IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от kinyalo Разгледай мнение

Как не са се сетили да те вземат за консултант, не знам.

Първия им проект ("Резиденшъл парк") е крайно неуспешен, явно не знаят какво правят

Шегата настрана, за мен това е лоша новина, цените в Панчарево, Герман, Лозен съвсем ще избухнат, а аз още не съм се уредил с къще...
    Линднер ни построиха сградата -първата в България на Космоте ,когато работех в Глобул ,сегашния Теленор ,това беше 2008 година -първата сграда без носещи колони или нещо подобно беше като иновация ,след това както знаем кризата с имотите удари и България ,така че факта че Линднер строи не означава нищо

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

еми те така
      "Във връзка с новите инвестиции на „Линднер“ в България в образователна среда и технологичен парк Ланг разказа за първата копка на друга важна част от проекта на компанията в Лозен, където основен акцент ще бъде училище за 600 ученици. Друга ключова част от проекта ще бъде технологичният парк. Това ще бъде основно офис парк, насочен само към технологични компании, в това число големи компании с R&D центрове и стартъпи. Технологичният парк ще наподобява кампусите на Google, в които се събират хора с напредничаво мислене и обменят мисли и знания от различни области."

джонката може пак да го командироват тук
      ако стария му хазяин не е изхвърлил сървъра,
      600 ученици, че това са покупки на 600 апартаменти, УЖАС! Дано има и наематели между тях.

Коментар

• Първоначално изпратено от Thrace Разгледай мнение
        Тия толкова здраво са се набълбукали с проекти около София, че скоро ще влезнат в статистиката на банкрутите.

https://i.ibb.co/DDWpHxk/Screenshot-...t-09-28-11.png
        И на тях ще им дойде реда.А такива като ратко маймуната гледат само заглавието и се радват,макар и да не разбират защо се радват

Коментар

• Първоначално изпратено от Thrace Разгледай мнение

Тия толкова здраво са се набълбукали с проекти около София, че скоро ще влезнат в статистиката на банкрутите.

Как не са се сетили да те вземат за консултант, не знам.

Първия им проект ("Резиденшъл парк") е крайно неуспешен, явно не знаят какво правят

Шегата настрана, за мен това е лоша новина, цените в Панчарево, Герман, Лозен съвсем ще избухнат, а аз още не съм се уредил с къще...

Коментар

Хелмут Ланг: България дава добри възможности за бизнес на жилищния пазар
            Ще привлечем обещаващи стартъпи в новия технологичен парк, каза директорът на „Линднер Груп“

„Смятам, че недвижимите имоти в момента са добър, стабилен бизнес – особено жилищното строителство…към момента не може да се говори за балонизиране“, посочи Ланг.

няма ли кой да се облекчи под тая статия
            накавръчко?
            пртрогъсчо?

Коментар

Ще привлечем обещаващи стартъпи в новия технологичен парк, каза директорът на „Линднер Груп“

„Смятам, че недвижимите имоти в момента са добър, стабилен бизнес – особено жилищното строителство…към момента не може да се говори за балонизиране“, посочи Ланг.

накавръчко?
              пртрогъсчо?
              Готово

Коментар

• Първоначално изпратено от два_таралежа Разгледай мнение

Амааа... КАК ТАКА?!! Този Хелмут Ланг е някакъв брокеразин. Докога от Инвестор ще допускат подобни брокерски лакърдии?!
                еми те така
                "Във връзка с новите инвестиции на „Линднер“ в България в образователна среда и технологичен парк Ланг разказа за първата копка на друга важна част от проекта на компанията в Лозен, където основен акцент ще бъде училище за 600 ученици. Друга ключова част от проекта ще бъде технологичният парк. Това ще бъде основно офис парк, насочен само към технологични компании, в това число големи компании с R&D центрове и стартъпи. Технологичният парк ще наподобява кампусите на Google, в които се събират хора с напредничаво мислене и обменят мисли и знания от различни области."

джонката може пак да го командироват тук
                ако стария му хазяин не е изхвърлил сървъра,
                препоръка е

Коментар

накавръчко?
                  пртрогъсчо?
                  Амааа... КАК ТАКА?!! Този Хелмут Ланг е някакъв брокеразин. Докога от Инвестор ще допускат подобни брокерски лакърдии?!

Коментар

• Хелмут Ланг: България дава добри възможности за бизнес на жилищния пазар

накавръчко?
                    пртрогъсчо?
                    препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение

Защото ти спомена една сума /на дневна база/ - дадох ти аналогичната. Ни повече, ни по-малко.

И второ: по-важно е не колко е капитала, а как е вложен! Може да е рисков капитал с по-голяма възвращаемост, а може да са консервативни компании с доста по-ниска... нерядко е някакъв микс.... изобщо варианти - бол комбинации - безброй.
                      Разбрах.Сега ми стана ясно.

Коментар

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение

Сумата е поне 10 пъти по голяма .Не знам защо си я скрил след като няма лични данни и имена.
                        Защото ти спомена една сума /на дневна база/ - дадох ти аналогичната. Ни повече, ни по-малко.

И второ: по-важно е не колко е капитала, а как е вложен! Може да е рисков капитал с по-голяма възвращаемост, а може да са консервативни компании с доста по-ниска... нерядко е някакъв микс.... изобщо варианти - бол комбинации - безброй.

Коментар

Няма как да е същото процентно, защото трябва и компаниите (и съотношението) да са същите.

А те със сигурност не са! Оттук и изводите ти са погрешни...
                          Сумата е поне 10 пъти по голяма .Не знам защо си я скрил след като няма лични данни и имена.

Коментар

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
                            Да де ама на Net Liq.я покажи парите ?Колко имаш вложени ?Поне 30 000,40000 са ..моите са 3 средни софийски заплати Така че процентно е същото
                            Няма как да е същото процентно, защото трябва и компаниите (и съотношението) да са същите.

А те със сигурност не са! Оттук и изводите ти са погрешни...

Коментар

• Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение

Инвестиране се казва когато се влагат сериозни суми , със стотинки е игра на нещо но не и инвестиране .
                              Пачангов ,нали обясних че въртя парата по телефона без да знам кой стои отсреща. Я ми кажи ти можеш ли да сложиш над 200 000 лева на една приказка за 5 минути ?Ще сложиш ама друг път.

Коментар

Е... при мен положението е по-скромно, затуй и не дигам толко патърдия.
                                (в момента)

Да де ама на Net Liq.я покажи парите ?Колко имаш вложени ?Поне 30 000,40000 са ..моите са 3 средни софийски заплати Така че процентно е същото

Коментар

Working...
                                X