Първоначално изпратено от Julius_BG
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнениеах тии, хитър бетерчо
а ме накара да купя на 40к $$$
и това ми било приятел
'ного ти е широк инвеститорския профил - от най-мат'риалното до най-виртуалното
- 3 Харесвания
Коментар
-
[QUOTE=better;n4151464]
Новия ми е готов чакам мебелите, а този няма кво да го правя. Мислих да го отдавам под наем, но няма да стане, понеже около мен има 5 броя, които стоят от миналата год, свалят наеми и пак няма никой. Няма смисъл да го държа и да му плащам таксите, по-добре да го продам и да набия в нещо, което поне да бие инфлацията, Сп500 (ако върне 10-15% надолу де) мисля, че е ок.
Конове се купуват когато всички са се насрали от страх.[/QUOTE]
ах тии, хитър бетерчо
а ме накара да купя на 40к $$$
и това ми било приятелпрепоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение
Киро сводника и той разбира от всичко
ти само виж във форума, какви пророци се раждат
петрог5с, лаконик, накавръчко, бъртрам
само аудиторията ме озадачаваLast edited by ratten; 28.01.2024, 20:18.препоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Новия ми е готов чакам мебелите, а този няма кво да го правя. Мислих да го отдавам под наем, но няма да стане, понеже около мен има 5 броя, които стоят от миналата год, свалят наеми и пак няма никой. Няма смисъл да го държа и да му плащам таксите, по-добре да го продам и да набия в нещо, което поне да бие инфлацията, Сп500 (ако върне 10-15% надолу де) мисля, че е ок.
Конове се купуват когато всички са се насрали от страх.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Thrace Разгледай мнение
Коментар
-
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение
Бетерчо, още коне ли ще купуваш, че разкарваш тухлата? Или смяташ да стоиш в кеш и после пак.
Конове се купуват когато всички са се насрали от страх.Last edited by better; 28.01.2024, 19:40.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Black Swan?
Biden Administration Hits ‘Pause’ Button on LNG Export Approvals
https://www.energyintel.com/0000018d...f-537b74a70000
https://www.energyintel.com/0000018d...f-ffcbc6350000
Коментар
-
Първоначално изпратено от AMG2023 Разгледай мнение
А бе лесният кеш свърши, вече няма бонуси и заплатките полека слизат надолу.Икономиката в Бг работи на ишлеме, не ми изкривявай нещата че кризата ще подмине Бг тя сега започва
Но дори и икономиката да се свие, цените на жилищата ще продължат да се увеличават. Именно това се случи през 2020 година, преди по-малко от 4 години.
- 1 like
Коментар
-
Ами тогава какъв е смисълът от инвестицията в имот (за живеене не говорим), ако не бие поне инфлацията?
Коментар
-
Първоначално изпратено от БОНВИВАН1 Разгледай мнение
Моето мнение е, че много хора ги имат. Може би обкръжението ми е такова. Около мен са все хора с 5000-10000 лв заплата и годишни бонуси при които може да се живее добре и без заплата.
Според мен народа е фрашкан с пари, депозитите го показват, а колко хора има, които не вярват в банки?
В смисъл, получават си легалните доходи по банка, но не държат кеш там. Дали злато,колекции, нумизматика, долари, евро, франкове...
Всичко им е 100% легално, имат си фактури за всичко.
И най-интересното поне според мен е, че масово искат крайният инвестиционен продукт да е земя. Или НИ в краен случай/
Коментар
-
Първоначално изпратено от unimog Разгледай мнениеСрути се един от най-амбициозните проекти по българското Черноморие, разпродават имотите на безценица
https://www.flagman.bg/article/312649
П.С от този комплекс пусках линкове за обзаведени по 300 евра. Силно се надявам някой да не е купил, просто ги пусках за информация.
Коментар
-
Ами тогава какъв е смисълът от инвестицията в имот (за живеене не говорим), ако не бие поне инфлацията?
наема е почти нищожен, плащаш навреме и си живееш животя
акции, дивиденти, бело, мургави жени на час...
само гледаш да не стане някоя издънка в студените месеци,
че милионер-инвеститори с 2 плика от кауфлан с лични веши, даже и простите бакшиши не щат да качватпрепоръка е
- 3 Харесвания
Коментар
Коментар