Първоначално изпратено от nkavrakov1982
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от unimog Разгледай мнение
ФЕД ще отпусне парите на банките като заем срещу бондовете, като ценните книжа ще останат притежание на банките.
в случая обаче си мисля,че по-скоро ще ги затварят без да им мигне окото и ще ги разпарчетосват като портфейла бондс и депозити може да замине към друга здрава банка.
90% от горивото за един банк рън е паниката. Реално няма банка на света, която да може да издържи повече от 2 дни опашки пред клоновете (образно казано). В случая ФЕД трябва да тушира паниката сред вложителите без да прави евала на банкерите - да му мислят. Ако тръгнат с байлаут на банките - приключват с лихвите, а целта им не е постигната. Инфлацията само това чака.
ПП ратко не мисля, че ще спасяват банки. По-скоро ще спасяват долара като валута, а това изключва принтер на този етап.Last edited by bertram; 13.03.2023, 10:23.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнениеhttps://www.bloombergtv.bg/a/8-novin...ansova-pomosht
Трета банка в Неделя са затворили ,сега Вие сметнете дали банките няма да затегнат кредитирането ,глобално още
Регулаторите затвориха още една банка в САЩ, друга получава финансова помощ
Фалитът на кредитора за недвижими имоти Signature Bank, пострадала от крипто залог, е третият най-голям в историята
Signature Bank беше затворена от регулаторите в САЩ в неделя, вторият масивен банков фалит за три дни и третата банка, която спира дейността си след колапса на SVB и Silvergate.
там ги спасяват
но тука как ще е с депозитите
дали ще има кой да гарантира спестяванията на всички банки??препоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
не бъркай гарантиране на депозит със спасяване
според мен ще скалпират банките без никакви скрупули, но ще гарантират депозити по определена схема.
малко е различно от това да им кажат дай да ти купя бондовете по номинал и вземи тия 100-200 милиарда пресно напечатани.
Коментар
-
https://www.bloombergtv.bg/a/8-novin...ansova-pomosht
Трета банка в Неделя са затворили ,сега Вие сметнете дали банките няма да затегнат кредитирането ,глобално още
Регулаторите затвориха още една банка в САЩ, друга получава финансова помощ
Фалитът на кредитора за недвижими имоти Signature Bank, пострадала от крипто залог, е третият най-голям в историята
Signature Bank беше затворена от регулаторите в САЩ в неделя, вторият масивен банков фалит за три дни и третата банка, която спира дейността си след колапса на SVB и Silvergate.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Хахахаха, понижительете цял уикенд не спряха да се радват на краша на SVB, а пък то ги спасиха точно като ПИБ.
Имотя остава непоклатим
според мен ще скалпират банките без никакви скрупули, но ще гарантират депозити по определена схема.
малко е различно от това да им кажат дай да ти купя бондовете по номинал и вземи тия 100-200 милиарда пресно напечатани.
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
интересно с колко ше вдигне лихвите федя тоя път
08:30 USD CPI (MoM) (Feb) 0.4% 0.5% 08:30 USD CPI (YoY) (Feb) 6.0% 6.4%
Коментар
-
https://www.pariteni.bg/novini/imoti...dratura-245513
Налице е тенденция за успокояване и спиране на ръста на цените на имотния пазар в София, отчитат брокери.
На пазара ще има повече имоти, отколкото хора, които биха желали да ги наемат и от там вече на човек, когато му трябват пари, той ще трябва да продава и ще излязат на пазара повече имоти, така, че нормален икономически цикъл е винаги цените да падат и аз съм убеден, че в следващите няколко години ще бъдем свидетели на това", допълни Иванов.
Коментар
-
Хахахаха, понижительете цял уикенд не спряха да се радват на краша на SVB, а пък то ги спасиха точно като ПИБ.
Имотя остава непоклатим
- 3 Харесвания
Коментар
-
Имотя остава непоклатим
Коментар
-
Имотя остава непоклатим
препоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от bcon Разгледай мнениеВ САЩ спасиха на 100% 2 банки. Корупция от най-високо ниво. Беше редно поне 10% 20% подстрижка да направят. А те смятат да направят парите налични още днес в пълен размер. Пък вие чакайте да паднат имотите.
Имотя остава непоклатим
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от никол Разгледай мнение
Отиди и си го оправи! Брокерчетата не разбират и още се изживяват като последна инстанция. Свикнаха на силен пазар. Ако искаш, пусни ми го да хвърля поглед..Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Браво! Поздравления, Никол.
А, и аз чекам да оправят едно къще на морето. Преустроено но без план и скица. Едва ли ще го оправят.
- 1 like
Коментар
Коментар