Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
- 2 Харесвания
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнениеБГ е рай за крадците, за грабителите на европари, за зърнари, за фирми и частници работещи на черно, за политическия и съдебен елит. Нормален човек няма как да се чувства добре в такава държава, независимо какви пари му остават в края на месеца.
А това е матряла които само след 10г ще "носи" на рамената си здравна,пенсионна,данъчна и всички други системи в така наречената много стабилна "държава"Last edited by aleks262; 10.10.2023, 10:21.
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнениеСпоред мен обаче Европа е напълно свършила. Ако имах парите и невероятните умения на тукашните милионери, отдавна да съм в някоя бяла латино държава - Уругвай например.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнениеТази дискусия се води за Н-ти път в темата и всеки път положението се измества в полза на София спрямо Запада. Не случайно има все повече Западни мигранти тук....
Ако погледнем в исторически план почвайки примерно от 2000 година с разлика примерно 10-50 пъти в полза на Запада , но със сложно отиване там, през 2008-9 с разлика над 5 пъти и вече възможност за работа идваме до настоящият момент в който ЦОЛ е едва 30-40% по лош спрямо най-добрите Западни градове , но сме пред Рим, Атина, Лисабон, Будапеща и т.н.... с пъти пред градове като Белград примерно посоката и за слепеца е ясна...
Има само един детайл , че тези повишени доходи водят постепенно и до по-високи цени на всичко / най-вече услугите/ в частност на имотите....
Не разбирам защо е толкова трудно да се проумее, че след като заплатите са нараснали толкова много няма как едно кафе да е 20 стинки или наливната бира левче.... Няма как съответното заведение да изкара заплатата на бармана и келнера.... освен ако не продава по 10 000 кафета на ден....
Та така и аз искам цените да са като преди 15 години , а доходите ми сегашните , но не стаа....
А демографски сме топ на топа като посока спрямо Запада. за този период изпратихме половината Шведи на Запад, но за сметка на това те си внесоха и десетки милиони по-кофти и от Шведите. Отново е очеизвадно къде перспективите като демография са по-добри .... Иначе Берти пак е забавен и ми е интересно как не проумява че и сега в България има сигурно 2 пъти повече жилища от нужното ама наемателите са на опашка пред имотите ми..... Така ще бъде и когато станем 5-4 или по-малко милиона....Наематели винаги ще има както и необитаеми жилища....
Ако погледнем конкретно София и за тези 15 години въпреки яките кражби стана много по-добро място инфраструктурно...повече метро..., пооправиха се поне около мен тротоарите, магазини, болници, училища всичко има и е по-добре от преди / може би само нивото на училищата е малко по-ниско , но не много засега/
Посоката е видна - без да блестим при нас е правилната, а на Запад е упадъчната....Що някой СЕГА би си зарязал родината .... много малко са и затова миграцията вече е с плюс за нас...
Според мен обаче Европа е напълно свършила. Ако имах парите и невероятните умения на тукашните милионери, отдавна да съм в някоя бяла латино държава - Уругвай например. Абсолютно недостъпно място за прииждащите орки.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
в банско нямате условия за тоя вид номади
кауфлан - липсва
безплатен градски транспорт - липсва
централен тец - липсва
опция за крадене на вода от съседите - рисково занимание
Зелената сделка какво е ?
Да ,има си име чист комунизъм прикрит със зелени идеи,нали така ?
Масови кражби навсякъде глобално в магазините постнах статия и е Щатите и в Англия ,тука за едни домати ще си говорим..
- 1 like
Коментар
-
в банско нямате условия за тоя вид номади
кауфлан - липсва
централен тец - липсва
опция за крадене на вода от съседите - рисково занимание
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от два_таралежа Разгледай мнение
Ох добре, че не е купил български ДЦК или (да не чуе дявола) да стане дигитален номад в Банско, кавато идея му пусна дюлгерина. Виж за Сицилия е ОК.
кауфлан - липсва
централен тец - липсва
опция за крадене на вода от съседите - рисково заниманиеLast edited by ratten; 09.10.2023, 22:38.препоръка е
- 5 Харесвания
Коментар
-
те още не а разбрали, каквоги тегли към дъното
- 1 like
Коментар
-
Питаш ли ги белгийците как се чувстват сега, надушвайки предстоящия фалит на кралството?Last edited by ratten; 09.10.2023, 22:28.препоръка е
Коментар
-
имаше много странен момент на пробуждане у накаврчко
след 7 годишно идейно обработване
на колето все пак му светна временно сигналната лампа,
показваща, че е хвърлил отдавна маслото
и после само можем да гадаем
шубето ли надделя, гурото ли го 'вразуми"
но за радост на цял сектор, накавръчко се насочи към други инвестиции
Коментар
-
Изнервен си ми се струваш. Какво се е случило? Надявам се причината да не е предизвестието упоменато в договора за наема...
спорд мен колегата страда, че от година цената на услугата му пада
а майка му вече настоява да плаща част от сметкитепрепоръка е
Коментар
-
Аз мисля, че е редно да поднесеш цветя на дюлгерина, че отказа Леприконя от покупка на зелено. Я си представи, че беше го подкокоросал...
след 7 годишно идейно обработване
на колето все пак му светна временно сигналната лампа,
показваща, че е хвърлил отдавна маслото
и после само можем да гадаем
шубето ли надделя, гурото ли го 'вразуми"
но за радост на цял сектор, накавръчко се насочи към други инвестициипрепоръка е
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от AMG2023 Разгледай мнение
Хайде стига си лъгал бе мошеник такъв.Цените от година са надолу и няма да растат преглътни го.
Стадото си е стадо и банката вече няма да му даде кеш следващите няколко години и ти ще фалираш щото лъжите ти няма кой да ги купи щото стадото нема кеш, а тея дето имат не кълват не ефтини трикове
Гърчи се от яд ти и твойте приятели брокерази, скоро ще бъдете изритани от работа
- 1 like
Коментар
Коментар