Първоначално изпратено от nkavrakov1982
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение
3500 ама по офертна?
Ще подчертая, че не съм в Банишора. Там 3000 е нормално. Хахаха! Те че някои залитат е вярно, затова имот не се продава в спекулативен период. Догодина ще им стане ясно кое колко струва.Last edited by bulgarian lev; 16.08.2023, 18:51.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнениеТенденцията към успокояване на пазара в жилищния сегмент продължава, преходът от пазар на продавача към пазар на купувача е факт, отбеляза Младен Митов, мениджър пазарни проучвания в агенцията за недвижими имоти „Явлена“.
16 Август 2023 година
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнениеkinyalo - пубертетният брокераст, мери си приказките. Защо не дойде на срещата да ти нацепя канчето? Даже и превоз от Манастирски Ливади ти предложих.
Толкова дребни душици сте, че направо нямам думи. Убит човек, тези злобеят и хулят без да го познават и грам. На живо обаче не смеете да гъкнете и се скътавате.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
За кво бре, Бетърчо? Ще купуваш ли? Ама мойте са скъпи, пък и не ги продавам. По-ниска цена в Сф от 3500€ квадрата нямам.
Коментар
-
Казвал съм го, и ще повторя. И апарта в Докторска, и единия в Плевен съм изповядал на реална цена. Разделихме разходите. Никога не съм изповядал на смешната данъчна и другите. Джонка, а намери си друг да се ебаваш. С мен ще ти е трудно. Аз съм дал толко данък на тебе че свет ще ти се завие. И сега откакто се върнах, договарям нетна заплата по банков път, не в плик. Всички данъци и осигуровки са на светло.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
Ти колко данъци укри при изповядване на данъчна само, а честни и достойни ми докторе?
Хайде да не казваме кой какво изпрал, кой какво укрил и откраднал и прочие без да имаме факти, какво ще кажеш?Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнениеТенденцията към успокояване на пазара в жилищния сегмент продължава, преходът от пазар на продавача към пазар на купувача е факт, отбеляза Младен Митов, мениджър пазарни проучвания в агенцията за недвижими имоти „Явлена“.
16 Август 2023 година
Какво се случи, за да станат меродавни и да се цитират?
Коментар
-
Не хулим. В сравнение с куп други фигури той стоеше в сянка. Но се казва...изпра пари през спорта и бизнеса в Бг. Къде ти е спорта - я се похвали. Спирам със спора, ти си малък и не познаваш онези времена. Само преди 33 години. И аз тогава веех байряците от терасата на Софийския Университет. Никой не ме образова, никой не ми купи имот.
Хайде да не казваме кой какво изпрал, кой какво укрил и откраднал и прочие без да имаме факти, какво ще кажеш?
Коментар
-
Алексей направи много за спорта и за бизнеса в България. Голям човек, мъж и приятел. Изобщо нямате право да хулите без да познавате. Дребни мишоци.
Какво щяхме да правим без тях, как щяхме да оцелеем?
Жал ми е за Германия, принудена да се оправя без такива титани!
- 6 Харесвания
Коментар
-
kinyalo - пубертетният брокераст, мери си приказките. Защо не дойде на срещата да ти нацепя канчето? Даже и превоз от Манастирски Ливади ти предложих.
Толкова дребни душици сте, че направо нямам думи. Убит човек, тези злобеят и хулят без да го познават и грам. На живо обаче не смеете да гъкнете и се скътавате.
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Това е било преди ,сега има нови планове които са в унисон за намаляване на вече съществуващата собственост и те са от ЕС,ще бъдат реализирани поетапно и полекичка
Ще изкарам документи след няколко месеца за да ги прочетете
Аха, поетапно и полекичка, докато ви вземат още наемчета и не се напъвате да купувате. Щото вдигате цените. То си има кой да купува и да съсредоточава все повече имоти в портфолиото си. То и сега има хора в Сф с по 200 имота и отдават. В чужбина вероятно и по повече. Апарти имам предвид. Това е смисъла. Почивайте до към 75 годишна възраст, после майната му.Last edited by bulgarian lev; 16.08.2023, 18:02.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от kinyalo Разгледай мнение
Ако беше излизал от детската, щеше да знаеш че е навредил много повече отколкото е помогнал.
Явно просто си поредния инфантилен селяк, който възхвалява мутри.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 4 Харесвания
Коментар
-
Алексей направи много за спорта и за бизнеса в България. Голям човек, мъж и приятел. Изобщо нямате право да хулите без да познавате. Дребни мишоци.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 4 Харесвания
Коментар
-
Алексей направи много за спорта и за бизнеса в България. Голям човек, мъж и приятел. Изобщо нямате право да хулите без да познавате. Дребни мишоци.
Явно просто си поредния инфантилен селяк, който възхвалява мутри.
- 5 Харесвания
Коментар
Коментар