Първоначално изпратено от Дюри
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Last edited by ВълчоМечков; 15.09.2022, 19:46.
-
Първоначално изпратено от ВълчоМечков Разгледай мнение
Е, то е ясно, че го знаеш. Подсказах на олимпийците какво да купуват, защото гледам са се юрнали по панелки и ЕПК-та, а това са пари на вятъра.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Дюри Разгледай мнение
Парцелите ще стават все по-скъпи, аз това го знам
Коментар
-
Първоначално изпратено от ВълчоМечков Разгледай мнениеКраят на възхода на цените на апартаментите. Цените на земята отлетяха в космоса.
Къща за 4000 лв, строи се за 2 часа и издържа цели 300 години, най-големият хит в момента (zdravno.eu)
Честито на Дюри!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ВълчоМечков Разгледай мнениеСега ще зачекна един необсъждан въпрос. В имотните портали се предлагат само сгради и земя, но в моята глава ми се върти думата въздух.
Идеята ми е да купя въздуха над някоя къща или кооперация с разрешение за дострояване. Въпроса ми е: Къде мога да намеря подобно предлагане?
Идеята е хубава, но за жалост според мен си закъснял, успех все пак !!!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ВълчоМечков Разгледай мнениеСега ще зачекна един необсъждан въпрос. В имотните портали се предлагат само сгради и земя, но в моята глава ми се върти думата въздух.
Идеята ми е да купя въздуха над някоя къща или кооперация с разрешение за дострояване. Въпроса ми е: Къде мога да намеря подобно предлагане?Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 4 Харесвания
Коментар
-
Краят на възхода на цените на апартаментите. Цените на земята отлетяха в космоса.
Къща за 4000 лв, строи се за 2 часа и издържа цели 300 години, най-големият хит в момента (zdravno.eu)
Честито на Дюри!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Повече няма да бъркам ника ти,
Варна има море, ако блокът ти е близо до плажа и с гледка към морето, е супер. Нашата вила гледа към морето и сутрин и вечер се усеща бриза доста.
Аз помня София от преди 32 г, и беше по-хубава. С по-малко коли, като от някой стар филм, като "Топло", "Баш майстора" или "2 диоптъра далекогледство".
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
Явно са мен става въпрос, ама Евго, моля те научи ми заглавието/Полки е друг/
За общата ни позната ти казах, че бъркаш. Правиш си заключчение без да имаш база, то от всичките ти писания става ясно, че това ти е недостатък, правиш заключение за всяка жена без да я познаваш достатъчно. Когато те отреже става куха, повърхностна и останалите епитети, които използваш.
От две седмици съм в София. Минусите всеки ги вижда, но и "+" и възможностите са ясни. По центъра предимно чужденци от всякакви възрасти, докато във Варна предимно студенти от медицинския. Централната част на Варна е по-голяма кочина от Софийската централна част. За транспорта и логистиката квартали-център няма какво да се каже. Малко мисъл и планировка в строителството на новите квартали и София ще стане една прилична европейска столица. Варна загуби всичко с безразборното си строителство, бездарния кмет и трибуквената мафиотска структура.
Варна има море, ако блокът ти е близо до плажа и с гледка към морето, е супер. Нашата вила гледа към морето и сутрин и вечер се усеща бриза доста.
Аз помня София от преди 32 г, и беше по-хубава. С по-малко коли, като от някой стар филм, като "Топло", "Баш майстора" или "2 диоптъра далекогледство".
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376
Аз пък като те чета теб се сещам за шоуменски прошляк, които говори на "чуек", "прийетел" и подобни. Взел едни 800 лева (дето тук хората ги изкарваме за половин ден) от наем на някаква съборетина и вече "големият бизнесмен", само че като иде в някой цивилизован град и хората се плашат като видят такъв простак и се чудят от луната ли е паднал. Имам нечестта да познавам лично няколко шуменци - изключително нагла и проста пасмина.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Meandmy
Ма ти си върха на гъзарията бе. Само в ресторанти с Мишлен звезди се храниш, нали
Представям си какви боклуци ядеш...
Има едно място, плажен бар More на Дружба.
Всички жени са с грозно направени джуки и евтини пластмасови цици, а тъпкачите им седят разкрачени в поза бояджийска стълба и гледат страшно. Тези хора каквито и пари да имат, изглеждат ужасно просташки и смешно, нищо, че са се видяли с някой лев...
Не знам защо, като ти чета простотиите, се сещам за там.
Няколко пъти ти казах да не ми пишеш, но пак нахалстваш. Нахален тип си.Last edited by better; 15.09.2022, 16:56.
Коментар
-
Първоначално изпратено от silistra Разгледай мнение
Редно е да пишеш за сегашното положение в Германистан, а не за това какво си спомняш отпреди 20г. В кой град или село си между другото?
Почти достигнахме цените им, като в Лидъл дори сме с 20%-30% отгоре. Естествено, при еднаквите цени, качеството на стоки и услуги е с фрапантни разлики, при доходите да не говорим.
Най-доброто място в София е действително между Баучер и парка, по възможност между Козяк и парка, около "Хепито" или къщетата между Елин Връх и Кошарите.Last edited by ejonny2376; 15.09.2022, 17:11.
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
Явно са мен става въпрос, ама Евго, моля те научи ми заглавието/Полки е друг/
За общата ни позната ти казах, че бъркаш. Правиш си заключчение без да имаш база, то от всичките ти писания става ясно, че това ти е недостатък, правиш заключение за всяка жена без да я познаваш достатъчно. Когато те отреже става куха, повърхностна и останалите епитети, които използваш.
От две седмици съм в София. Минусите всеки ги вижда, но и "+" и възможностите са ясни. По центъра предимно чужденци от всякакви възрасти, докато във Варна предимно студенти от медицинския. Централната част на Варна е по-голяма кочина от Софийската Централна част. За транспорта и лого стоката квартали-център няма какво да се каже. Малко мисъл и планировка в строителството на новите квартали и София ще стане една прилична европейска столица. Варна загуби всичко с безразборно то си строителство, бездарния кмет и трибуквената мафиот ска структура.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Сигурно е така.
Ние с Полки имаме обща позната от Варна. Мома, ама се пердаши понякога с местните пичове, 40+. Иначе си има животинка и е госпожица.
За мен е куха и повърхностна, типична кифла от вчера, за него е готина.
От две седмици съм в София. Минусите всеки ги вижда, но и "+" и възможностите са ясни. По центъра предимно чужденци от всякакви възрасти, докато във Варна предимно студенти от медицинския. Централната част на Варна е по-голяма кочина от Софийската централна част. За транспорта и логистиката квартали-център няма какво да се каже. Малко мисъл и планировка в строителството на новите квартали и София ще стане една прилична европейска столица. Варна загуби всичко с безразборното си строителство, бездарния кмет и трибуквената мафиотска структура.Last edited by polax; 15.09.2022, 16:43.
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар