Първоначално изпратено от nkavrakov1982
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Явно, математиката в училище, не ти е бил силният предмет.
4,5% лихва на 120 000 евра или 9% лихва на 50 000 евра...( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
Коментар
-
Първоначално изпратено от vikhunter Разгледай мнение
Какви ги говориш бе ,Трасе. Последните 20 години ти подаряват пари. Казват ти вземай, целувай ръка и бягай.
Подаръци са ипотечните кредит.. Подаръци.
Не знам тепърва как ще е, но налии сме в могъщия евроейски съюз. Каво ще ни бутне? Е, ще похарчим трилион, два за Украна, ама какво. Пари се печатат.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от corner Разгледай мнение
към момента банките докарват доход от обема на кредита , не толкова от лихва
съвсем теоретично , лихвата може да е 3% и да минава за ниска за ипотека - но не забравяйте че това върху тройна цена е 9%
и освен че плащаш 9% , си се съгласил на 3 главници
малко пресилих , но мислете в тая посока на балона
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнениеВече ми остана под 50% главница, на 4,2% ГПР. Чист подарък от април 21'ва. Благодаря ти банко !
Банкера Атанас Буров ,някъде преди 1944 година !
Буров е Банкера на България ,общественик капиталист,родолюбец !
Коментар
-
съвсем теоретично , лихвата може да е 3% и да минава за ниска за ипотека - но не забравяйте че това върху тройна цена е 9%
Много си прав.
4,5% на 120 000 евра е > отколкото 9% на 50 000 евра...
В момента банките пекат ипотекарите на бавен огън.( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от 6000 Разгледай мнение
Като се има в предвид че винаги изключвате ползването на кредит понятието някакви пари означава да съберат 100% кеш за имота
Или иначе казано на тия дето 2017-та са имали пари да купят но им обяснявахте как идва голямото мяу им се е наложило да спестяват още по около 7000е на година та да могат сега пак да купят същият имот
7000евро на година + "скромен наем 500лв" означава че всеки който евентуално те е послушал е губил средно между 1500лв и 2000лв всеки божи месец за последните 7 години
Винаги съм се чудил как все още имаш очи да пишеш в този форум
https://m.youtube.com/watch?v=qjcassnHyU8Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Как живеят бездомниците и къде спят? "Имах 2 апартамента, а сега съм на пътя! Тъжна гледка в 21 век!
https://www.youtube.com/watch?v=l95u_ZMjACs
- 1 like
Коментар
-
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Ха ха ха ха ...подаръци..Банките раздават подаръци...ха ха Абе Вие верно си забравихте акъла,Я кажи като раздават подаръци какви са размерите на кредитите ?Сумата пари и обем който трябва да им върнеш?Лихвите са ниски ако,говорим за лихва от 1% 1,5%фиксирана за целия период на кредита ,от там нататък ниски лихви няма ...Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнениеВече ми остана под 50% главница, на 4,2% ГПР. Чист подарък от април 21'ра. Благодаря ти банко !
Коментар
-
https://sinor.bg/68581-niderlandskiy...3vKMTHIbjE4rkc
1800 човека уволнява най големия копператив в света в Холандия
Коментар
-
Първоначално изпратено от vikhunter Разгледай мнение
Според мен, ти просто се разминаваш с реалноста. Твоите параметри са само в твоята глава и доказано не работят.
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Ха ха ха ха ...подаръци..Банките раздават подаръци...ха ха Абе Вие верно си забравихте акъла,Я кажи като раздават подаръци какви са размерите на кредитите ?Сумата пари и обем който трябва да им върнеш?Лихвите са ниски ако,говорим за лихва от 1% 1,5%фиксирана за целия период на кредита ,от там нататък ниски лихви няма ...
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар