Първоначално изпратено от better
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнениеhttps://www.investor.bg/a/534-novini...yashtite-tseni
Наемателите в Европа поемат бремето на растящите цени
днес в европа, утре да се готвят враца и силистра
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
чатка ги, само тия с кувертите за нг са го поопържили, но нищо
ще избие на скъпия хойн
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Къде имаше по 600-700 евро на Ливадите? Баш кризата през 2012 г в Люлин 2 ей тези( линк )бяха по 700 евра.
Това беше по спомен 2016-7 може и 18 да е било...., но тогава и не помислях за Ливадите като опция...Сега малко съжалявам, но това е....:-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Ти ми съсипа вечерята и нощния сън бе човек. Намаления в Лазур!!! Утре тази лоша практика ще се пренесе и в центъра. А Лазур е най-убавото след центъра. Лазур е нещо като софийския Лозенец + море
https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?ac...nk=8q0f65&f1=1
https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?ac...nk=8q0f65&f1=1
https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?ac...nk=8q0fxr&f1=3
Коментар
-
Първоначално изпратено от nomche Разгледай мнение
Здрасти, Песи, къде са тези безрискови над 150 кв на добри цени? Може и на лична. Моят за живеене в Ливадите до Ю.Парк е почти готов, ама нещо май ще сменям приоритетите. Преди да ме наругаят съмишлениците понижители, казвам го Ливадите щото съм коректен, но реално е на Т.Каблешков, дели ме само шосето от Г.Делчев. Иначе си оставам понижител, нищо, че за последните 2 години купих няколко имота. Изнагляха строителите с тези цени и е време да върнат малко газта. Хубаво спомена и ти цените на транспорта, тука едни колеги ореваха орталъка да търсят някаква връзка между цени на НИ и транспорт. Сега си мълчат, аз им обяснявах, че това не са нормални неща и си имаше причини освен печатницата, макар тогава да я бях подценил. Яко сдух е този бранш в момента и то не само от Китай. Значи цените на НИ ще падат. Моето виждане е, макар и като страничен наблюдател, че големите копмании по света се готвят за криза и свиването на коланите вече води до спад в международната търговия, дали ще отиде в рецесия, която да повлече всичко след себе си, е трудно да се каже, засега по-скоро да.
Много се строи в момента при това на високи цени. Редно е да върнат, но не мисля че ще е много и за дълго ...и после пак....Last edited by pesimist4o na kvadrat; 14.12.2022, 19:44.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
Въпрос на свикване , както е и с ръста на цените на имотите, както и маркетинг - тогава Мъск точно обясняваше как Тесла е инвестирала в койни и че колите щели пак да се купуват в биткойн....Като в същото време са ги продавали тези инвестирани койни вероятно :-)))) На нерегулиран пазар такива номерца са възможни и позволени :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от unimog Разгледай мнениеLast edited by better; 14.12.2022, 19:46.
Коментар
-
ПП а Ливадите се оказаха топ.... Като се сетя , че имаше по 6-700 евро на зелено преди няколко години в частта на Изток на 100 метра от мола и тогава им се смеех.... Бетерчо ги чатка нещата и с имотите :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
ботчо удари кьоравото
с тия 2 тристайни в атина може цял ден да тупа топката на голямата терасаLast edited by pesimist4o na kvadrat; 14.12.2022, 19:29.
- 1 like
Коментар
-
Не съм уви. Чакам моят любим инв за 1 проект, но се оказва, че няма да почне в близките 1-2 години защото има некви проблеми,Докато почне пак ще навиря кеш...не мога да чакам до тогава.... а другото дето е в момента е със апарти по над 150 квадрата в зона добра за живеене .... , но не за наем / лош транспорт/ Мога да ги взема на добра цена без риск ама що са ми като си имам вече основно жилище....
Така че пак чакам на перона и се надявам колегите най-накрая да сринат тея пусти цени.... Вероятно/възможно ще експериментирам в някои крайни райони с единични апарти ....да не ме е яд ако са греди...
Ще мисля....
ПП а Ливадите се оказаха топ.... Като се сетя , че имаше по 6-700 евро на зелено преди няколко години в частта на Изток на 100 метра от мола и тогава им се смеех.... Бетерчо ги чатка нещата и с имотите :-). Моето виждане е, макар и като страничен наблюдател, че големите копмании по света се готвят за криза и свиването на коланите вече води до спад в международната търговия, дали ще отиде в рецесия, която да повлече всичко след себе си, е трудно да се каже, засега по-скоро да.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от unimog Разгледай мнение
Коментар
-
Вай, вай закъсаха го Врачани и Силистренци.
Статията е много интересна цялата, но ще копна само 1 малък пасаж с уточнението че става въпрос не за покупка, а за наемане....
В Атина, Лисабон, Букурещ и Загреб хората трябва да заделят повече от годишния си доход за наем. Затова в тези градове е просто невъзможно човек със средни доходи да си позволи да живее самостоятелно в едностайно жилище на по-добра локация и след ремонт.
с тия 2 тристайни в атина може цял ден да тупа топката на голямата терасапрепоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнениеhttps://www.investor.bg/a/534-novini...yashtite-tseni
днес в европа, утре да се готвят враца и силистра
Статията е много интересна цялата, но ще копна само 1 малък пасаж с уточнението че става въпрос не за покупка, а за наемане....
В Атина, Лисабон, Букурещ и Загреб хората трябва да заделят повече от годишния си доход за наем. Затова в тези градове е просто невъзможно човек със средни доходи да си позволи да живее самостоятелно в едностайно жилище на по-добра локация и след ремонт.
Коментар
-
https://www.investor.bg/a/534-novini...yashtite-tseni
днес в европа, утре да се готвят враца и силистраLast edited by ratten; 14.12.2022, 19:05.препоръка е
- 1 like
Коментар
Коментар