If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Аааа, не така разсеяно - по пресечката, която постнахте се минава покрай болницата и се стига директно пред подстанция Красно село. Кошмарен звук и голяма идилия в сърцето на квартала. Иначе много места за пакриране: https://www.google.de/maps/@42.65993...=bg&authuser=0
Аааа, не така разсеяно - по пресечката, която постнахте се минава покрай болницата и се стига директно пред подстанция Красно село. Кошмарен звук и голяма идилия в сърцето на квартала. Иначе много места за пакриране: https://www.google.de/maps/@42.65993...=bg&authuser=0
Пак бълнуваш нещо ми се струва. Всичко си има, мол, ресторанти, фитнеси, заведения, магазини, даже и голяма болница.
На Редута, опс разбита имате ли такива улици? Велоалеи? Колата ти къде е паркирана?
Ей сега ще видиш на мен какво ми е .
Всеки си има особености,Вълчо като е на скамейката идва Лорда и ако не е пил или ако е прекалил с чашката стой и гледай ,а пък ако не ударил промо в Лидъла си е ебало...м...а
абе бетер я влез 50м навътре в "калището". И бул. "българия" има целодневно зверски задръствания
При мен кал - няма. През чисто новия асфалт си паркирам на подземия паркинг и се качвам вкъщи, а вие обикаляте цяла нощ в дупките да си търсите място за паркиране.
Хахаха, провинциялист! Редута ми е на 15 минути пеша от 4 театри. Центъра на града ми е на 30 минути пешеходно разстояние, бе мой! Хахаха. Ти си се забил в нищото до околовръстен път за Перник с битхуйове, като преди това си живял в панелка в Люлин, верно ли си контактувам с подобен типаж, я чакай да се ощипя, ти, освен семпъл провансалец, верно ли си си помислил, че си купил на добра локация с гледка към усойния склон на планината. За съжаление си човече, пълен потрес, аз съм на 7 минути пеша от морската градина. Локацията ми е на 10 000% по-добра от твоята, изяш се....
Коментар