If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Влизам във форума и чета, чета ... После поне година няма нужда да ходя на цирк. Пари пестя
Наздраве!
Те затуй имотите си поскъпват. С купувачЕ с подобна визия и обосновка - те са извън пазара. Стават за коментатори на спортни събития, постфактум. Ама не всички от тях даже.
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
сред простите хора битуват подобни вярвания.
една съседка, която иначе се има за много знаеща
каза, че като си свалила котката от 12-тия етаж пред блока и котката клекнала
под въздействие на по-голямото земно притеглане на кота 0
Влизам във форума и чета, чета ... После поне година няма нужда да ходя на цирк. Пари пестя
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
сред простите хора битуват подобни вярвания.
една съседка, която иначе се има за много знаеща
каза, че като си свалила котката от 12-тия етаж пред блока и котката клекнала
под въздействие на по-голямото земно притеглане на кота 0
В момента няма как свалят цената до 105-110 хиляди евро ,което за мен е прага ,каквото и да си говорим ,не и сега точно
На висок етаж се живее трудно ,асансьора си зависим ,земното притегляне и изобщо влиянието над човека над 5 етаж е съвсем друго ,по отношение на човешкия организъм
Знам, знам то човек като иска или не иска да направи нещо винаги може да си намери причини. В живота обаче идеални неща няма и винаги се прави компромис с нещо.
2023-та има изгледи да е година за равносметка...пазарът свършва горивото.Строители,брокери и банкери започват да се 'ослушват'
Ще я видим тази работа. Аз се отказах от една двустайка с хубава локация защото я продаваха с таван колкото апартамент, та горе долу на цената на две и искаха. Което можех да го преглътна, обаче много ремонт имаше по нея - дограми, баня, кухни - абе всичко. Може би беше грешка, но реших да събирам пари или за по-добра локация или за парцел. Обилновенно греша та може би ще се вдигнат още цените следващата година.
В Борово леля ми има апартамент, кварталът ми е познат. Това са ЕПК-та на бивши военни. Досами пазар Борово и тролей 9. На самия Каблешков и Стефан Тошев, но пък е високо.
Старо ЕПК да се изрине и ремонтира до това състояние ще му струва поне 50к. А това е готово за нанасяне и не е малко. В района има панелки за по над 2000 Евро, това на 1700 не е хич зле.
Това за Кавръка може да става да го купи за лично ползване. Но интересно ми е мнението на специалистите дали този имот става за инвестиционен. На 130 К в евро какъв трябва да му е наема, за да има смисъл? Също това може ли да струва реално повече от 150 К в някакво обозримо бъдеще, ако приемем, че инфлация като през 2022 няма да има пак следващите 4-5 години?
Лихвата върху неплатените в срок задължения, администрирани от НАП, се запазва без промяна в размер на 10 на сто до края на 2022 г. Причините за това е, че законната лихва се изчислява два пъти в годината - на 1 януари и на 1 юли, на база основен лихвен процент към тази дата плюс 10 процентни пункта. Лихви върху лихви и лихви върху глоби не се дължат.
Коментар