IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Хихии още едно мнение от Румънец, гледайте за какво става на въпрос. Гледайте какво значи бг туРизъм:


    Първоначално, моето мнение щеше да е добро, но в последния ден на настаняване, приятелят ми се натрови с храна след тази закуска, която пропуснах, за да мога да поспя малко повече. Когато се опитах да се оплача на управителя Джорджи Ярослав или нещо подобно, той каза, че е твърде чувствителен, което е неприемливо. и бих искал да се оплача чрез резервация

    Коментар


    • Сега отварям букинг и гледам ко става на Златни. Адмирал също пуснали 20%, но според мен трябва да пуснат поне 50%, за да се хване някой глупак. Ето едно мнение на румънец от вчера:


      Коментар


      • Я да видим и Албена?
        Малиии кви са тез свободни стаи, че и дискаунт, току в сезаона. Бетоннни глави, ко стаааа?????

        https://booking.albena.bg/accomodati...ure=08.07.2023

        Коментар


        • Аве бетонни глави, нали всичко по лайноморието беше заето още пролетта бре? Нали трябваше да се резервира сега, защото лятото нямаше да има места, а цените (лятото) щели да се качат?
          Кво става? 25 юни е, а спокойно може резервираш, при това с 20% отстъпка.


          Идваааа идваааа, голямото отрезвяване.

          https://www.waveresort.bg/bg/booking...,210351,210353

          Коментар


          • Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
            Ето така трябваше да изглеждат Варна, Бургас или Слънчев Бряг, но бетоонните глави осраха всичко и сега осъзнават, че връщане назад нЕма.

            https://www.google.com/maps/@36.8665...er=0&entry=ttu
            И кои са тия дето го бетонираха черноморието тия дето строиха или тия дето купуваха по няколко имота без да им трябват???

            Нали разправяше колко имота си бил купил по морето и не ги ползваш не си ли ти един от тези дето е допринесъл за това ???

            За капак разправяш че си купил и един в София да седи празен

            Та кой всъщност усра черноморието???

            Коментар


            • Не, това не немска магистрала, тва даже не е магистрала между големи градове, като Истанбул и Измир, тва е дълбоко в Анадола! Ето такива магистрали трябваше да има в европейска България, но всичко отиде за бетон, пак заради тухлените глави.

              https://www.google.com/maps/@37.8320...er=0&entry=ttu

              Коментар


              • Ето така трябваше да изглеждат Варна, Бургас или Слънчев Бряг, но бетоонните глави осраха всичко и сега осъзнават, че връщане назад нЕма.

                https://www.google.com/maps/@36.8665...er=0&entry=ttu

                Коментар


                • Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение

                  Малки са картинките и трудно се вижда. Май чета, че е 60 квадрата.
                  60 квадрата (фалшиви естествено), кв. Витоша (гето) - 50.000 Евро макс. Тези искат безумни пари за този боклук, ще има още мнооого да свалят.
                  незнам този форум е първобитен, качвах 3 пъти картинката и само някаква смачкане излиза.. Накратко някакъв брокер сваля цената за втори път с 3К EUR на 60кв (негови думи) апарт във Витоша. ИСка му 123КEUR
                  днес с малко, утре повече. Пари в системата още има но явно няма ликвидност при апартатите и поне не на тази цена... ако ще има някакъв спад според менн няма да е повече от 20% поне не първоначално... за повече може да се мисли само при много сериозна и дълга безработица. Който е купiл преди 7-10години няма да засили да продава той вече практически го е изплатил.
                  Last edited by pirdop; 25.06.2023, 12:19.

                  Коментар


                  • Руснаците щели да идват тук??!!! За да гледат бетона и чалгата по лайноморието ли? Защо да идват тук, вместо да отидат в този рай?

                    Click image for larger version

Name:	2.jpg
Views:	1
Size:	97.6 КБ
ID:	4082582


                    Коментар


                    • Ето това е плаж - чадърите са на поне 3-4 метра отстояние, а не като тук претъпкани като в битак.

                      Click image for larger version

Name:	plaj.jpg
Views:	1
Size:	51.8 КБ
ID:	4082578

                      Коментар


                      • Първоначално изпратено от SlonH Разгледай мнение
                        Очаквам поскъпване с поне 20-30% предвид случващото се в Русия в момента и милионите руснаци които ще изберат да дойдат у нас за нормален живот.
                        Кой ще дойде тук бре?
                        Руснаците са в Анталия, говорих с доста от тях. Обиколих целия района от Кемер и селцата около него чак до Манавгат. Има цели села населени само с руснаци. В едното село даже кметицата беше рускиня.

                        Като им казвах че съм от Бг, махаха с ръка, викаха, че е студено, мрачно и все вали, а за района на Анталия казват, че сезонът е 8 месеца, едната рускиня ми каза, че няма яке.
                        Декември се влиза в морето, даже някои влизали и Януари, защото водата е около 17-18 градуса - чиста, кристална, без водорасли, щиталки, медузи и лайна.
                        Плажовете огромни и няма почти никой, портокали, нар, лимони, мандарини по дърветата, всичко е био, децата карат велосипеди в 23 часа без да се притесняват от наркомани. С две думи руснаците са влюбени в прекрасната природа и не искат да чуват за бг, като казват, че дори бг освен лошия климат е и много скъпо, за полупка и издръжка.
                        Last edited by better; 25.06.2023, 11:18.

                        Коментар


                        • Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
                          Имот струва 5-6 средни годишни заплати на тез за които е предназначен имотя. На тез по 100€ дневно, 2100€ месечно, 25к годишно = 125-150к в националната валута (щото в БГ ще стане 10-12лв часовия надник, сега е 5лв). Дека са тез имоти по 70к€?
                          Имаше и за по-малко, двустайни тухли при това, на 3 километра от паметника Левски. Ама един тарикат ги продаде "на връО". Сега още има, ама в Нови Искър, Костинброд, Нови Хан.

                          Коментар


                          • Първоначално изпратено от SlonH Разгледай мнение
                            Очаквам поскъпване с поне 20-30% предвид случващото се в Русия в момента и милионите руснаци които ще изберат да дойдат у нас за нормален живот.
                            Милионите руснаци май се отлагат.

                            Коментар


                            • Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение

                              Цените са нормални за всяка балканска столица, но ДС мекеретата правят нещата да изглеждат недостъпни. Всеки нормален чиляк в ЕС, работи за 12€ на час. Е, колко на струва имот? Ел. Джон може и да иска българи да работят и на бангладешка заплата, ама не става, в ЕС сме за негово съжаление.
                              Знаеш ли какво се случи с неквалифицирания лесен труд. Еми уволниха 1/3 от хората и тез на 12-13€ работят по 10-12 часа вместо 8(все са мигранти от къде ли не). Каквото може го автоматизираха - машини го правят или на свободни професии го направиха. Разносвачите на пици вече не се водят на работа, а само на процент, скоро сигурно и бармани и сервитьори така ще минат (ще променят закони ако трябва). Некадърните и нископроизводителните пак ще го издухат. Ама това е добре - ще знаят че трябва да работят за да получават, а не само да подпират метлата.
                              Имот струва 5-6 средни годишни заплати на тез за които е предназначен имотя. На тез по 100€ дневно, 2100€ месечно, 25к годишно = 125-150к в националната валута (щото в БГ ще стане 10-12лв часовия надник, сега е 5лв). Дека са тез имоти по 70к€?
                              В момента имаме имоти с 2 пъти по високи цени от нормалното и мин. заплата 2 пъти по ниска. Колко ли може да съществува таз аномалия.
                              Това - балонната имотна аномалия се държи от 1000 души дето крадат и понеже нямат никаква идея как да инвестират трупат откраднатото в тули, бело и компаньонки
                              Last edited by X_Y; 25.06.2023, 10:48.
                              Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

                              Коментар


                              • 15годишен възходящ тренд и изведнъж идва събитието "ПУК" Какво ще стане с БГ пазара оттук насетне ? Колко ще пада? Колко време ще продължи катастрофата? Това са важните въпроси

                                Най-големия имотен пазар в Европа с най-голям спад от 2000г насам ! -6.8% за Q1
                                Last edited by X_Y; 25.06.2023, 10:47.

                                Коментар

                                Working...
                                X