Първоначално изпратено от два_таралежа
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение
Tебе какво те грее. Ти имоти нямаш.Last edited by два_таралежа; 27.01.2024, 08:21.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
капацитет е
даже баяти арменски инвеститори с наследствен капитал, му ръкопляскат и го четкат с бадънарката...
...което не знам, дали е за добре
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от два_таралежа Разгледай мнение
Разбира се, че продължават да поскъпват (с изключение на етажите от кофтори в Карлово). Ето ФАКТИТЕ
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Много правилно! Темата показва, че цените на имотите продължават да поскъпват и никой и нищо не могат засега да повлияят на тази тенденция. Най-малкото, хора, които с доходите си, не могат да й повлияят! Тези хора са известни, те стоят край железопътни пътища.Last edited by два_таралежа; 26.01.2024, 23:49.
- 1 like
Коментар
-
Много правилно! Темата показва, че цените на имотите продължават да поскъпват и никой и нищо не могат засега да повлияят на тази тенденция. Най-малкото, хора, които с доходите си, не могат да й повлияят! Тези хора са известни, те стоят край железопътни пътища.
Дори изкуственият интелект който е с акъл на 5 годишен сополанко казва че има балон и цените ще падат.
Аз съм склонен да вярвам повече на него и на циганин от колкото на брокер
Няма сделки а имоти бол с лопата да ги ринеш не е като преди година-две.
Нито една брокерска лъжа вече не работи и никой не се интересува от набалончените имоти
- 4 Харесвания
Коментар
-
Много правилно! Темата показва, че цените на имотите продължават да поскъпват и никой и нищо не могат засега да повлияят на тази тенденция. Най-малкото, хора, които с доходите си, не могат да й повлияят! Тези хора са известни, те стоят край железопътни пътища.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от aleks262 Разгледай мнениеМоля придържайте се към темата и не се заяждайте!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
капацитет е
даже баяти арменски инвеститори с наследствен капитал, му ръкопляскат и го четкат с бадънарката...
...което не знам, дали е за добреLast edited by два_таралежа; 26.01.2024, 20:48.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение
Kупи си буквар.
- 1 like
Коментар
-
50 страници си е постижение, преди имаше 2 седмици брокерство в Явлена и вече няма имотни тайни за него, после имаше 3 дневен курс по програмиране и с берджо стартираха имотна платформа, последва покупка на златна монета и съответно в темата за златото кольо написа няколко наръчника на инвеститора в злато, и тн… с долари, горива, ливади и други безрискови инвестиции, любезно подшушнати на ухо от мастър лама бердже
...което не знам, дали е за добрепрепоръка е
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Програмирането видно е навреме усетих че изхода става тесен.
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Програмирането видно е навреме усетих че изхода става тесен.
- 1 like
Коментар
-
50 страници си е постижение, преди имаше 2 седмици брокерство в Явлена и вече няма имотни тайни за него, после имаше 3 дневен курс по програмиране и с берджо стартираха имотна платформа, последва покупка на златна монета и съответно в темата за златото кольо написа няколко наръчника на инвеститора в злато, и тн… с долари, горива, ливади и други безрискови инвестиции, любезно подшушнати на ухо от мастър лама бердже
Коментар
Коментар