IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение

За какво му е този боклук? Ново некачествено строителство в кофти район. Цената е добра, но срещу нея получава едно нищо.
    джонка, какво ти е мнението за тази оферта: Продава ЕТАЖ ОТ КЪЩА в област Пловдив, гр. Карлово - 100 кв.м / 154000 лв. :: imot.bg Обява

Струва ли си? Как мислиш? Ти колко би дал за подобно нещо?

Коментар

• Първоначално изпратено от ВълчоМечков Разгледай мнение
      За какво му е този боклук? Ново некачествено строителство в кофти район. Цената е добра, но срещу нея получава едно нищо.

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
        Не вярвам цената да е 1090 евро дори и в Люлин. Преди 10 год по време на кризата там им търсеха 600-700 евра. В момента във Кайсиева градина - Варна няма такива цени.
        Люлин Цветница | Тобо Груп (tobobg.com)

Коментар

• Апел към Кольо: Ако се откажеш от офертата за Люлин, направо ми я прехвърли. Имаш зверска почерпка + комисион при сделка.

Коментар

Не вярвам цената да е 1090 евро дори и в Люлин. Преди 10 год по време на кризата там им търсеха 600-700 евра. В момента във Кайсиева градина - Варна няма такива цени.
            Има си сайт ,влез и виж вместо да си говориш

Коментар

Това е цена за кавръчето, вероятно не е за простосмъртни като нас. Не вярвам той да проспи момента.

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
                едни познати банкери и маникюристката на жена му на инвеститор казаха, че лихвите догодина ще са 12.5%, имотиту с 50% спад
                а зеленото ще покафенее
                аз лично сега не бих барнал зелено
                само къщите в близост до ромски махали в првинцията ще запазят и удвоят цената си
                Ти знаеш ли кой е собственика на Тобо? Каквито и измислици и глупости да пишеш, няма да откажеш накавръчето да скочи на зелено при Тобо. Вероятно завиждаш на цената която кавръчето е договорил. И на мен ми правиш сечено, като му набиваш бръмбари в главата за етажите от къщи из провинцията. Обезлюдяването в провинцията е жестоко. Знаеш, че там цените са само в посока надолу.

Коментар

• Не вярвам цената да е 1090 евро дори и в Люлин. Преди 10 год по време на кризата там им търсеха 600-700 евра. В момента във Кайсиева градина - Варна няма такива цени.

Коментар

• едни познати банкери и маникюристката на жена му на инвеститор казаха, че лихвите догодина ще са 12.5%, имотиту с 50% спад
                    а зеленото ще покафенее
                    аз лично сега не бих барнал зелено
                    само къщите в близост до ромски махали в првинцията ще запазят и удвоят цената си
                    препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от pwise Разгледай мнение
                      Кавръков купувай на зелено, 1090 е добра цена, за има няма 2 години ще го завършат - докато ги удари кризата и ще са готови.

Продавай етажа на промо на Вълчо за 40 евра и скачай.
                      Чакай, чакай, аз му предложих 30К, като ако той купи на зелено, то аз додавам 5К. Общо 35. Но Кольо е алчен, иска да продаде скъпо, а да купи евтино. Затова май само ще купи на зелено и ще чака 10-20 години докато продаде етажа. 1090 е повече от добра цена. Сигурен съм, че Кольо няма да проспи момента този път. Той много добре знае, че това е последния влак. Сега или никога!

пп. избягвай да подкокоросваш Кольо да купува, че ратко започна да става нервен.
                      Last edited by ВълчоМечков; 11.11.2022, 17:15.

Коментар

• Кавръков купувай на зелено, 1090 е добра цена, за има няма 2 години ще го завършат - докато ги удари кризата и ще са готови.

Продавай етажа на промо на Вълчо за 40 евра и скачай.

Коментар

• Първоначално изпратено от ceco666 Разгледай мнение

Възможно е аз да съм в собствен информационен балон. Вярвам на очите си. Всичките българи приятели на сестра ми, с които съм се запознавал там, също са купили къщи и са родили в Канада. Познавам лично и десетки колеги, които заминаха на различни места в Европа и Америка. Те също си купиха къщи там и си родиха деца там. Бил съм им на гости. Изглежда добре външно. Не съм изкарвал повече от месец при никое от пътуванията ми и най-важното не съм работил в чужбина и не мога да преценя дали е добре и вътрешно. Това, което ми прави най-голямо впечатление е, че никой - сестра ми, приятелите и, колегите ми, не говорят за пари. Дори не ги споменават. А когато ги питам, какво им харесва най-много там, всички ми говорят за "спокойствието". Каквото и да означава това. Не е само липсата на огради на къщите там. За някакво по-генерално спокойствие думат. Но за да го усети човек, явно трябва да живее и работи там, а не само да бръмчи на почивки и екскурзии като мен
                          Спокойствието,което им дава заплащането, което получават за труда си.Не всички в България получват високи заплати като програмистите.Сестра ми и мъжът като заминаха за САЩ преди 7-8 години получаваха общо около 10 хиляди долара годишно в България приравнено в долари.Сега щяха да получават около 20 хиляди .В САЩ са на 100 хиляди. 5 пъти повече. Ти няма как да го разбереш, ама като се живее от заплата до заплата стресът е доста голям.

Коментар

защо би искал човек да изгори на зелено
                            по-добре да потърси готов или полуготов ваканционен имот на топ дестинациите
                            банско или албена
                            а най-добре по един и на двата топ курорта и само да се мести от единя на другия с влака
                            Кой да изгори? Кольо ли? Никогаш!!! Той е от стара коза яре и номера не му минават лесно. 1090 е страхотна цена и не е за изпускане, Тобо е солидна компания и няма да остави недовършен обект. Вие му се смеете на Кольо че имал заешко сърце, но той носи в гащите си железни топки, като на испански бик. Не случайно заложих не него. Той е машина и ще ви покаже, че купуването имот на на зелено не е кой знае какво геройство. Локацията обаче е супер, Люлин 8 си е широк център с всички транспортни комуникации, магазини, заведения и учреждения, като същевременно е тихо и спокойно.

пп. ратко, засрами се! Алчен си като хазяин с 7 апартамента. Искаш само ти да имаш, а хора като Кольо заблуждавате да не купуват когато намерят евтин и хубав имот. Защо го правиш. Нали знаеш, че лаком гъз глава затрива.
                            Last edited by ВълчоМечков; 11.11.2022, 15:51.

Коментар

• Първоначално изпратено от ceco666 Разгледай мнение

А по време на строителните дейности, вместо да искат доплащане над договореното, ще връщат пари поради дефлация на строителните материали.
                              Мисля, че при Тобо имаше и такава опция при договорка, но ще важи и обратното, при поскъпване ще искат доплащане. Аз ако знаех по-рано за този проект сигурно вече щях да съм скочил. Това не е за изпускане!

Коментар

ай сикир с тия брокерки номера
                                Ми нз, но доколкото разбрах се касае за ликвидация на обекта, имало проблеми с документите или нещо такова.

Коментар

Working...
                                X