Първоначално изпратено от nkavrakov1982
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от IaneSandanski Разгледай мнениеПразните жилища – могат ли да намалят цените в София?
В момента една от основните причини собствениците да не продават апартаментите си, е, че няма къде да сложат парите от продажбата. Вече описахме този проблем в предходна наша статия. Накратко, собствениците казват: “Ако парите от продажбата ги сложа в банка на 0% лихва, инфлацията ще ги изяде много бързо.
Точно! Кой ще си продаде имота срещу обезценяващи се токени наречени "фиатни пари" с неограничен маркет кап?
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tepix Разгледай мнение
Не е възможно ... Вики е от двата стола - на земята? Аз съм шокиран.
играта на троянски кон не винаги е успешна и ако те надушат може да ти запалят коня....
Орбан май ще му се наложи да се покрие напролет... въпрос на време е да се усетят, че ги вкара в капан с неприкритото си саботиране на всичко в ЕС... те са вързана икономика с Европа, но не знам защо си мислят, че дружбата с путин ще им донесе дивидент... сега берат плодовете на глупостта си.
ПП и не ЕС няма да ги спаси, за да се усеят феновете на крайни партии в Чехия, Полша, Словакия - какво ще се случи с тях ако се заиграят с русите.Last edited by bertram; 29.11.2022, 17:38.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнениеАми Унгария другари ?
Какво става в Унгария гледайте
https://www.investor.bg/a/515-ikonom...i-inflatsiyata
От театри до стадиони - Унгария пуска кепенците заради инфлацията
Страната е връхлетяна с пълна сила от високите цени и енергийната криза
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение
Днес ми допада чувството ти за хумор
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение
Така е, трябва всичко много бързо да се конвертира в крипто, че да не се изпусне лапачката. И аз се чудя дали да не ипотекирам тухлата и като потекат милионите от криптото, да си я изкупя на половин цена. Риск да се върна в детската стая нема.
- 1 like
Коментар
-
08:00 EUR German CPI (YoY) (Nov) 10.0% 10.4% 10.4% 08:00 EUR German CPI (MoM) (Nov) -0.5% -0.2% 0.9%
- 1 like
Коментар
-
На какви нива е хубаво да се влезе? И с каква сума?
- 1 like
Коментар
-
Ами Унгария другари ?
Какво става в Унгария гледайте
https://www.investor.bg/a/515-ikonom...i-inflatsiyata
От театри до стадиони - Унгария пуска кепенците заради инфлацията
Страната е връхлетяна с пълна сила от високите цени и енергийната криза
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Доджкойна е пътя към инвестицията в крипто
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
така е
2018-2022 - са си 5 години в които пазарът си върви над смислените оценки на имотите
млад пазар, пълен с хора, които не им се смята и лихвари, които са склонни да дават парички на плаваща лихва = нашата ситуация
+ много вкоренен страх и надежда, че тулата е най-сигурното нещо, което също е разбираемо предвид колко измамници има.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
е то същото е и тук.
5 години са ножици, ластици, бански и цените все нагоре
2018-2022 - са си 5 години в които пазарът си върви над смислените оценки на имотите
млад пазар, пълен с хора, които не им се смята и лихвари, които са склонни да дават парички на плаваща лихва = нашата ситуация
+ много вкоренен страх и надежда, че тулата е най-сигурното нещо, което също е разбираемо предвид колко измамници има.
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 3 Харесвания
Коментар
-
Така е, трябва всичко много бързо да се конвертира в крипто, че да не се изпусне лапачката. И аз се чудя дали да не ипотекирам тухлата и като потекат милионите от криптото, да си я изкупя на половин цена. Риск да се върна в детската стая нема.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
е то същото е и тук.
5 години са ножици, ластици, бански и цените все нагоре
- 1 like
Коментар
-
Така е, трябва всичко много бързо да се конвертира в крипто, че да не се изпусне лапачката. И аз се чудя дали да не ипотекирам тухлата и като потекат милионите от криптото, да си я изкупя на половин цена. Риск да се върна в детската стая нема.препоръка е
- 1 like
Коментар
Коментар