Първоначално изпратено от nkavrakov1982
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
ако за 1 година успеят да обрулят крушата - да, но се съмнявам
пуснат ли нов рунд печатане без да са стресирали масата 'нацяло' - смятай, че ни чака хиперинфлация, а нищо чудно и смяна на обществения строй в западното общество - това кукловодите не са ок да се случи, защото още помнят френската революция и Хитлер.
затова си мисля, че ще минем по тегавия път на рецесия, че може и депресия така, че почне ли новото печатане да не избухне хиперинфлация, а още едно десетилетие да си дърпат конците с монетарната политика
това е лично мнение и може да бъркам затова е добре човек да има план Б, план В и така
ПП pwise, mirodes, жонка - пичове сте не се карайте за глупости
Коментар
-
Първоначално изпратено от ceco666 Разгледай мнение
Ти не караш ли в Австрия? Боровец е ОК, но Ястребец ми е 5 минути шус.... За другите не ми се говори.
В Банско съм ходил последно не помня кога, сигурно около 2005 година. Отврат. Не бих стъпил там. Обичам Пирин, но тези алчни селяци са ми адски противни. В село Кремен имам приятел, отсядал съм при него няколко пъти преди години.
Зимната планина не е само ски - най-мразя разни дрисльовци, дето не могат да минат 200 метра зимно без лифт, без писта и без някой да им сервира чайчета и буламачи на всеки 100 метра. Това не са спортисти, това са л...а. Съвсем друго са зимните преходи с последващо спускане със ски през дивото. Така слязохме и в Памир навремето от 7500 метра. Ските са помощно средство да оцелееш в природата, не са да се правиш на мъж с тях.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ВълчоМечков Разгледай мнение
Познай от 3 пъти ти къде ще живееш ако Урсула ни уреди като в Европа. жокерче: 30/70
С жонката ще сте добри наематели.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Познай от 3 пъти ти къде ще живееш ако Урсула ни уреди като в Европа. жокерче: 30/70
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
В БГ ще.е така както ти нареди Урсула,ти що не седя в Холандия ?
Щото там е скъпо,дойде на евтиното в България,но в България лека полека ще ни докарат както е там.
Имота е свобода ,а те не искат да имаш много собственост,няма как да ти я вземат,през данъците ще те резнат обаче.
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
Нормалните софиЯнци си ходят така или иначе на Боровец, защото там е по-елитно и качеството на услугата е по-добро. Докато Боровец е утвърден ски-курорт още от времето на Соца, Банско се превърна в жалко подобие по времето на мутродемокрацията. Количество за сметка на качеството. Имат си и Стената на Витоша, стига се за под час - пак по път, направен от бай Тодор. Може да се карат ски даже след работа. Най-разумните ходят в Австрия или другаде, където за същите и дори по-ниски цени получават качество X 1000 от където и да било в България.
В Банско не бих спрял даже да се изпикая, камо ли да ви спя по миризливите хотели и да ви ям отровните буламачи.Ти сигурно още караш на рало, та затова за тебе лично и изкуствената писта на Перник ще е елитна дестинация. В Австрия ходи работническата класа на Европа, над средния и по-богатия европеец ходи в Швейцария, Франция и Италия. За тебе и Узана ще е супер!
Last edited by ВълчоМечков; 22.11.2022, 21:37.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение
Никой не говори за вила или нещо на морето където ходиш за няколко месеца годишно, говорим за къщи оставени да се рушат( учудващо и в центъра на София има такива), обрасли с храсти ниви и т.н. които собствениците нито обработват, нито дават за рента, нито продават.препоръка е
- 2 Харесвания
Коментар
-
В БГ ще е така. Ако не ти изнася, знаеш къде е Испания, никой няма да те спре.
Щото там е скъпо,дойде на евтиното в България,но в България лека полека ще ни докарат както е там.
Имота е свобода ,а те не искат да имаш много собственост,няма как да ти я вземат,през данъците ще те резнат обаче.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
Нормалните софиЯнци си ходят така или иначе на Боровец, защото там е по-елитно и качеството на услугата е по-добро. Докато Боровец е утвърден ски-курорт още от времето на Соца, Банско се превърна в жалко подобие по времето на мутродемокрацията. Количество за сметка на качеството. Имат си и Стената на Витоша, стига се за под час - пак по път, направен от бай Тодор. Може да се карат ски даже след работа. Най-разумните ходят в Австрия или другаде, където за същите и дори по-ниски цени получават качество X 1000 от където и да било в България.
В Банско не бих спрял даже да се изпикая, камо ли да ви спя по миризливите хотели и да ви ям отровните буламачи.
- 1 like
Коментар
-
Кольо, що не си гледаш деЦката? Знаеш ли колко банскалии има в София с 5+ имоти? За мен лично ще е добре да има магистрала, но тук ще правим града град-държава и за българи ще има строг визов режим. Ще висите по 3 часа на границата и ще се откажете да идвате. Банско скоро ще си има летище, а аз се замисля дали да не свържа Банско и Балчик през летищата. 45мин в посока.
Хубави неща си написал,ама внимавай какво си пожелаваш,ако всичко това стане Банско ще стане втория Слънчак.Тогава имотите ти ще струват толкова колкото разпродават ония във фалиралия морски комплекс.
Бил си в Холандия имаш претенции че си видял свят,ама се държиш като някой селяк дето не е излизал от селото си.
Най скъпите локални са тия дето няма много построено и са с лимитирани откъм поток туристи,къде с цени,къде с други бариери.
Виж Монако,Алпите,що там не го направят панаир,както ти искаш да е в Банско.
Хем искаш да е скъпо,ама искаш да го направиш на сергия,да има гмеж и стригане ,това са две взаимоиизключващи се неща.
Коментар
-
Аз днес сложих 3бр. климатици. Тук в Банско кипи усилена подготовка за зимния сезон. Някои точат ножиците за стригане, други ще пасуват ножиците и направо ще преминат към щавене. Гледам софианци инвестират яко да оправят пътя до Банско та да са си като на Боровец (сутрин да идват да карат и вечер да се връщат в София). Тая обаче според мен няма да я бъде. Ще си плащат като попове по 300лв на нощувка или ще трябва да се примирят с Боровец.
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Щом има имоти е богат това не сме го измислили ние.Не знам в коя нормална държава богатите ги галят като котенца с данъци за жълти стотинки?
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ceco666 Разгледай мнениеОт повече от година и половина България няма стабилно правителство.
Четири поредни Народни Събрания започват работа от първия си ден в предизборен режим.
Никой няма да вдига данъци на НИ скоро.
Още по-малко в някакъв форум.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение
Паднал покрив, изпочупени прозорци..... Има ги във всеки град .
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар