Първоначално изпратено от 13ADROL
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение7
За яхтата обаче трябва да си там цялото лято нон стоп.Направо там да се пренесеш.Не знам дали ще си струва предвид краткия сезон и цената на самата инвестиция,една такава лодка е доста скъпа.
София я оставям на туземците за 5000$ месечно, жалката ми се очертаваща пенсия за още 1000$, земеделието в Радомирско + бизнеса в Бургаско= на милион $ до 60, ако съм жив де, че много злобари, ще ме погребат, без време
Коментар
-
Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнение
Няма монопол. Всеки търговски отдел към общините гледат да лапат от всеки предприемач. Това съм го установил от община Възраждане в София при продажба на тротоарно право. Прибират таксата, а търговците, ако ще да се избиват един друг. За яхтата, не знам дали и кога си посещавал бургаското новообновено пристанище, но по нищо не се различава от това в Монте Карло. Стотици яхти от всякакъв калибър...
Коментар
-
Ами, ще споделя да. Идеята е на жена ми. Детски колички на две места. На площад Тройката и в морската градина, които са на еднакво отстояние от апартамента. Отделно двукаютна яхта за екскурзии лято и морски риболов през зима.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Това с детските колички няма ли конкуренция,разрешителни ,община ,право,доколкото знам местни дерибейчета се разпореждат там плюс това за яхтата е добро но пак няма ли да се сблъскаш с местните отново ?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Аз пък съм виждал много фалирали земеделци и строители в периода 2000-2014 год. Тая год повечето земеделци купиха тор на 1500 лв. и очакваха цената на пшеницата да е 1000-1200 лв. а то се оказа, че е 550 лв и продължава да пада. Отделно в добруджа е голяма суша и пролетниците в някои региони пропадат. Някои по-едри с големи бази и търговци, платиха на зелено за 850-900 лв (за да "предпазат кеша от инфлацията") и сега си гризът ноктите. Строителите по-подобен начин, гледаха новините как идва дефицит, как цените отиват само нагоре и купиха материали на върха, а сега цените падат. Очертава се да строят скъпо и прескъпо и да продават скъпо и прескъпо.
Коментар
-
Ами, ще споделя да. Идеята е на жена ми. Детски колички на две места. На площад Тройката и в морската градина, които са на еднакво отстояние от апартамента. Отделно двукаютна яхта за екскурзии лято и морски риболов през зима.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Meandmyself Разгледай мнениеЦитираш инфо от 2009 и 2010та ли ве
Много си актуален, цепиш мрака както винаги.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Meandmyself Разгледай мнение
Не им вярвай, не познавам фалирал строител, както и фалирал земеделец. Освен ако не е много тъп или алчен. Все реват и карат коли за по половин милион. Хич не ги мисли.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от maverik Разгледай мнение
С мерак и опит. Последното, който го има...
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от unimog Разгледай мнение
Но ако го е обитавал е спестил поне 42К евро от наеми при 250 евро на месец наем до сега.
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Да,де от ей таквиз ми ти работи стават чудеса..
За Бургас какви идеи имаш ?
- 1 like
Коментар
-
Хахаха, разбирам майтапа ти, но наистина, не в Редута, а в Слатина пред блока излязох в отпуск през 1994г., когато работих като сервитьор в ресторант на Витошка.
От стар евреин бях купил машина за захарен памук. Ходих до с. Костенец където купих пръчки за памука. Метнах един удължител през балкона и сложих машината до оградата на училището. За едно голямо междучасие продавах по 30 памука. На обяд, когато се сменяха големите и малките, още толкова. Блажени времена
За Бургас какви идеи имаш ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982
В Редута какво мислиш,че няма да върви хот дога и царевицата,ооо,не знам с това къще там как не си развъртял нещо такова и място имаш и всичко..
От стар евреин бях купил машина за захарен памук. Ходих до с. Костенец където купих пръчки за памука. Метнах един удължител през балкона и сложих машината до оградата на училището. За едно голямо междучасие продавах по 30 памука. На обяд, когато се сменяха големите и малките, още толкова. Блажени времена
Коментар
-
Проблемът е в бившата му жена. Оттам идва травмата. Тя е била имотна в София, център. Човек трудно се отървава от такъв комплекс, разберете го и него, всеки може да остане в такова разкрачено положение. Кавръка е положителен герой с трагична съдба, като Есхил.
Коментар
Коментар