Първоначално изпратено от pinoccio
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Дюри Разгледай мнение
Станало е ! До скоро на никой според мен не му минаваха през главата подобни цени за подобни имоти. Наистина всеки луд може да си поиска каквато и да е цена, но и 3000 € кв.м. в Ливадите на мен ми се струва точно толкова "нормално" колкото 6000 € кв. м. на Витошка.
Цените на имотите в София падат от миналата година!
- 4 Харесвания
Коментар
-
А, бе, хора, аз продавам една панелка за 4000 евро на кв.м. в Редута. Поставил съм обявата на прозореца. Отпред е нестихващ народ, който стиска пачки в пазарски мрежи и кондукторски чанти и наддава като на Уолстрийт. Но аз удържам фронта и подготвям фючърси, защото утре, докато си измия зъбите, ще видя и камиони с пари да паркират отсреща.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение
ЩЕ стане, когато СТАНЕ сделката!/ако изобщо стане/
А това е бъдеще имагинерно!
ЩЕ... ЩЕ... ЩЕ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Дюри Разгледай мнениеСтанало е ! До скоро на никой според мен не му минаваха през главата подобни цени за подобни имоти. Наистина всеки луд може да си поиска каквато и да е цена, но и 3000 € кв.м. в Ливадите на мен ми се струва точно толкова "нормално" колкото 6000 € кв. м. на Витошка./ако изобщо стане/
А това е бъдеще имагинерно!
ЩЕ... ЩЕ... ЩЕ...
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от segato Разгледай мнение
Е добре де, в кой момент ще кажете "тоя продавач не е добре" ? Колко трябва да поиска някой за да се случи ? 10к/м2? 50к/м2 ?
Тоя апартамент се продава с "мебелите" . Видя ли диванчето ? Шкафовете ? В банята некъф сбирщайн, полоеината хардуер е хромиран , половината в бяло, водомерите стърчат голи, радиоаторите съшо оставени без декоратиени решетки, лампит на тавана, някакви неонки с външен кабел .. всичко крещи чийп. Гледката навън: разтърсваща.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Е добре де, в кой момент ще кажете "тоя продавач не е добре" ? Колко трябва да поиска някой за да се случи ? 10к/м2? 50к/м2 ?
Тоя апартамент се продава с "мебелите" . Видя ли диванчето ? Шкафовете ? В банята некъф сбирщайн, полоеината хардуер е хромиран , половината в бяло, водомерите стърчат голи, радиоаторите съшо оставени без декоратиени решетки, лампит на тавана, някакви неонки с външен кабел .. всичко крещи чийп. Гледката навън: разтърсваща.Да видим пазара как ще приеме тази цена защото той е важен.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнениеХаххаха.... още нищо не е станало!било СТАНАЛО - ееееххх, брокерски полюции......
Единственото станало е, че тоя явно си жули 'аповете с първак (кЪт нашия 'лорд') и тухлената реалност още не го е приземила.
Коментар
-
Не се прави ,че не разбираш. Това не е такъв имот, но .лошото е ,че и това е станало 6000 € кв.м..Имотите за които пиша се появяват рядко, много рядко на пазара и явно вече цената им е по-висока след като този е достигнал тези цени.
Предлагам да плачем
Тоя апартамент се продава с "мебелите" . Видя ли диванчето ? Шкафовете ? В банята некъф сбирщайн, полоеината хардуер е хромиран , половината в бяло, водомерите стърчат голи, радиоаторите съшо оставени без декоратиени решетки, лампит на тавана, някакви неонки с външен кабел .. всичко крещи чийп. Гледката навън: разтърсваща.Last edited by segato; 06.04.2023, 07:42.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Дюри Разгледай мнениеНе се прави ,че не разбираш. Това не е такъв имот, но .лошото е ,че и това е станало 6000 € кв.м..Имотите за които пиша се появяват рядко, много рядко на пазара и явно вече цената им е по-висока след като този е достигнал тези цени.
Предлагам да плачембило СТАНАЛО - ееееххх, брокерски полюции......
Единственото станало е, че тоя явно си жули 'аповете с първак (кЪт нашия 'лорд') и тухлената реалност още не го е приземила.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение
И аз така. Контекстът към Дюри е бил друг не се прави на ударен.
- 1 like
Коментар
-
Това ше да е един от трофейните имоти :
https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?ac...67032081958522
Да се смее ли човек да плаче ли.
Предлагам да плачем
Коментар
-
Първоначално изпратено от Гладен_Брокер Разгледай мнение
Нямам. Ето, отговор за една минута.
Нищо страшно
Хайде сега ти
- 1 like
Коментар
-
Няма смисъл да се шокираш, пиша ти го с ясното съзнание ,че и аз се шокирам от време на време. Все пак цените в центъра на София, са различни и не всички са три пъти по-евтини от тези в центъра на Париж. Последно се шокирах когато преди месец-два имаше един двустаен ап. в Созопол, за 160000 € и се оказа купен при това беше истина,аз мислех ,че както винаги брокерите лъжат, но този път не лъжеха. Дори го коментирахме тук ако си спомняш. Три пъти по-евтини в центъра на София от тези в Париж са все пак така наречените трофейни имоти, а това в Созопол, си беше един малък двустаен апартамент. Трябва да има сегментация на имотите ама все още не е толкова голяма в София, както на други места по света и за това ще се съглася.
https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?ac...67032081958522
Да се смее ли човек да плаче ли.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение
Не му е тук мястото. Но като сме почнали: ти внуци имаш ли?
Нищо страшно
Хайде сега ти
Коментар
Коментар