IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

    Пенсионерите на минимална пенсия от 250лв вече вземат 430лв. това са 72% увеличение. Сигурен съм че НЯМА НИ ЕДИН с такова увеличение на заплата, приходи. И в най-смелите сметки за инфлацията няма как да я докарате до 72%. До 40-50% да, ама не и 72%. Имаме РЕАЛНО УВЕЛИЧЕНИЕ на доходите на тез дето НАЙ-МАЛКО ЗАСЛУЖАВАТ за сметка на другите. Това РЕАЛНО увеличение гони 50%, е как да не им го вземат с 30-40% инфлация точно на стоките които потребяват най-бедните. ЗАТОВА ИМАМЕ ТАКАВА ПО-ВИСОКА ОТ ДРУГИТЕ ИНФЛАЦИЯ.
    Тази инфлация на ОСНОВНИ продукти без които не може, ще доведе до СРИВ на имотите - 20-50% НОМИНАЛНО. И 3 ПЪТИ реално че ще ударим 100% инфлация за 2 години. И това е защото ще дадат над 100% увеличение на доходите на най-бедните. Пенсиите поне +20% след месец - нека предизборното наддаване започне. Дано не е като преди 1 година 70%, че ще имаме 150% инфлация че всичко ще фалира и ще имаме 2 милиона пенсионери и 1млн на ПОМОЩИ де за безработица, де щот са бедни. Вместо 10млрд ЗАЕМИ ще ни трябват 20 МИЛИАРДА годишно - кой ще ни ги даде?
    Утре и ти ша си пенционер и ша векуваш с тия 430 лева, па да видим кой какво заслужавал тогава

    Коментар


    • Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение

      Ма кой ви говори тия глупости???Кат си платиш ябълки откъдето си искаш.Пипер и домати също.В България всичко се ражда запрягай и почвай да произвеждаш.Европейски боклуци и отрови не ни трябват
      Раждаше се едно време, вече нема. Моето село и околните вече няма вода по 18 часа на ден. Земята е 5000 лв на дка и са скл дог за 20 год. Сиганолосите са бол, ако можеш да си опазиш реколтата, дет ще ти я купят за 2 стинки (справка розопроизеодителите) пробвай се.

      Коментар


      • Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение

        Ако живеят на 200м2, може що не.
        Знам че ти е вътрешно, щото няма комисиона - ще ти мине, сега през кризата ще поизчезнеш барабар с 99% от "бранша", свирен мач.
        Ако, ама акото мирише ,а в случая става дума за панелна двустайка по приказките. Изобщо не ме интересуват никакви комисионни както и дали переш чаршафите за по 13 € на ден Кризата ще ме удари най-малко от всички пишещи тук

        Коментар


        • Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнение
          Леле, момчета, ама вие сте бетер старите домакини Пълните мазета с туршии и земеделска продукция, а аз мисля да продължавам да си купувам пресни зеленчуци и през зимата като ще финансирам пазара си с наемите хихих
          Кавръков ми е казал да се презапася с каквото мога.

          Иначе Пешо не го понасям - хитър селянин е, шом и ТЕЛК има.

          Коментар


          • Първоначално изпратено от Meandmyself Разгледай мнение

            Продават бе, продават, пукни се от яд. И под наем дават, и наеми прибират.
            Между другото, колко трябва да си издухан, че да си уж на море и да пишеш денонощно в тема за недвижими имоти, които нямаш, просто не знам.
            Като излезе статистиката за Юни ще се скриеш като мишка! Колко такива като теб вече се покриха!
            А бе, къде е Бонка?

            Коментар


            • Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение

              Спада е в ход само в главата ти Кавръче. В реалността ръстовете чупят рекорди. Поне засега. Има статистика на одертните цени. Ако продължаваме да се развиваме по същият начин икономически / Заплатката да ти разясни, че да не хабя клавиши/ цените на имотите мерени в шума ще продължават нагоре. Пиша ти го най-внимателно. Фанал си се за некакви сламки и нищо не разбираш от процесите които вървят в момента и до какво водят....:-)
              Какво да продавам Кавръче ? Нещо трябва да си се напушил яко. Аз Ще купувам в близките месеца имотИ в множествено число. В преговори съм с няколко строители.....
              Ръста е в ход все още и в Щатите . Само с по-бавно темпо. Въпреки двойните ипотеки..... Отново засега поне е така. А Дцонката е гола вода относно познаване - виртуалните му неща са на минус, облигациите вероятно на още по-голям, а ако беше взел имоти с тези пари където и да е по света щеше вместо на минус да е 50-200% нагоре. Т.е. не публичното писана а реалните действия за себе си показват, че от елитният университет са го научили на формули, които водят до НЕпознаване на нещата :-) Ти може да си изгубил 70К евро от непокупка навреме. Той е изгубил 700К евро....
              Кавръче , Джонката ако не лъже отново както за покупката на имота му виртуално във Вазов здраве да му е. Дано и да може да носи на 1 поднос 3 шкембе чорби с 3 сливови / разбра ли лъжата за притежанията му у нас от поста му/ Ако може само тогава може да се сравнява по образование и друго с мен. Ама аз не гоня такова сравнение / все съм на дъното признавам си :-)/. Толкова си мога и не става да се надскоча .... с 4 шкембета на една табла :-)

              Пп Едва ли има човек в този форум по-запознат от мен с това какво става в Китай.....:-) Когато достигнем Китайските имотни цени ела ми се обади :-)
              Ламби ти ли си бре хахахаха, сега зацепих като каза Китай Имоти викаш в мн.ч., имаш предвид кашон ламби явно - едната ще я кръстиш Кухнхенбург, втората Кенефенхайм и т.н. Където ги завинтиш , там и имената.

              Коментар


              • Гледам андрешковците са налазили вече темата! Явно следобедната дрямка не ги хваща.

                Опасявам се и друго... че списвачите на блиц консумират по-долнопробен алкохол и от читателите ?!?

                - Цените на имотите отбелязват 46% ръст на годишна база.
                - Например, в САЩ инфлацията е 40%
                - но има положителни лихвени проценти, които са над 20 на сто...
                https://blitz.bg/ikonomika/neshcho-n...ews893228.html
                Тия числа за нищо ги нямат! Как да не им вярваш..........

                Коментар


                • Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
                  https://www.investor.bg/novini/130/a...godini-354741/
                  Норвегия одобри най-голямото лихвено увеличение от 20 години
                  Банките са ясни - щом засвири централния хор - и периферията почва да приглася!

                  И т.н. и т.н. https://www.banker.bg/finansov-dnevn...htata-si-lihva

                  Коментар


                  • Първоначално изпратено от Laconic Разгледай мнение
                    Продавачииии, днес сте много изтръпнали и има защо! Спадът ще е по-скоро отколкото очаквахме, защото падна правителството и се задава политическа криза. Чужденците започнаха да разпродават, защото ги е страх от дългата ръка на Путин. Тези, които ще купуват да изчакат, защото промоциите са на прага!
                    Чужденците, може и да ги дават и 2 за лев, само при иницииране на рвфврендум за излизане от ес и нато, без значение резултата.

                    Коментар


                    • Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнение

                      Е, някой за да не се "набутат" ще живеят с мама, лошо няма
                      Ако живеят на 200м2, може що не.
                      Знам че ти е вътрешно, щото няма комисиона - ще ти мине, сега през кризата ще поизчезнеш барабар с 99% от "бранша", свирен мач.

                      Коментар


                      • Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение

                        Продават те, чалъми
                        Продават бе, продават, пукни се от яд. И под наем дават, и наеми прибират.
                        Между другото, колко трябва да си издухан, че да си уж на море и да пишеш денонощно в тема за недвижими имоти, които нямаш, просто не знам.

                        Коментар


                        • Първоначално изпратено от Meandmyself Разгледай мнение

                          Пишеш, че вече има оферти в бриз с 15 процента надолу и че ще посочиш конкретна. Посочи такава, следя пазара от 2018 година насам, като в района имам три жилища. Тъй като аз не виждам оферти, освен в генгерлиците над панорама парк и то на зелено или без акт 16, партери на бдс и пр. Хората, купили в симфония 2018 г. на 800 евро, продават в момента на 1500 и като казвам продават имам предвид продават, не предлагат, а си правят сделки. До колко това харесва на тебе или някой друг, няма никакво значение. Ти си отчитай срив, де, няма проблем. Май понякога пишете тука, колкото да не заспите.
                          Продават те, чалъми

                          Коментар


                          • Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение

                            И как е загубил, я да видим? Не е набутал 70 хил евра в коптор, дето щеше да плати 7хил да стане негов + 30 хил да стане обитаем и да струва 90хил сега Еми то е аритметика, 70+7+30 прави 107, едни 17хил евро набутка Много лоша шега, смелите да я поемат с вазелин!
                            Е, някой за да не се "набутат" ще живеят с мама, лошо няма

                            Коментар


                            • Леле, момчета, ама вие сте бетер старите домакини Пълните мазета с туршии и земеделска продукция, а аз мисля да продължавам да си купувам пресни зеленчуци и през зимата като ще финансирам пазара си с наемите хихих

                              Коментар


                              • Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

                                Няма ги онези трудолюбиви жени от времето на НРБ, които блъскаха на полето за 50 ст или 1 лв на ден. Облечени в басмени рокли и забрадки.

                                Няма кой да произвежда, иначе земя имаме.
                                Ми, няма ги. Има страшно много хора, които вместо да се върнат по селата и да произвеждат и да допринасят, седят по офисите и се занимават с нищоправене. Настоящата тема е отличен пример за това.
                                Нищоправене, празнодумие, некомпетентност, лаладжийство, часове изгубено работно време, резултатът от който е едно голямо НИЩО.

                                Има един разказ на Хайтов, овчарят казва на сина си - като не ти стигат парите в града - какво правиш там, върни се на село.
                                Да се върне, ама не се връща, иска да работи у офиса.... Или да слугува в чуждата държава и да пърди в чуждия матрак цял живот заедно с арабелите, които при всички положения се ползват с по-голямо уважение от него.

                                Коментар

                                Working...
                                X