If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Скъпа, ама то и при наемите на Локация...Локация...Локация.....имало спад.
Резултат от Вашето търсене на:
Вид имот: 3-СТАЕН,
Под райони: ИЗТОК, Да не се показват обяви, докладвани за проблем, Без оферти на АГЕНЦИИ ОТ ЧЕРНИЯ МИ СПИСЪК,
Средна цена на имотите в извадката: 967 euro
Средна цена на кв.м: 8.47 euro.
Това не е спад ,а ръст Няма как да знаеш защото не познаваш пазара на наеми в квартала На мен този "спад" ми харесва
Слаб анализ, грешна прогноза! Късогледи сте и затова не виждате по-далече от носа си! Липсата на малки коригиращи движения у нас ще предизвика дълбок спад! Това вече сме го виждали, а ти къде гледа тогава?
Дълбок, дълбок, а да видим колко ще е дълбок хахаха Пиша го защото съм го виждала !!!
Явно умникът ще съм аз, но ти си осъзнал простотията, която си направил. От друга страна, когато си купувал най-вероятно не е било презастроено. Щом пресичаш и си в морската явно си в Симфонията. Другите варианти са всичкото старо в ниската част на Бриз или новото покрай булеварда.
Както и да е, харесал си, купил си.
Нали и двамата се съгласяваме, че Бриз стана уникална кочина. От коментара ясно се вижда, че вече си огорчен. Единственият все още читав квартал във Варна е Чайка, но и там почна да се строи, а скоро ще стане безобразно.
Напротив, апартаментите са в ниски, малки кооперации. Чувствам се прекрасно в моя си, срещу себе си виждам дървета и част от морето, от останалите вземам наем, купувал съм всички обзаведени, на цени с 50 процента от днешните. Както вече казах, ко да ти обяснявам, в главите ви са кофтори и л.на?Коменатарът ми бе ироничен, а ти не го разбра…Като ти е навсякъде толкова непоносимо, просто се махни и толкова. Голямо плюене.. когато на човек в главата и душата му е кочина, няма начин да не вижда и това навън.
И сега съвсем да те разстроя, наемите от 2021 до сега са по 2, търсене не е като да няма. Съжалявам.
Имам имоти в южната част на кв. Бриз в района на паметника. Сега веднага ще дотърчи някой умник /изключвам бетър криптомелеона който ме блокира/ и ще каже, че квартала е презастроен, имотите са боклуци, в района няма ток и вода с дни и се шири престъпност, само и само да докаже тезата си, че във Варна всичко у боклук. А аз пресичам булеварда и съм в морската. Ко да ти обяснявам? Как да бъде обяснено нещо на хора, които само и само да докажат че не са се оср..ли хвърлят бомби и вещаят апокалипс и всичко е кофтори, боклуци и лна????
Явно умникът ще съм аз, но ти си осъзнал простотията, която си направил. От друга страна, когато си купувал най-вероятно не е било презастроено. Щом пресичаш и си в морската явно си в Симфонията. Другите варианти са всичкото старо в ниската част на Бриз или новото покрай булеварда.
Както и да е, харесал си, купил си.
Нали и двамата се съгласяваме, че Бриз стана уникална кочина. От коментара ясно се вижда, че вече си огорчен. Единственият все още читав квартал във Варна е Чайка, но и там почна да се строи, а скоро ще стане безобразно.
През 2022 очаквах обръщане на тренда и поради тази причина продадох имоти. Но големият спад го очаквам през 2023/2024. Пазар, к'во да го правиш?
мисля, че началото ще бъде дадено официално ако излезе негативен доклад (важният) за готовността ни за еврозоната към 01.01.2024-та
в момента продавачите точат зъби за евровата-преоценка, а банките пасуват защото те докато имат печалби са си ОК, еврова преоценка, която даже и да се случи едва ли ще вдигне пазара предвид какво се случва в Европа, но надеждата умира последна.
2022-ра - като нищо ще се окаже, че си продал на върха
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
ей Жонка, шапка ти свалям на хобито. Е няма сграда и апартамент в София дето да не знаеш какво се продава. С тия знания ако беше станал брокер, щеше да си мелеонер, а не кат Кольо дето го изгониха от Явлена.
Не знам от Германия как намира толкова време да кръстосва по Софийските улици, ама то вече и с гугъла става. Даже се чудя след като му е толкова интересно, що не кандидатства там, наскоро мярнах, че за картографиране имаше обява и плащаха около 5-6к. Хем ще обикаля и разглежда, хем пари ще изкара.
Ясно....
понеже твърдиш, че живееш във Варна/а май беше шуменец/и обясняваше за хубавите варненски квартали, сподели кои са те?
моля!
Имам имоти в южната част на кв. Бриз в района на паметника. Сега веднага ще дотърчи някой умник /изключвам бетър криптомелеона който ме блокира/ и ще каже, че квартала е презастроен, имотите са боклуци, в района няма ток и вода с дни и се шири престъпност, само и само да докаже тезата си, че във Варна всичко у боклук. А аз пресичам булеварда и съм в морската. Ко да ти обяснявам? Как да бъде обяснено нещо на хора, които само и само да докажат че не са се оср..ли хвърлят бомби и вещаят апокалипс и всичко е кофтори, боклуци и лна????
226 обяви за:Продава 3-СТАЕН 4-СТАЕН МНОГОСТАЕН МЕЗОНЕТ град София, от 700000 EUR до 1500000 EUR Вид/Район/Цена
Средна цена на кв.м: 3275 € на 04.02.2023 3 168 € на 01.10.2022 и 177 обяви.
3189 € на 08.09.2022 и 159 обяви.
Това горното търсене е само за наблюдение,
а долното каквото ме интересува.
99 обяви за:Продава МНОГОСТАЕН 4-СТАЕН МЕЗОНЕТ град София, ИЗГРЕВ, ИЗТОК, Ж.ГР.ЮЖЕН ПАРК, ИВАН ВАЗОВ, ЛОЗЕНЕЦ, до 600000 EUR, от 170 кв.м Вид/Район/Цена
Средна цена на кв.м: 2121 € на 04.02.2023 2 068 € на 01.10.2022 и 121 обяви.
2100 € на 13.09.2022 и 118 обяви.
Да погледнем и към работническите имоти
1000+ обяви за: Продава 2-СТАЕН 3-СТАЕН 4-СТАЕН град София, от 80000 EUR до 250000 EUR Вид/Район/Цена
Средна цена на кв.м: 1744 € на 04.02.2023 1735 € на 03.10.2022
226 обяви за:Продава 3-СТАЕН 4-СТАЕН МНОГОСТАЕН МЕЗОНЕТ град София, от 700000 EUR до 1500000 EUR Вид/Район/Цена
Средна цена на кв.м: 3275 € на 04.02.2023 3 168 € на 01.10.2022 и 177 обяви.
3189 € на 08.09.2022 и 159 обяви.
Това горното търсене е само за наблюдение,
а долното каквото ме интересува.
99 обяви за:Продава МНОГОСТАЕН 4-СТАЕН МЕЗОНЕТ град София, ИЗГРЕВ, ИЗТОК, Ж.ГР.ЮЖЕН ПАРК, ИВАН ВАЗОВ, ЛОЗЕНЕЦ, до 600000 EUR, от 170 кв.м Вид/Район/Цена
Средна цена на кв.м: 2121 € на 04.02.2023 2 068 € на 01.10.2022 и 121 обяви.
2100 € на 13.09.2022 и 118 обяви.
Да погледнем и към работническите имоти
1000+ обяви за: Продава 2-СТАЕН 3-СТАЕН 4-СТАЕН град София, от 80000 EUR до 250000 EUR Вид/Район/Цена
Средна цена на кв.м: 1744 € на 04.02.2023 1735 € на 03.10.2022
ей Жонка, шапка ти свалям на хобито. Е няма сграда и апартамент в София дето да не знаеш какво се продава. С тия знания ако беше станал брокер, щеше да си мелеонер, а не кат Кольо дето го изгониха от Явлена.
Просто познавам София доста добре, тъй като имам приятелчета навсякъде и съм обикалял. Нищо специално, да научиш 10-ина квартала и 20-30 улици.
Коментар