If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Добре, етажът защо ти е проблем? По-далеч от улицата, по-чисто, гледка към Витоша. Това ти е Югоизток, ще имаш супер гледка и простор. Това е много голям бонус.
Джонка ,
В момента няма как свалят цената до 105-110 хиляди евро ,което за мен е прага ,каквото и да си говорим ,не и сега точно
На висок етаж се живее трудно ,асансьора си зависим ,земното притегляне и изобщо влиянието над човека над 5 етаж е съвсем друго ,по отношение на човешкия организъм
Съгласен съм с Вас но първо 10 етаж е твърде високо ,второ цената е висока също ,и няма да искат да свалят едни 20 000 поне
Добре, етажът защо ти е проблем? По-далеч от улицата, по-чисто, гледка към Витоша. Това ти е Югоизток, ще имаш супер гледка и простор. Това е много голям бонус.
По-малък брой купувачи и по-дълъг период за вземане на решение преди покупка. Редуване на спадове и ръстове при активността, силно вероятен спад на броя на купувачите под този на продавачите и в резултат спад в броя на трансакциите. Такава се очертава 2023 г. на жилищния пазар според прогнозата на "Адрес Недвижими имоти".
Активни през 2023 г. ще бъдат хората, търсещи жилище за собствено ползване. Тези с по-значителни спестявания също ще бъдат сред участниците на пазара. "Смятам, че собствениците на имоти в непредпочитаните райони и в неподдържани сгради първи ще усетят, че трябва да понижат цените си", коментира Гергана Тенекеджиева, изпълнителен директор на компанията.
Мнението ми е едно към едно като твоето. Мисля, че за момента това е много добра оферта, и ако не бях настроен само към ново и тухла бих отишъл на оглед...., но той си знае....
Има и идея на това място да има метроспирка при бъдещо разширяване на метрото / разбирай след 10-15-20 години/
За ново ново със същата чиста площ и завършен вид на това място сега ще му искат 2 пъти повече пари....
Съгласен съм с Вас но първо 10 етаж е твърде високо ,второ цената е висока също ,и няма да искат да свалят едни 20 000 поне
В Борово леля ми има апартамент, кварталът ми е познат. Това са ЕПК-та на бивши военни. Досами пазар Борово и тролей 9. На самия Каблешков и Стефан Тошев, но пък е високо.
Старо ЕПК да се изрине и ремонтира до това състояние ще му струва поне 50к. А това е готово за нанасяне и не е малко. В района има панелки за по над 2000 Евро, това на 1700 не е хич зле.
Мнението ми е едно към едно като твоето. Мисля, че за момента това е много добра оферта, и ако не бях настроен само към ново и тухла бих отишъл на оглед...., но той си знае....
Има и идея на това място да има метроспирка при бъдещо разширяване на метрото / разбирай след 10-15-20 години/
За ново ново със същата чиста площ и завършен вид на това място сега ще му искат 2 пъти повече пари....
тръгнат ли цените надолу - времето работи за купувачите
най-трудно е преди да 'сгънат', защот бутат още и още и още
прави ми впечатление, че от 2-3 месеца цените не само, че се укротиха а вече започва да се прокрадва несигурност в доста от участниците на пазара, заговориха за охлаждане, забавяне и тн и тн, а още не сме видели лихвена драма у нас..
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Тези от bulgarian properties обикновенно са надути с 15-20% от исканото особено ако са успели да орежат другите агенции. Ако кавръка намери собственика ще е макс 110.
Затова написах, че е ясно кой е блока....Но той не иска на високо.....
Абе направо по четвърт милион за един ремонт са си пари за пуканки ,ей страшна работа сте.
Ще взема да стана един майстор ,да Ви взимам по-евтино освен
Ами стани, като гледам как се застроява, ще имаш раб поне още 10 год. Само за мстене на едно вътрешно тяло на климатик ми взеха 300~400 лв. Всички са задръстени от раб и правят мн мангизи. Според мен добър майстор ел или вик едва ли пада под 10к на месец
Кавръче, това ми изглежда добре, блока пише че е относително нов. По снимките личи кой е....
Що не ги пробваш, ипотеките със сигурност се затягат , а не знам колко хора биха извадили толкова кеш....Нямам идея ама може и да ти направят 10% отстъпка....
В Борово леля ми има апартамент, кварталът ми е познат. Това са ЕПК-та на бивши военни. Досами пазар Борово и тролей 9. На самия Каблешков и Стефан Тошев, но пък е високо.
Старо ЕПК да се изрине и ремонтира до това състояние ще му струва поне 50к. А това е готово за нанасяне и не е малко. В района има панелки за по над 2000 Евро, това на 1700 не е хич зле.
Кавръче, това ми изглежда добре, блока пише че е относително нов. По снимките личи кой е....
Що не ги пробваш, ипотеките със сигурност се затягат , а не знам колко хора биха извадили толкова кеш....Нямам идея ама може и да ти направят 10% отстъпка....
Тези от bulgarian properties обикновенно са надути с 15-20% от исканото особено ако са успели да орежат другите агенции. Ако кавръка намери собственика ще е макс 110.
Това е много високо ,а и цената му е 260 000 лева ,мога да платя до 220 к лева
Поне е чиста площ и изглежда добре вътре. Тази цена е доста под средната за района, не казвам че е ниска.
Ще трябва да направиш някакъв компромис. Мястото е по-добро от Красна Поляна.
По време на ковида 120 кв ми излезе към 65~70к евра, среден към висок клас обзавеждане. Сега цените + майсторлъка са поне 50%+ нагоре.
Абе направо по четвърт милион за един ремонт са си пари за пуканки ,ей страшна работа сте.
Ще взема да стана един майстор ,да Ви взимам по-евтино освен
Коментар