If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Скоро признаха, че за постигане на лелеяните 2% инфлация са необходими минимум10% лихва. А нагоре таван няма, както дойде. На радиаторите на германците ще има етикети - От Русия, с любов! Сега ще дадат 100 млрд.Е за оръжия, за да могат да се стоплят. Сигурно плануват нещо.
Тука ще е мазало, нашите банки само си траят,по стара традиция обаче рязко набиват въжето на тия с кредитите .
рано е януари
до тогава ще има стабилно повишение на броя на имотите продава, но трябват други неща да се случат, за да се започне свалянето на цените...
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
браво
за средно 14 хм... трябва доста да си завишил наемите (ако не си купувал на тъмно зелено - фаза идеен чертеж)
а иначе ако не сгънат цените вземи изхарчи кеша на готини места белким излъжеш булката за 1-2 дечица...няма да са грешно изхарчени пари.
Не съм рисков играч и на зелено никога не съм купувал.
Глезя жената постоянно. Водя я из целия свят. Винаги и взимам най-скъпият телефон и т.н. Има точка на насищане след която не можеш повече да плюскаш. Ако не вярваш пробвай след голям рибай стек да изядеш втори. Кеша си се трупа и лошото е, че не го гарантират целия.
Ти не трябва да дишаш вътре, когато има обзавеждане от "Виденов". Всичко пада от течението. Освен, че е 16 мм., ПДЧ-то е слепено на едри парчета и това го прави още по-крехко. Обаче пък лесно се изнася. Трябва ти само лопата. За наематели е добро. С два наема го избиваш.
Ами аз съм на 14 средно за 3 купени през 17, 19 и 22. Но и ти вероятно си прав за 16-та, защото явно гледаш в "хубав квартал". Аз гледам само Р/Е + перспектива за района. Няма да живея в тези все пак. Иначе нямаше и аз като колегата да слагам Виденов. ПДЧ-то им е китайско и е тънко - само 16 мм. Огъва се при допир.
браво
за средно 14 хм... трябва доста да си завишил наемите (ако не си купувал на тъмно зелено - фаза идеен чертеж)
а иначе ако не сгънат цените вземи изхарчи кеша на готини места белким излъжеш булката за 1-2 дечица...няма да са грешно изхарчени пари.
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Ами аз съм на 14 средно за 3 купени през 17, 19 и 22. Но и ти вероятно си прав за 16-та, защото явно гледаш в "хубав квартал". Аз гледам само Р/Е + перспектива за района. Няма да живея в тези все пак. Иначе нямаше и аз като колегата да слагам Виденов. ПДЧ-то им е китайско и е тънко - само 16 мм. Огъва се при допир.
Ти не трябва да дишаш вътре, когато има обзавеждане от "Виденов". Всичко пада от течението. Освен, че е 16 мм., ПДЧ-то е слепено на едри парчета и това го прави още по-крехко. Обаче пък лесно се изнася. Трябва ти само лопата. За наематели е добро. С два наема го избиваш.
имаме сходни виждания за добрите нива за вход (12-15)
подобно ниво с хубав апартамент в хубав софийски квартал можеше да се хване до 2016-та ... дето ме ядат тук, че съм бил черноглед и отказвам хората...
разни панелки, дупки и тн не коментирам, защото е добре да има и стойност във времето имота.
за подобно ниво особено на пазар пълен с неможещи да смятат фенове на тухлата.... ще ни трябва много сериозно отрезвяване и много мъка на кредитния пазар, който са момента пее песента балона се надува хванати всички банки за ръце
Настроенията на Wall Street обаче остават помрачени, след като в четвъртък председателят на Фед за Сейнт Луис Джеймс Булард каза, че „основната лихва все още не е в зона, която може да се смята за достатъчно ограничителна“. Той предположи, че подходящата зона за основната лихва може да бъде в диапазона 5% до 7%, което е над пазарните очаквания.
Скоро признаха, че за постигане на лелеяните 2% инфлация са необходими минимум10% лихва. А нагоре таван няма, както дойде. На радиаторите на германците ще има етикети - От Русия, с любов! Сега ще дадат 100 млрд.Е за оръжия, за да могат да се стоплят. Сигурно плануват нещо.
И аз чакам на гюмето, но проблем остават строителните услуги. За едни станадартни 70-80 квадрата ти трябват 50 000Е, ако изръшкаш всичко и накрая купиш мебели "Виденов". А обикновено все това се налага, ако си наемодател, знаеш това. Освен самосвал за тухли ще трябва закупиш и ведомствен транспорт за майстори.
За майстори се чака 9 месеца, за това последните 2 ги взех напълно обзаведени, заедно с наематели. По скъпо е така привидно, но 9 месеца загуби от наем си е пачка. Последно ремонтирах 2017, но тогава чакането беше поносимо.
Настроенията на Wall Street обаче остават помрачени, след като в четвъртък председателят на Фед за Сейнт Луис Джеймс Булард каза, че „основната лихва все още не е в зона, която може да се смята за достатъчно ограничителна“. Той предположи, че подходящата зона за основната лихва може да бъде в диапазона 5% до 7%, което е над пазарните очаквания.
Коментар