IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Bailor
    replied
    Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

Да ти кажа ли как започна кариерата ми. 95г колега купи тротоарно право за 2 колички на плажа. Отвори се възможност за още 5 ама от де кинти. Аз нали кат терикат няма проблем ве аз ще намеря. даваш 1/2 от фирмата. След 3 дена ни отвлякоха от количките. Голям късмет че още не бях вписан в дружеството че ме държаха само до вечерта - 9-10часа докато хванат собственика, той каза че нямам нищо общо и само помагам и ме пуснаха. Него го държава 1 седмица. Изгорях с парите за тротоарно право ама се радвах че се отървах с малко, че колегата леко красив го върнаха
    Голям тарикат! Продал на "връх" 2018г. Други, като laconic, bearfox и yandox се заклеха, че спада започва в началото на 2022г. и изтекоха в канала. Минаха 4 години, имотите ми в София и Бургас почти са изплатени. Уродите, които ме плашеха вече са в историята утекли в канала...

Напиши коментар:

• kinyalo
    replied

Да ти кажа ли как започна кариерата ми. 95г колега купи тротоарно право за 2 колички на плажа. Отвори се възможност за още 5 ама от де кинти. Аз нали кат терикат няма проблем ве аз ще намеря. даваш 1/2 от фирмата. След 3 дена ни отвлякоха от количките. Голям късмет че още не бях вписан в дружеството че ме държаха само до вечерта - 9-10часа докато хванат собственика, той каза че нямам нищо общо и само помагам и ме пуснаха. Него го държава 1 седмица. Изгорях с парите за тротоарно право ама се радвах че се отървах с малко, че колегата леко красив го върнаха
    Ботич, стига с тези деведесетарски истории, 2025та година е.

Напиши коментар:

• ratten
    replied

тоест, откраднаха ви количките а милиционерите хванаха и набиха "собственика"!?

Напиши коментар:

• ratten
    replied
    Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

да разбирам ли, че очакваш "брулене на крушата" идните 1-2 години , защото цитираните от теб инвеститори имат проблеми точно в такива моменти
    ааа, крушите друг ги брули
    той определя и моментите, кога да настанат
    аз само споделям по нещо от мои си наблюдения

Напиши коментар:

• bota156
    replied
    Първоначално изпратено от kinyalo Разгледай мнение

Ботич, забелязал съм че наемните служители сте най-големите експерти в бизнеса. И давате смело оценки на хора, които са се напънали да постигнат нещо, вместо да се правят че работят в някоя канцеларийка
    Last edited by bota156; 07.06.2025, 19:19.

Напиши коментар:

Working...
X