Първоначално изпратено от Bailor
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
2017-та казах, че ми е скъпо..
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение
И що да се консултирам със специалист, след като аз пиша в темата само отвреме навреме.
Вие в тази тема сте вманиачените по тухли и цимент, и от десетилетия с имотите лягате и с имотите ставате...
И накрая изпуснахте собствения си влак...
Ненормалното е когато 15г следиш тема дето не те интересува
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от 6000 Разгледай мнение
Баси колко трябва да му е безсмислен живота на някой та да дреме по цял ден в тема за имоти без въобще да го интересуват
Момче консултирай се със специалист, че ме притесняваш
А, и той имал къде да живее, той и Накавръка има....при мама в центъра на София, на 3,7км. от него де....
- 5 Харесвания
Коментар
-
Баси колко трябва да му е безсмислен живота на някой та да дреме по цял ден в тема за имоти без въобще да го интересуват
Вие в тази тема сте вманиачените по тухли и цимент, и от десетилетия с имотите лягате и с имотите ставате...
И накрая изпуснахте собствения си влак...( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
- 1 like
Коментар
-
2017-та казах, че ми е скъпо и няма да свърши добре, а не че ще се пукне утре
айде малко по-сериозно, че това вече на тролене изби твоето
края на 2019-та началото на 2020-та очавах пук, а като дойде ковида мислех, че няма да се размине вече, е разминаха го с няколко трилиона и стана още по-грозно (никой не се радва на инфлацията вече)
а за 2017-та са интерпретации точно като за златото на 1900$ (нещо, което на никого не съм препоръчвал) ... явно някаква форма на автопсихотерапия е това, но ми е непонятно защо..
не ми отговаряй .. няма смисъл да спамим темата с обсесията ти кой какво бил казал...Last edited by 6000; 17.10.2022, 23:43.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Мани го Кавъков той и след 5 срива няма да купи
Кажи позна ли че предстои срив 2017-та или Не позна и моля те спести ни оправданията със стадото, извънземните и международното положение вече ги четохме
айде малко по-сериозно, че това вече на тролене изби твоето
края на 2019-та началото на 2020-та очавах пук, а като дойде ковида мислех, че няма да се размине вече, е разминаха го с няколко трилиона и стана още по-грозно (никой не се радва на инфлацията вече)
а за 2017-та са интерпретации точно като за златото на 1900$ (нещо, което на никого не съм препоръчвал) ... явно някаква форма на автопсихотерапия е това, но ми е непонятно защо..
не ми отговаряй .. няма смисъл да спамим темата с обсесията ти кой какво бил казал...това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 1 like
Коментар
-
Ако ме беше послушал тогава 2017-2018 и беше вложил кинти за една двустайка в злато,атера и алтерко - сега можеше да си купиш поне 3 аналогични двустайки... хайде стига, че оспамихме темата
изводът е, че избор винаги има и ако махнеш капаците и погледнеш в страни от конкретен пазар или купичката на някой друг може да успееш повече в живота.
тананикаме си песничката балона се надува и така... като се спука-спука
Кажи позна ли че предстои срив 2017-та или Не позна и моля те спести ни оправданията със стадото, извънземните и международното положение вече ги четохме
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение
Не, аз няма да си докарам нищо, защо има къде да живея и цените на жилищата въобще не ме интересуват.
Вие сте тези, които през последните 15-години в тази тема си лягате и ставате с имотите, но накрая се оказа, че от много дрънкане на празни приказки сте проспали изгодния момент, и сте изпуснали собствения си влак. Сега вече и да искате - нема, безплатния обяд приключи. Ако искате да купите, и вие имото-повишителите ще трябва да се нашиете скъпо и прескъпо...
Има ли в темата някой имото-повишител, който да се похвали, че е купил 2012-та поне 7-8 имота накуп?!
Ако има такъв инвеститорски гений, и може да го докаже, само той може да държи сметка на Кавръков, и на нас останалите които не сме толкова вманиачени по маломерни кутийки, тухли и цимент...
Останалите притежатели на маломерни кутийки да си гледат работата.
- 2 Харесвания
Коментар
-
За Атера ходи се фали в съответната тема, ако въобще си писал там
Тук кажи с две думи Позна ли или Не позна че ще има срив 2017-та и приключваме
изводът е, че избор винаги има и ако махнеш капаците и погледнеш в страни от конкретен пазар или купичката на някой друг може да успееш повече в живота.
тананикаме си песничката балона се надува и така... като се спука-спука
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Фрости ще си докараш жлъчка бе момче не се напрягай толкова за чуждите пропуски и си включи печката че си замръзнал някъде моного назад във времето
Вие сте тези, които през последните 15-години в тази тема си лягате и ставате с имотите, но накрая се оказа, че от много дрънкане на празни приказки сте проспали изгодния момент, и сте изпуснали собствения си влак. Сега вече и да искате - нема, безплатния обяд приключи. Ако искате да купите, и вие имото-повишителите ще трябва да се нашиете скъпо и прескъпо...
Има ли в темата някой имото-повишител, който да се похвали, че е купил 2012-та поне 7-8 имота накуп?!
Ако има такъв инвеститорски гений, и може да го докаже, само той може да държи сметка на Кавръков, и на нас останалите които не сме толкова вманиачени по маломерни кутийки, тухли и цимент...
Останалите притежатели на маломерни кутийки да си гледат работата.( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
Коментар
-
атера ги препоръчвах под 2 кинта
виж колко са сега и колко дивидент платиха за последните 4г
Тук кажи с две думи Позна ли или Не позна че ще има срив 2017-та и приключваме
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Е, значи не си само мрачен глашатай, има и хора, които са ти благодарни. Аз, пък си спомням, че рекламираше АТЕРА, при главоломния им спад, когато в поредни три години, вземах все по-малък дивидент от тях. Там нямаш вина, акциите си ги бях купил много по-рано.
виж колко са сега и колко дивидент платиха за последните 4гтова мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
ще се изненадаш, но няколко човека тук бяха взели тогава2017-18, когато бях писал и после ми блаходариха , като го развързаха за 40+%
6000 не е обективен и виж,че постовете са му все към мене и кавръчето...явно с това си превъплъщение е така
пп кавръчето,когато взе си беше по лично усмотрение и за проба. само на 6000 явно му е важно
- 1 like
Коментар
-
ще се изненадаш, но няколко човека тук бяха взели тогава2017-18, когато бях писал и после ми блаходариха , като го развързаха за 40+%
6000 не е обективен и виж,че постовете са му все към мене и кавръчето...явно с това си превъплъщение е така
пп кавръчето,когато взе си беше по лично усмотрение и за проба. само на 6000 явно му е важно
Трима бяхте тия дето веехте знамената на срива, не сте познали не сте ама поне имайте достойнстовото да си признаете грешката
Или догодина като падне пазара ще се изтъпаните и ще кажете: Ей ние това още от 2017-та ви го говориме що не слушате
- 3 Харесвания
Коментар
Коментар