If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Prognose op de woningmarkt is dat de huizenprijzen volgens ons stabiliseren tot april 2023 en dan gaan stijgen. Op dit moment zijn de energieprijzen weer laag maar diverse energieleveranciers liggen op de loer. Problemen met LNG tanks in Frankrijk steekt de kop op. Helaas stijgen de hypotheekrentes weer sinds maart 2023. Wilt u een huis kopen doe dat dan nu. Op dit moment zijn er nog relatief weinig bezichtigingen maar het trekt weer aan.
Избрал си най-куцото възможно място в София за да се забиеш и да си купиш имот. Останалите, които знаем къде се намираме, сме къде, къде по-доволни от живота.
Бъркаш се, аз не завиждам на никого. Мястото където съм купил ми пасва идеално. Има чист въздух, панорама към Витоша, улици и тротоари, улично осветление, болница, мол, ресторанти, за 1-2 мин съм на околовръстното и не вися в задръстванията, имам и подземен гараж, паркирам си на чистичко и си качвам багажа с асансьора директно от паркинга, отделно Витоша ми е на пешеходно разстояния. С две думи на мен ми харесва, въпреки че го ползвам рядко.
Избрал си най-куцото възможно място в София за да се забиеш и да си купиш имот. Останалите, които знаем къде се намираме, сме къде, къде по-доволни от живота.
Никой в САЩ, който действително е на работа, няма да виси в български форум. Не вярвам да си на работа, вероятно си на социал на стари години, ама това си и заслужавате.
2038-39 е след 15-16 години. Ако е верно , че банското чудо е на 55 , тогава ще е на 70. Мен лично слабо ме интересува какво ще става с наемите в България като съм на 70. Тогава вероятно ще ми трябва по-силно пиене и да се кисна на някой гръцки плаж за артрита.
Има и някои фактори, които феновете на легендата за 2039-а пропускат ....
Ако сте искали да събирате наеми през 2039 май трябваше да станете "гастери"
П.С. По ме притеснява, че излизат някакви репорти за денга и други болести настъпващи в Европа. Това няма да е само проблем на БГ, но е притеснително.
Тия бягате, интересно е кои се връщат. Последните години броят на завърналите се българи е по-голям от напусналите. Хора с образование, квалификация и езици лесно си намират добра работа като се върнат. "Там" си остават неграмотни и некадърни, висите на соЦиал.
Представяш ли си като връщащите се преобладаят на невъзвращенците, какъв миризлив вой ще има от последните? Явно е навремило..
преди има няма 5 години. когато се роди тая справка,
цените бяха в як балон /около 900е ми се върти/ и всеки достоен за уважение понижител
ги буташе неуморно, леейки обилна пот с от 30 до 70%
а те взеха, че удвоиха.
к'ва е тая крива нива!?
Те я обичаха тая справка, сега взеха, че я намразиха, що ли? През краткия ми над половинвековен живот, съм разбрал едно, всички инвестиции са достъпни с изключение на имотите навсякъде по света. Затова и е големия вой от перона.
Коментар