IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение

И каква им е юридическата стойност?Зироу.Всичките сте много отворени,ама и преди като поканих да отидем на адвокат ...мълчание ...дай да отидем на един адвокат да ти каже как стоят нещата...Такъв договор никъде няма клаузи какво става с парите ти ,няма указани специални сметки в които строителя не пипа парата,няма застраховки в тях ако строителя закъса да си вземеш парите ..изобщо ти пред строителя си една голяма ПЛЮНКА..нищо
    Ба кво се занимваш да отговаряш на брокеразки глупости? Подписал си предв. дог на 1000 евра. Строителя ти казва "дай още 20%", ти отказваш, тогава ти разваля договора, връща ти квото си платил, и го пуска на 1500 евра.

Коментар

• Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение

Говориш неверни неща. Предварителните договори имат юридическа стойност. Друг е въпросът за правоприлагането, но това по принцип е генерален проблем на цялата ни правосъдна система. Има закони, с които можеш да наториш земята оттук до Малайзия, но стане ли въпрос за законоприлагане, то по-лесно би стигнал от София до морето с водно колело.
      И каква им е юридическата стойност?Зироу.Всичките сте много отворени,ама и преди като поканих да отидем на адвокат ...мълчание ...дай да отидем на един адвокат да ти каже как стоят нещата...Такъв договор никъде няма клаузи какво става с парите ти ,няма указани специални сметки в които строителя не пипа парата,няма застраховки в тях ако строителя закъса да си вземеш парите ..изобщо ти пред строителя си една голяма ПЛЮНКА..нищо

Коментар

Това си е негова мантра. с която влиза в медитация и общува с някое лъжливо менте на Уорън Бъфет.
        Аве я си е... п.м. брокерЗка.

Коментар

• Пакистан очаква рекордно ускоряване на инфлацията през април

Основният инфлационен двигател са повишенията при цените на храните и енергията, както и обезценяването на валутата

днес в пакистан...
          препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение

Дай го на котаците да гледаш шоу.
            точно това и направих, отнесоха го като куцо панелно пиле, кауфлански домат.

Коментар

• Първоначално изпратено от Конан-Варварина Разгледай мнение

ратко извинявай, но току що светих маслото на твой далечен братовчед. (едно сляпо куче, което тормозеше мен и съседа). Случи се докато косех ливадата.
              Нали е сляпо, та не е видяло косачката. Ратко е предпазлив.

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение

Да, да има, ама са с -20% по-малко, при рекордно строителство.
                Ти гледай цените. Пазарът се водеше прегрял, имаше повече купувачи срещу по-малко продавачи. Сега се смята, че има баланс в това отношение и е налице двоицата сили купувач-продавач. Ако не вярваш, чети там какво казват тия с експертизите, аз не се наемам да и с това да се занимавам, а и не вярвам, че и ти имаш някаква собствена представа.

Коментар

ратко извинявай, но току що светих маслото на твой далечен братовчед. (едно сляпо куче, което тормозеше мен и съседа). Случи се докато косех ливадата.
                  Дай го на котаците да гледаш шоу.
                  Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

нещастен случай или предумишлено
                    препоръка е

Коментар

Драстично намаляват обявите, търсенето обратно, се увеличава. Очаквам да има изненади относно броя на сделките за 3то и 4то тримесечие на 2023та с нови рекорди.

[ATTACH=CONFIG]n4057135[/ATTACH]

За некупилите: Все не е късно, имотите ще поскъват още защото инфлацията не е достигнала равновесната си точка, спрямо напечатаните пари. Моментното леко повишаване на лихвите е само прах в очите на навалицата за да няма протести и революции. Току що от чуждестранната ми банка с ААА статус ме уведомиха, че намаляват лимита на големината на транзакциите към банки в чужбина с 1/2. Това ме стресна честно казано, не знам какво означава и защо го правят.
                      Това е много интересно. Кавръка това да попита, а не дали иде банкова зима. Аз ще питамв понеделник. Навалицата чака изненади с имотите да са надолу. Ще има други изненади все си мисля.
                      Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

не разчитай на това

Коментар

Брокеразите умират от глад, но сделки има и то на подобаващи цени. Интересуват ни единствено сделките в София, за останалите можем да говорим под общия знаменател на програмата за развитие на селските райони. Не знам какво става в Полски Тръмбеш или Нови Кричим, а и едва ли някого го интересува. Ако вадиш заключения от там, може и да си прав.
                          Да, да има, ама са с -20% по-малко, при рекордно строителство.

Коментар

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение

Не проумявам колко трябва да си не в час за да пишеш нещо от сорта на "сделки нема" , при ясна статистика на броя сделки по места.
                            Това си е негова мантра. с която влиза в медитация и общува с някое лъжливо менте на Уорън Бъфет.

Коментар

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение

Предварителните договори и всички договори касаещи строежи на зелено са тип поръчкови договори но те нямат юридическа стойност.Това сме го коментирали 1000 пъти,българина не може да проумее че тези договори имат стойност на руло тоалетна хартия ама може и по малко да са вече че и тя поскъпна
                              Говориш неверни неща. Предварителните договори имат юридическа стойност. Друг е въпросът за правоприлагането, но това по принцип е генерален проблем на цялата ни правосъдна система. Има закони, с които можеш да наториш земята оттук до Малайзия, но стане ли въпрос за законоприлагане, то по-лесно би стигнал от София до морето с водно колело.

Коментар

Брокеразите умират от глад, но сделки има и то на подобаващи цени. Интересуват ни единствено сделките в София, за останалите можем да говорим под общия знаменател на програмата за развитие на селските райони. Не знам какво става в Полски Тръмбеш или Нови Кричим, а и едва ли някого го интересува. Ако вадиш заключения от там, може и да си прав.
                                Не проумявам колко трябва да си не в час за да пишеш нещо от сорта на "сделки нема" , при ясна статистика на броя сделки по места.

Коментар

X