подценени. Кандидатите си купуват хладилници по 3к $, дават по 3к евро за една нощ с кака, стек под 200 лева не хапват. Редно е да им вземат милион за да напуснат деЦката.
Мислех, че хората като отидат на Запад ще се устроят , изкарат пенсийка и после ако се върнат то ще е в някое селце на спокойствие. А то всички искат в София.... при това уж за тях ама на практика е инвестиционно... Джонката само такива обяви разглежда и пуска....:-)
Мъка и това дава обяснение за случващото се с цените. Ако беше само местният зор нямаше да нарастват толкова бързо....
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
Чудно - уж имаш имоти за милиони, а гледаш промоции и купуваш най-евтините боклуци.Да си чувала случайно нещо за енергийна ефективност? Под 2000 лева хладилник като хората много трудно ще намериш.
Също като Песимиста със сиренето от 10 лева - имитиращ продукт, което купува за децата си, но иначе милионер с поне 10 апартамента в елитни сгради ново строителство.
За апартите под наем слагам вградени заради дизайна, но те са по-малки и по-евтини разбира се....
А за сиренето пак си много ама много забавен. Имитиращи продукти с палмова мазнина съм купувал 2-3 пъти преди 20 години докато не знаех какво е и защо струва толкова. А това че нямаш идея какво и как се продава и пакетира по мандри и магазини не моа да ти помогна :-) а да купих си калифорнийски шам фъстък нали ти беше любимото от Лидъл миналата седмица по под 24 лева килото .... беше дори пакетиран :-))))Last edited by pesimist4o na kvadrat; 25.05.2022, 18:48.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
Не може, такъв тук вече имамеИ ветеринар не може.
Коментар
-
Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
Не може, такъв тук вече имамеИ ветеринар не може.
Аз съм келнера, друг трудно ще стане .... наиш ли колко табли требе да пренесеш преди тапията :-))))
Коментар
-
Твоите глупости не са по-малки - особено това с 20%=многократно повече ще го запомня.
А аз нямам претенции за нищо за разлика от инертният.....Какви претенции може да има един келнер.... освен да ми плащате навреме наема :-)
Пп Иначе не знам какво помниш, но аз често греша за много неща . В оня случай обаче нямам грешка. Ако още не си сигурен прочети поста му колко пари са му взели да му сглобят кухнята / 20-25К долара, а на мен ми взимат по 500 лева макс/ Изглежда разликата може да е и десетки пъти в общото :-))))
- 3 Харесвания
Коментар
-
Чудно - уж имаш имоти за милиони, а гледаш промоции и купуваш най-евтините боклуци.Да си чувала случайно нещо за енергийна ефективност? Под 2000 лева хладилник като хората много трудно ще намериш.
Също като Песимиста със сиренето от 10 лева - имитиращ продукт, което купува за децата си, но иначе милионер с поне 10 апартамента в елитни сгради ново строителство.Никой не ми се е правил на интересен за уредите и апартаментите ми са заети на 100 %.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Laconic Разгледай мнение
Ти ги показа онзи ден нагледно!
price growth to May this year stood at 10.2%, compared with 9.9% in April.Last edited by BONI; 25.05.2022, 18:20.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнение
Тъкмо това щях да пусна и азЕ, има и за вграждане ,но и те са до 1000 лв.
Също като Песимиста със сиренето от 10 лева - имитиращ продукт, което купува за децата си, но иначе милионер с поне 10 апартамента в елитни сгради ново строителство.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от cyclop Разгледай мнениеЕ, има и за вграждане ,но и те са до 1000 лв.
Коментар
-
Първоначално изпратено от cyclop Разгледай мнение
Не се хабят за нищо, гледат лесното и къде има сметка. Работят за повече пари в реалната иономика, има глад за кадри и дават високи заплати.
Много от тях работят в ЕС или Англия.
Коментар
-
Първоначално изпратено от segato Разгледай мнениеЕто Ви линк за цени на хладилници в България.
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар