If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Парата замина ......в морето ...повече няма какво да кажа ....Лева не му се живее и това си е ...е може и да си е поживял в чужбината ама не вярвам,имаше шанс ..прекрасен шанс да си изживее живота леко ,без напрежение ,без сложнотиии,но всеки си робува на акъла
Тази сделка е най-добрата която Левчо е имал...По-добра от Докторската....
Абе за мене в докторската беше най рентабилна, която пази стойност. И за последната разбирам сантимента ЗА КЕФФФФ.
ЧЕСТИТО Д-Р ЛЕВ! Пожелавам ти да посрещаш изгревите с панорама море с вдъхновение, а залезите в приятна дамска компания и любимо питие, с чувството, че си се справил с предизвикателството "живот".
Тази година на ската, догодина на морския бряг . Дано е хаирлия и много кандидат медички со сочни п..чки. Сега на фиш-фиш ли е или на друго свалячище
Парата замина ......в морето ...повече няма какво да кажа ....Лева не му се живее и това си е ...е може и да си е поживял в чужбината ама не вярвам,имаше шанс ..прекрасен шанс да си изживее живота леко ,без напрежение ,без сложнотиии,но всеки си робува на акъла
Ако не е свлачището цената е по пет. Добре. Купата е по-запознат и знае всичко наоколо. А сега ква инфраструктура тече с улиците...англичанина ми каза гледал делфини в морето докато си пиел чая следобед. Аз пък му казах че и два вида тюлени има в нашето море, но са много редки.
Тази година на ската, догодина на морския бряг . Дано е хаирлия и много кандидат медички со сочни п..чки. Сега на фиш-фиш ли е или на друго свалячище
Точно. Изчислил съм че и рядко да ходя енергията която ще поемеш от там си заслужава. Благодаря, Песи. Да знаеш че съм имотен експерт поне по качества и локации на имотите. Както и ти. Всочко което си купил си го премерил с хирургическа точност.
Честито, Докторе!
Не обръщай внимание на коментарите на хора, които не могат да навържат 3 изречения.
Бетерчо, видях къщето.... сопри се....
Предполагам само на Дури нейната може да съперничи като морско разположение.
Ще го напиша само веднъж - както е известно не съм фен на нашето море , а пък севера съвсем, но това бих го взел ....просто ей така дори да го ползвам 2-3 седмици в годината....да го има.
Точно. Изчислил съм че и рядко да ходя енергията която ще поемеш от там си заслужава. Благодаря, Песи. Да знаеш че съм имотен експерт поне по качества и локации на имотите. Както и ти. Всочко което си купил си го премерил с хирургическа точност.
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Оххооо ква Калиакра бе човек? След дружба посока калиакра за никъв уй не стават. Хвърлил си парите напразно.
П.с да не си купил от онея боклуци на лайхаус за 300 евра на метъра, дет ги пускам на ратко отвреме на време. За там съм съгласен, там има нескриваема, има сметоизвизване, ламБи, даже е спокойно почти целогодишно.
Бетерчо, видях къщето.... сопри се....
Предполагам само на Дури нейната може да съперничи като морско разположение.
Ще го напиша само веднъж - както е известно не съм фен на нашето море , а пък севера съвсем, но това бих го взел ....просто ей така дори да го ползвам 2-3 седмици в годината....да го има.
ПП Левчо , не пускай снимките във форума...нема нужда....кой квото иска да си верва или мисли....
Коментар