IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

Не бих строил къща заради големите разправии.

Нашите дворове в провинцията и на морето аз ги кося и поддържам.

Повече ми харесват круизите, като в "Кораб на мечтите".
    Взимаш градинаря и отиваш https://youtu.be/u4haQ2Nndfo

Коментар

• Първоначално изпратено от Дюри Разгледай мнение

Не знам дали знаеш ,но този парцел и съседните два с къщите по Черковна, са на една и съща фамилия. При това само един е бил останал и след смъртта му цялото наследство се разпределило при много далечни роднини, поне такива ми ги разправяха когато се интересувах от парцела. Интересно е как и двамата сме се огледали на едно и също място
      Ами, аз живея на 900м. оттам и това магазинче в съседната къща, която остана на калкан , доскоро беше на обява, ама го захлупиха бърже

Коментар

• Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение

За 200 000 лева най-много да направиш груб строеж и инсталации на еднофамилна къща. За довършителни може още толкоз да отидат.

пп май предпочиташ градинар пред камериерка
        Не бих строил къща заради големите разправии.

Нашите дворове в провинцията и на морето аз ги кося и поддържам.

Повече ми харесват круизите, като в "Кораб на мечтите".

Коментар

Човек като е решил да си прави къща и ще набива 200 000 лв поне, иска тя да е на хубаво място - Бояна, Княжево, да има хубава природа и хубави къщи наоколо. Да сложи басейн на двора, да има барбекю и цветя. Отделно къщата иска и доста грижи физически, градинар например.

А не това, което ви описах в кв. Подуене.
          Ох, чакай ,че се разсмях. Басейн в Бояна, е интересно не ,че не правят, но там без отопление и лятото не става Боже, колко мъка има
          Ясно ми е ,че не разбираш нищо от парцели, не знам вече колко разбираш и от апартаменти да си призная. Никога не съм ти писала ,че в Подуене ,където ми приказваш е хубаво за къща / въпреки ,че е много по-добро от апартамент/ аз ти говоря за бизнес интерес.

Коментар

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение

Мани, ама при бутането малко повредиха и съседната къща. Аз в нея бях харесал едно магазинче, ама, докато се накумя и то се продаде
            Не знам дали знаеш ,но този парцел и съседните два с къщите по Черковна, са на една и съща фамилия. При това само един е бил останал и след смъртта му цялото наследство се разпределило при много далечни роднини, поне такива ми ги разправяха когато се интересувах от парцела. Интересно е как и двамата сме се огледали на едно и също място

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

я кажи на черковна и мадрид кво ще строят и дали продават. Нали ти е вилает
              Мани, ама при бутането малко повредиха и съседната къща. Аз в нея бях харесал едно магазинче, ама, докато се накумя и то се продаде

Коментар

Човек като е решил да си прави къща и ще набива 200 000 лв поне, иска тя да е на хубаво място - Бояна, Княжево, да има хубава природа и хубави къщи наоколо. Да сложи басейн на двора, да има барбекю и цветя. Отделно къщата иска и доста грижи физически, градинар например.

За 200 000 лева най-много да направиш груб строеж и инсталации на еднофамилна къща. За довършителни може още толкоз да отидат.

пп май предпочиташ градинар пред камериерка

Коментар

• https://mobile.frognews.bg/article/253750/
                  Хм, кой прогнозира ръст до края на годината? Не се плащат от лихвите нещо.

Коментар

Евго, за какви двойки ми приказваш не разбирам ? Какви са тези романтики дето те гонят при чисто бизнес интереси Това е почти център и ако знаеш колко бързо ще започне да им харесва на романтиците ,няма да повярваш

Коментар

Във въпросния квартал има и недовършен блок от много години. И Владайската река минава от там и на много двойки няма да им хареса цялостната атмосфера.
                      Евго, за какви двойки ми приказваш не разбирам ? Какви са тези романтики дето те гонят при чисто бизнес интереси Това е почти център и ако знаеш колко бързо ще започне да им харесва на романтиците ,няма да повярваш

Коментар

• https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?ac...66393227464669

Скачайте тигри
                        Топ оферта ,с ремонта на няма и 1400 евра -тристаен

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

Нищо не се строи за сега. Наследниците не могат да се разберат ,а и много били зад граница. Преди две години се интересувах от този парцел . Събориха една къща защото е била опасна и от тогава нищо. Иначе съм го проверявала парцела и беше с 26 м. кота корниз, златна земя ама на не случила на собственици за сега.

Коментар

Хахаха, дай ми един малък парцел пък да видим дали не мога да вдигна блок. Що се излагаш не разбирам ? Лошо било ,ами много ги обичам тези лошавите места на 20 мин. от Заимовата градинка Ама да знаеш ,хич скъпо няма да вървят хахаха
                            Във въпросния квартал има и недовършен блок от много години. И Владайската река минава от там и на много двойки няма да им хареса цялостната атмосфера.

Коментар

Хахаха, дай ми един малък парцел пък да видим дали не мога да вдигна блок. Що се излагаш не разбирам ? Лошо било ,ами много ги обичам тези лошавите места на 20 мин. от Заимовата градинка Ама да знаеш ,хич скъпо няма да вървят хахаха
                              Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

Става дума за малки парцели с къща, където не може да се построи блок.

Не вярвам да вървят скъпо.
                                стотина хиляди евро ако става само за къща, колко му е.

Коментар

Working...
                                X