If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Нали твърдиш че си богат а ние нямаме пари за домати. Е хайде да те видим. Нека Радев като вещо лице да каже кой какво има/няма.
Е, Радев ми е приятел и знае кво имам. Ще се наложи да му верваш. И не само той. И Кавръка знае кво имам. Нали е от твоя отбор. Ако пък не, не мога да ви помогна. Гответе се за доживотен наем. Това обаче не е лошо. Сега нали съм под наем в Пловдив. Има страхотни предимства.
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Нали твърдиш че си богат а ние нямаме пари за домати. Е хайде да те видим.
Пълни глупости. НИКОГА не съм твърдял че съм богат.. Имам достатъчно за мен и близките ми и забележи НЕ ИСКАМ да съм богат. Богатството води до проблеми и неспокоен живот
Явно страдаш от некакви комплекси, че някой може да е по-богат от теб....личи ти от всяка бележка , баварец и не знам си какво. Бъди сигурен, че все някой има повече от теб ама твоето си е за теб, ана по-богатият за него....Нямата допирни точки , така и на мен хич ама хич не ми дреме кой е оп-богат или не от мен...за него си е....
Бетерчо за да покажеш домата и намериш в приказка копаеш все повече дъното.....:-) Не се напрягай ето аз без бой и данъчна ти признавам, че си по-богат от мен :-)
Е ,че кой купува сега?
Само най-големите балъци !
Ама баш най-големите !
Еми прецакал се е кво да го правим....
Не е знаел за моторите, Шведите , обирите, свлачищата, дори и кешово плащане не е направил за да спести 1000 лева такси.
Забравил е също че радиацията от морето на първа линия ще е по-голяма , и че е по-близо до с 400 ракетите дето вече са я насочили към ската та да почне свлачището.....
Представяш ли си , че дори пари е платил за имота ?!?! Вместо на него да му платят, че го купува....
Също вместо кеша да му седи в банката на 1% лихва при 5-10% инфлацията той го набива в нещо което строителна и обзаведена себестойност е повече дори....т.е. купува го под кост.....
Балък си е Левчо....:-)
Пак не си в час за какви 30 години пиша. Имам предвид че поне преди имаше сериозни рискове при онлайн банкиране не само у нас. И познавам хора с изпразнени 6 -цифрени суми от сметките им. да точно така познавам. сега е малко по-добре щото вкараха едно ниво повече за верификация и не знам за изпразнени сметки , след това , но историята седи
А за данъчната декларация веднага ще ти я снимам след като ми преведеш онлайн една твоя месечна заплата....бълха те ухапала....
Твоята декларация не ме интересува пази си я....
ПП Меренето на домати не ме интересува, а ако твоите домати са повече от моите което и преди съм ти го потвърдил след като се похвали колко ти е заплатата / моята е по-малка/ Разбира се с повърхностното ти мислене това е някаква аномалия, но е и съвсем нормално за света в който живеем... Дохода се определя от други качества.....:-)
Пак лакърдии брокеразки. Покажете си богатството. Чакам.
Коментар