Първоначално изпратено от Конан-Варварина
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение
Я му/ си прочети поста какво е написал- " купува с ипотечка всяка година от 2019 насам"
Коментар
-
Първоначално изпратено от Конан-Варварина Разгледай мнение
Наруших им душевното равновесие с другия ми ник, нали?
- 1 like
Коментар
-
Подобни имоти се купуват с кеш. Ванката не е ипотечковец като тебе. Не му трябва оценител.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Кавръчето вече облиза раните си от тази новина, представена от имотния мишок
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Конан-Варварина Разгледай мнениеКитайски банки понижават лихвите по депозитите заради свиващи се маржове - Investor.bg
Китайски банки понижават лихвите по депозитите заради свиващи се маржове
Намалението на лихвите няма да повлияе на стабилността на депозитите на кредиторите, споделя говорител на Zheshang Bank
===2039===
Пак ли се започна? Аман вече! ДОКОГА?!
- 1 like
Коментар
-
Мани, така изтрещяха от злоба и безсилие, че почнаха да пишат от отдавна замразени никове. Ванката им разказа играта с новата си покупка.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение
По- добре кажи оценителя на коя банка ти оценява имота на 3000 евра квадрата за да се посмеем
Коментар
-
Що ти трябваше да пишеш за новия апарт? Знаеш ли колко болка и мъка причиняваш на понижителската фауна?
- 1 like
Коментар
-
Китайски банки понижават лихвите по депозитите заради свиващи се маржове - Investor.bg
Китайски банки понижават лихвите по депозитите заради свиващи се маржове
Намалението на лихвите няма да повлияе на стабилността на депозитите на кредиторите, споделя говорител на Zheshang Bank
===2039===
Пак ли се започна? Аман вече! ДОКОГА?!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ivanvg93 Разгледай мнение
По един на година взимамНо всяка година без изключение от 2019-та насам. С ипотечка. Вече става все по-трудно и по-трудно да се намери читава сделка. Предлагането в качествените сгради/райони или е на безбожно надути цени (2% до максимум 3% доходност от наем) или изобщо го няма на пазара. А то освен района, също и цената на входа е важна, за да излиза сметката
P.S. Сега ще влезна от Конан да напиша нещо и ще си лайкна този пост, за да не вземат да паднат цените.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Те си мислят че 4-има човека тука имаме общо 34 ника и сме само това повишителите. Груба грешка. Те са рояци чакащи имоти по джоба на всеки което няма да се случи никога.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ivanvg93 Разгледай мнение
Моля те, кажи къде работиш и на каква позиция. За да си вземем бележка, трябва да знаем от какъв авторитет и ерудит черпим информацията.Иначе аз, когато започвах с инвестирането на имоти, четях форумите. Включително и бгмама (евала на Танграта, че ме насочи след като му писах на лично. Вечно благодарен съм). Не пишех с години, защото нямаше какво да кажа. Сега го правя с идеята да върна жестта. А наемите си вървят докато понижителите лаят, живи и здрави. Нито те нападам, нито те упреквам, нито те лъжа.
Дава под Наем 3-СТАЕН в град София, Дианабад - 145 кв.м / 1290 EUR :: imot.bg ОбяваLast edited by segato; 05.05.2023, 21:06.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Това беше глупост да го признаваш. Трябваше да оставиш джинките да подскачат, да беснеят и да доказват. Така щеше да засилиш психопатиите им, че нямаше и да си мислят за имоти повече.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от segato Разгледай мнение
Само повишители и понижители са Ви в главите.
Мен лично ме притеснява, че инфлацията е оставена на самотек и борда може да падне, не че аз ше го бутам. Ако агнешкото е 32 лева килото и 11 евро килото , значи нешо не е наред с курса. Ако стане нещо с борда няма да има повишители и понижители, само по-големи и по-малки мизерници.
Какъв валутен борд на лева да пада като еврото е в пъти повече разводнено от лева... Просто нашите хрантутници не остават по-назад от западняшките и не се спират с новите купюри от 50 и 100 лева.Last edited by Kris_; 05.05.2023, 21:06.
- 1 like
Коментар
Коментар