Първоначално изпратено от bota156
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнениебайРОБ като иде в банката да пита: Ще има ли черен петък? - и те му казват:
- Ще има!
Ако до четвъртък не си платиш вноската!
пп
Това се казва магия!
Банката им дига лихвата - те щастливи!
https://fakti.bg/bulgaria/836517-lev...-doide-krizata
Левон Хампарцумян: Да не се паникьосваме и да си посипваме главата с пепел, аман-заман дойде кризата...
Хампарцумян не вижда проблем в това, но има предпоставки за корекция на пазара през 2024 година. В България, основно говорим за пазара на недвижими имоти в София и няколко големи града, като останалото е друга опера, където не се случват някакви драми и няма опасност да се случат.
Ваш Левонката...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнениебайРОБ като иде в банката да пита: Ще има ли черен петък? - и те му казват:
- Ще има!
пп
Това се казва магия!
Защо някои посягат към чашката ,а други лъжат та лъжат ,с цел сами да си повярват в лъжите?
Това е защитна реакция на мозъка.Също както затворниците всички до един си вглъбяват ,че са невинни и след известно време наистина го вярват !
Коментар
-
- Ще има!
пп
Това се казва магия!
Известни дезинформационни прУфесУри в България:
ПрУфесУр1. Краси
ПрУфесУр 2. Юли
Имам вече начини да разбера къде преподаваш, само да науча, какви лекции ще изнеса, и в Непал няма да ти е комфортно да се скриеш от гнева на студенти.Last edited by Bailor; 03.12.2023, 18:38.
- 2 Харесвания
Коментар
-
байРОБ като иде в банката да пита: Ще има ли черен петък? - и те му казват:
- Ще има!
пп
Това се казва магия!
https://iili.io/JI5aPQS.pngLast edited by Julius_BG; 06.12.2023, 08:02.
Коментар
-
https://banker.bg/2023/12/01/%D1%86%...1%D1%82%D1%8A/
Цените на жилищата взеха леко да отстъпват!!
Купувачите не бързат да влизат в сделка, взимайки емоционални решения, а и продавачите са склонни на компромиси и често се стига до намаляване на началната продажна цена на имота.
Коментар
-
Уж бяхме първи в тази класация за жилищата, а се оказа, че 6 държави са преди нас
В България 84,3% от хората живеят в жилище, на което са собственици, става ясно от статистиката на Евростат
Въпреки че България е страна, в която сравнително голям процент от хората имат собствено жилище, в Европа има цели 6 държави, в които този процент е по-висок. Най-много - 93,1% от населението, притежава собствено жилище в Румъния, следвана от Словакия, Хърватия, Унгария, Литва и Полша.
В България 84,3% от хората живеят в жилище, на което са собственици, става ясно от статистиката на Евростат.
Класацията е направена от Compare the Market Australia и от нея излиза, че в другия край на това подреждане са богатите страни-членки на ЕС, като Германия, Дания, Австрия, Люксембург и Франция. В Германия например съвсем малко над половината от хората обитават собствено жилище - едва 50,4%. В Австрия са 55,3%.
https://blitz.bg/obshtestvo/uzh-byak...ews989764.html
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение
Големи познавачи на пазара няма що
Единия питал по телефона ,другия направил оглед на имот преди две години и тва е.
Реални сделки НУЛАLast edited by Bailor; 03.12.2023, 18:23.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Ти дори имаше сделка преди година -две, а аз преди две и половина
Единия питал по телефона ,другия направил оглед на имот преди две години и тва е.
Реални сделки НУЛА
Да не говорим,че пазара преди 2г бе коренно различен от сега !!!
Но как да го знае анонимия "милиардер",безимотния ипотекаджия ,който не участва на пазара и няма поглед върху него от първо лице
А на две чашки, имотите се увеличват х 5 и кочините стават замъци хаха
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение
Бе едва ли имаш повече от мен последните 2г.
А така като те слушам нямаш сделки близките 10г
Някакви доказателства може ли да представиш за обратното ???
Щото и радомирския беше голям "богаташ" пък му видяхме обора с вестници по пода
Та така и с тебLast edited by Bailor; 03.12.2023, 18:07.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Дюри Разгледай мнениеВидя ли обосновена предпоставка за спад веднага ще пиша и ако не ме засяга лично ще го напиша директно тук за общо ползване за сега не виждам такава.
А коя беше ти,че да се изказваш от последна инстанция дали имало спад и да ни уведомиш?
Още повече ,че нямаш реални сделки близките години.А може да нямаш и изобщо,кой знае
И ти личи отдалече,че бая си понапълнила и ти памперсите.Няма страшно,сега почва
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Дюри Разгледай мнениеНищо не си ми отговорил ! Сделките ми са доста и затова питам ти от къде си убеден как се извършват след като нямаш такива !!!
Мечти, мечти.....,но защо след като няма да купуваш ?!
А така като те слушам нямаш сделки близките 10г
Някакви доказателства може ли да представиш за обратното ???
Щото и радомирския беше голям "богаташ" пък му видяхме обора с вестници по пода
Та така и с теб
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Дюри Разгледай мнение
На мен малко ми е неудобно защото купих къщата на 50 % от цената и ,но тогава имаше предпоставка за такъв спад и веднага се възползвах от нея. Благодарение на Бетер, разбира се. Тогава мисля, че и на теб писах както и на много други съфорумци защо ще/се случва на л.с. Видя ли обосновена предпоставка за спад веднага ще пиша и ако не ме засяга лично ще го напиша директно тук за общо ползване за сега не виждам такава.
да захлюпи нещи и да се успокои вече
че сега всички са му кривипрепоръка е
- 1 like
Коментар
Коментар