If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
В Ирландия млади медицински сестри в момента заделят 77% от заплатата си за наем, сочат данни на Ирландската организация на медицинските сестри и акушерките. А процентът на младите хора, които живеят с родителите си, е нараснал до 64% през 2022 г. спрямо 44% десет години по-рано, сочат данни на Евростат.
Както казах, мои познати са в шок, в Нидерландия всичко било заето, а това, което е останало било на кофти място, отделно трябвало да се явявят на нещо като кастинг. Тук с това неспирно "печатане" на нови и нови имоти, кога ще стане?
Е да де, шоколади, шампанско... рози...
Е, кога, кога...? Нали вдигнаха лихвите по кредитите? Нали "гледай ФЕДя кво прави"?
Ей сега падат цените и вече ще има за всички.
Ти все разправяш за мотиката... ама да не се наложи тия за който няма ДОРИ и под наем да се върнат на село и да хващат на дядо мотиката?
В Цюрих хора, търсещи апартаменти, носят вино и шоколад на огледите, за да се отличат от множеството. В Амстердам студенти се опитват месеци наред да намерят подслон преди началото на семестъра им. В Дъблин и Лисабон работещи младежи се отказват и се връщат при родителите си, пише Bloomberg. Недостигът на жилища превръща апартаментите под наем в оскъдна стока в Европа
Както казах, мои познати са в шок, в Нидерландия всичко било заето, а това, което е останало било на кофти място, отделно трябвало да се явявят на нещо като кастинг. Тук с това неспирно "печатане" на нови и нови имоти, кога ще стане?
В Цюрих хора, търсещи апартаменти, носят вино и шоколад на огледите, за да се отличат от множеството. В Амстердам студенти се опитват месеци наред да намерят подслон преди началото на семестъра им. В Дъблин и Лисабон работещи младежи се отказват и се връщат при родителите си, пише Bloomberg. Недостигът на жилища превръща апартаментите под наем в оскъдна стока в Европа
Колко е хубаво, че арменския дюлгерин ви зазида тъй майсторски. А справката носи името на този който и се радваше още от 2017та. Сега вече не и се радва по обясними причини.
Определението зазидан според мен важи само за човек, чието 'имане' е предимно в тухли, които не му носят доходност и му генерират разходи (данъци и поддръжка)
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Имам бивш колега - добро момче, но малко глупаво, което купи там. Щяло след време да бъде топ място, на 5 минути от центъра. Замълчах си.
Чудя се кое ще се премести - Централна гара, ТЕЦ София или ЦСГ. И кога няма да ти минава трилентов булевард от едната страна, а жп линии от другата.
Въобще не искам да създавам спорове, но на мен и да ми подарят апартамент там, не бих живял. Не съм принц и хиляди българи живеят я срещу гробищата, а срещу гара, я до линии, я до комини...но да си до всичките едновременно, това ще ми дойде в повече.
То уж си в центъра ама градски транспорт няма. Няма начин да се пресекат линиите да се стигне до метрото от другата страна?
В развитите държави е така но това какво ви радва вас брокерите и ситуацията в БГ?
Е нали искахте високи цени на НИ в БГ? Ето ви ги радвайте им се и предполагам печелите доста в момента от сделки
Печелят един гол ***
Катастрофалния спад на сделките,значи и катастрофален спад в комисиониите им.
Скоро ще почнат да се ядат един друг като хиени
кредит. Онзи ден карах и минах точно покрай комплекса където Тонкин и лъвчетата му бяха накупили десетки апараменти - огромно чудо срещу теца и гробищата, но централно място.
Имам бивш колега - добро момче, но малко глупаво, което купи там. Щяло след време да бъде топ място, на 5 минути от центъра. Замълчах си.
Чудя се кое ще се премести - Централна гара, ТЕЦ София или ЦСГ. И кога няма да ти минава трилентов булевард от едната страна, а жп линии от другата.
Въобще не искам да създавам спорове, но на мен и да ми подарят апартамент там, не бих живял. Не съм принц и хиляди българи живеят я срещу гробищата, а срещу гара, я до линии, я до комини...но да си до всичките едновременно, това ще ми дойде в повече.
В развитите държави е така но това какво ви радва вас брокерите и ситуацията в БГ?
Е нали искахте високи цени на НИ в БГ? Ето ви ги радвайте им се и предполагам печелите доста в момента от сделки
Коментар