Първоначално изпратено от BONI
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
-
33879, само около 100 нови обяви под таргета
За другата седмица не ме е страх - София влезе в червената ковид зона и ще има мерки, 21 юли наближава, доларът ще рипа, нефта надолу, Китай в рецесия, Русия засилва офанзивата, UK въведоха извънредно порожение заради жегата, инфлацията ще расте, индустриалното производство спихна в САЩ за юни и това е по време на отпускарския сезон.
- 1 like
Коментар
-
Оппа... ето го единия представител на 1-та група специалисти, за които говорех:
Охлаждането на пазара на недвижими имоти ще е плавно и без спад в цените
Тепърва ще никнат като гъби да ни успокояват...Да повторим заедно:
Стабилност......... стабилност......... стабилност......... стабилност.........
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
това че не можеш да отделяш БИЗНЕСА от ЧУВСТВАТА си е ТВОЙ ГОЛЯМ ПРОБЛЕМ.
БИЗНЕС ПРАВИШ когато можеш - не гат ти кефне.
Чувствата си ги имай ЦЯЛ ЖИВОТ и никога не ги зарязвай ама не позволявай да ти замъгляват съзнанието
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Ако някой от родителите утре умре ,ще ми е много интересно как ще почнеш да продаваш до седмици или месец след кончината ,да има и такива типажи ако ти си от тях ще те разбера но явно аз не съм като теб и ти не си като мен .
Честно да ти кажа понякога завиждам на хора като теб защото те не си слагат нищо на сърцето и не им пука за никой и нищо ,но пак подчертавам аз не съм като теб ,надявам се ме разбра
БИЗНЕС ПРАВИШ когато можеш - не гат ти кефне.
Чувствата си ги имай ЦЯЛ ЖИВОТ и никога не ги зарязвай ама не позволявай да ти замъгляват съзнаниетоНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
karyk = никога няма да продадеш. Ти и да купиш няма да се доредиш.
Не ти било до това, сърбял те дирника ... е как да продадеш
Честно да ти кажа понякога завиждам на хора като теб защото те не си слагат нищо на сърцето и не им пука за никой и нищо ,но пак подчертавам аз не съм като теб ,надявам се ме разбра
Коментар
-
Първоначално изпратено от yalokin Разгледай мнениеБерти, досега твоите съвети са стрували на Кавръка поне 60 000 евро.
Имайки предвид колко време прекарва във форума и интелектуалния му капацитет, сигурно изкарва такава сума за минимум 7-8 години.
Колко още искаш да го набуташ? Какво ти е направил?
или атера или злато на 1200$ уцнията?
може и да съм пускал някои и друг линк за имот, но както ви писах преди той има проблем с харесването - има такива хора, когато купуват много трудно харесват и още по-трудно вадят сухото. това си е природа.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Това пазара ще каже ,не ти
Не ти било до това, сърбял те дирника ... е как да продадешНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
няма месене и наливане на акъл, имота е пуснат на цена каквато са си преценили собствениците
тук коментираме какво е търсенето в района
за купуването на кавръчето проблемът е с харесването, но това си е особеност и в крайна сметка няма как да купи нещо, което не го кефи.
Имайки предвид колко време прекарва във форума и интелектуалния му капацитет, сигурно изкарва такава сума за минимум 7-8 години.
Колко още искаш да го набуташ? Какво ти е направил?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
не е проблема с харесването и ти прекрасно го знаеш, но яма да му напишеш истината, защото ще станеш нехаресван. Кольо никога няма да купи, той просто ще си чака в малката спалня, докато наследи и 1/2 панелка. Това го знаеш, но не искаш да му го кажеш направо
Да е жив и здрав, относително млад е, има някой и друг заделен лев, а доколкото ми е споделял и трудововото му възнаграждение стига без да пипа спестяванията - та е силно вероятно животът до му предостави поне още една сгодна възможност за покупка - особено кеш.
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
няма месене и наливане на акъл, имота е пуснат на цена каквато са си преценили собствениците
за купуването на кавръчето проблемът е с харесването, но това си е особеност и в крайна сметка няма как да купи нещо, което не го кефи.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от Meandmyself Разгледай мнениеОбъркали сте човека навремето да не купи, сега с продажбата му се месите...еее, оставете сам да си реши. Той знае всичко за пазара, става и ляга с фед и лагард, вие акъли му давате.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Meandmyself Разгледай мнениеОбъркали сте човека навремето да не купи, сега с продажбата му се месите...еее, оставете сам да си реши. Той знае всичко за пазара, става и ляга с фед и лагард, вие акъли му давате.
за купуването на кавръчето проблемът е с харесването, но това си е особеност и в крайна сметка няма как да купи нещо, което не го кефи.Last edited by bertram; 15.07.2022, 15:58.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
много зависи дали ще иска да го продаде на 80к лева, а че пазарът може да сгъне грозно мисля, че 'голямото мяу' не си го измислил ти...
кавръчето знае, че моментът е леко преломен, но както ти писах преди продажбата явно не им е самоцел (предвид, че не бързат да свалят цената), защото това е наследство + не са притиснати с брат му.
Това ,от там нататък каквото дойде
Коментар
Коментар