Първоначално изпратено от Evgo
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Дюри Разгледай мнение
Не знам дали знаеш ,но този парцел и съседните два с къщите по Черковна, са на една и съща фамилия. При това само един е бил останал и след смъртта му цялото наследство се разпределило при много далечни роднини, поне такива ми ги разправяха когато се интересувах от парцела. Интересно е как и двамата сме се огледали на едно и също място
Коментар
-
Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение
За 200 000 лева най-много да направиш груб строеж и инсталации на еднофамилна къща. За довършителни може още толкоз да отидат.
пп май предпочиташ градинар пред камериерка
Нашите дворове в провинцията и на морето аз ги кося и поддържам.
Повече ми харесват круизите, като в "Кораб на мечтите".
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Човек като е решил да си прави къща и ще набива 200 000 лв поне, иска тя да е на хубаво място - Бояна, Княжево, да има хубава природа и хубави къщи наоколо. Да сложи басейн на двора, да има барбекю и цветя. Отделно къщата иска и доста грижи физически, градинар например.
А не това, което ви описах в кв. Подуене.Боже, колко мъка има
Ясно ми е ,че не разбираш нищо от парцели, не знам вече колко разбираш и от апартаменти да си призная. Никога не съм ти писала ,че в Подуене ,където ми приказваш е хубаво за къща / въпреки ,че е много по-добро от апартамент/ аз ти говоря за бизнес интерес.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Мани, ама при бутането малко повредиха и съседната къща. Аз в нея бях харесал едно магазинче, ама, докато се накумя и то се продаде
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
я кажи на черковна и мадрид кво ще строят и дали продават. Нали ти е вилает
Коментар
-
Човек като е решил да си прави къща и ще набива 200 000 лв поне, иска тя да е на хубаво място - Бояна, Княжево, да има хубава природа и хубави къщи наоколо. Да сложи басейн на двора, да има барбекю и цветя. Отделно къщата иска и доста грижи физически, градинар например.
А не това, което ви описах в кв. Подуене.
пп май предпочиташ градинар пред камериерка
- 1 like
Коментар
-
https://mobile.frognews.bg/article/253750/
Хм, кой прогнозира ръст до края на годината? Не се плащат от лихвите нещо.
Коментар
-
Евго, за какви двойки ми приказваш не разбирам ? Какви са тези романтики дето те гонят при чисто бизнес интересиТова е почти център и ако знаеш колко бързо ще започне да им харесва на романтиците ,няма да повярваш
А не това, което ви описах в кв. Подуене.
Коментар
-
Във въпросния квартал има и недовършен блок от много години. И Владайската река минава от там и на много двойки няма да им хареса цялостната атмосфера.Това е почти център и ако знаеш колко бързо ще започне да им харесва на романтиците ,няма да повярваш
Коментар
-
https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?ac...66393227464669
Скачайте тигри
Топ оферта ,с ремонта на няма и 1400 евра -тристаен
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
я кажи на черковна и мадрид кво ще строят и дали продават. Нали ти е вилает
- 1 like
Коментар
-
Хахаха, дай ми един малък парцел пък да видим дали не мога да вдигна блок. Що се излагаш не разбирам ? Лошо било ,ами много ги обичам тези лошавите места на 20 мин. от Заимовата градинкаАма да знаеш ,хич скъпо няма да вървят хахаха
Коментар
-
Хахаха, дай ми един малък парцел пък да видим дали не мога да вдигна блок. Що се излагаш не разбирам ? Лошо било ,ами много ги обичам тези лошавите места на 20 мин. от Заимовата градинкаАма да знаеш ,хич скъпо няма да вървят хахаха
Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Става дума за малки парцели с къща, където не може да се построи блок.
Не вярвам да вървят скъпо.
Коментар
Коментар