Първоначално изпратено от Laconic
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
Явно умникът ще съм аз, но ти си осъзнал простотията, която си направил. От друга страна, когато си купувал най-вероятно не е било презастроено. Щом пресичаш и си в морската явно си в Симфонията. Другите варианти са всичкото старо в ниската част на Бриз или новото покрай булеварда.
Както и да е, харесал си, купил си.
Нали и двамата се съгласяваме, че Бриз стана уникална кочина. От коментара ясно се вижда, че вече си огорчен. Единственият все още читав квартал във Варна е Чайка, но и там почна да се строи, а скоро ще стане безобразно.
Като ми остане време ще снимам за кво иде реч. Като открият мотосезона (април - ноември) ще постна и видео.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Meandmyself Разгледай мнение
Фактите са , че спад на имотите няма. Факт е, че наемите са по 2.
Факт е, че много хора не можете да го преживеете. Това са фактите.
Това предполагам е още картинка.
Инвестиционни имоти на цени от €770 / кв.м
гр. Варна, кв. "Христо Ботев"
Цена под пазарната за града
На 5 мин. от Катедрален храм "Успение Богородично"
В близост до училище
Сигурна инвестиция
Изгодни гаражи и паркоместа
Модерна визия
За повече информация: Силвия Георгиева, тел. 0876 600 880
ПС: какво точно не мога да преживея?Last edited by polax; 04.02.2023, 17:53.
Коментар
-
Очаквах сериозен отговор....а не ирония.
Аз съм реалист и това е Варна за мое най-голямо съжаление.
Къде видя плюене, нима ме мога да имам мнение, което е негативно?
Аз не съм щраус та да си заравям главата в пясъка, когато нещо не ми харесва.
Да ти кажа въобще не ме бъркат наемите ти. Имаш, даваш, но това не променя фактите, а те са такива, каквито са.
Факт е, че много хора не можете да го преживеете. Това са фактите.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Meandmyself Разгледай мнениеНапротив, апартаментите са в ниски, малки кооперации. Чувствам се прекрасно в моя си, срещу себе си виждам дървета и част от морето, от останалите вземам наем, купувал съм всички обзаведени, на цени с 50 процента от днешните. Както вече казах, ко да ти обяснявам, в главите ви са кофтори и л.на?Коменатарът ми бе ироничен, а ти не го разбра…Като ти е навсякъде толкова непоносимо, просто се махни и толкова. Голямо плюене.. когато на човек в главата и душата му е кочина, няма начин да не вижда и това навън.
Очаквах сериозен отговор....а не ирония.
Аз съм реалист и това е Варна за мое най-голямо съжаление.
Къде видя плюене, нима ме мога да имам мнение, което е негативно?
Аз не съм щраус та да си заравям главата в пясъка, когато нещо не ми харесва.
Да ти кажа въобще не ме бъркат наемите ти. Имаш, даваш, но това не променя фактите, а те са такива, каквито са.
Last edited by polax; 04.02.2023, 17:35.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Дюри Разгледай мнение
Хайде, да ти видим прогнозата Колко голям спад ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Дюри Разгледай мнение
Хайде, да ти видим прогнозата Колко голям спад ?
- 3 Харесвания
Коментар
-
Явно умникът ще съм аз, но ти си осъзнал простотията, която си направил. От друга страна, когато си купувал най-вероятно не е било презастроено. Щом пресичаш и си в морската явно си в Симфонията. Другите варианти са всичкото старо в ниската част на Бриз или новото покрай булеварда.
Нали и двамата се съгласяваме, че Бриз стана уникална кочина. От коментара ясно се вижда, че вече си огорчен. Единственият все още читав квартал във Варна е Чайка, но и там почна да се строи, а скоро ще стане безобразно.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнениеСкъпа, ама то и при наемите на Локация...Локация...Локация.....имало спад.
Резултат от Вашето търсене на:
Вид имот: 3-СТАЕН,
Под райони: ИЗТОК,
Да не се показват обяви, докладвани за проблем, Без оферти на АГЕНЦИИ ОТ ЧЕРНИЯ МИ СПИСЪК,
Средна цена на имотите в извадката: 967 euro
Средна цена на кв.м: 8.47 euro.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Laconic Разгледай мнение
Положението вече е неспасяемо!
2023/2024 това е големият спад!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Laconic Разгледай мнение
Слаб анализ, грешна прогноза! Късогледи сте и затова не виждате по-далече от носа си! Липсата на малки коригиращи движения у нас ще предизвика дълбок спад! Това вече сме го виждали, а ти къде гледа тогава?
Коментар
-
И сега съвсем да те разстроя, наемите от 2021 до сега са по 2, търсене не е като да няма. Съжалявам.Last edited by Meandmyself; 04.02.2023, 17:22.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от jore123 Разгледай мнение
Има и вторичен пазар, готово, направено, с мазе и гараж. Само за 4000 евро на квадратен метър.
https://www.facebook.com/groups/1453...ok_story_share
И като си напишеш адреса си тузар - ул. Сребърна, Промишлена зона Хладилника...Last edited by Chio; 04.02.2023, 17:11.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Meandmyself Разгледай мнениеИмам имоти в южната част на кв. Бриз в района на паметника. Сега веднага ще дотърчи някой умник /изключвам бетър криптомелеона който ме блокира/ и ще каже, че квартала е презастроен, имотите са боклуци, в района няма ток и вода с дни и се шири престъпност, само и само да докаже тезата си, че във Варна всичко у боклук. А аз пресичам булеварда и съм в морската. Ко да ти обяснявам? Как да бъде обяснено нещо на хора, които само и само да докажат че не са се оср..ли хвърлят бомби и вещаят апокалипс и всичко е кофтори, боклуци и лна????
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар