If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Доклад на ЦРУ: България е 11-ата най-бързо изчезващата нация в света
Но прогнозата е, че населението у нас ще намалее с около 30% в следващите 20 години. Експертът добавя, че към 2050 година България ще бъде около 4,5 милиона. Според специалистите, проблемът у нас не е толкова с раждаемостта, колкото с застаряването на населението и високата смъртност.
Защо ти е смешно за изкуственият интелект а за имот.бг не?
Щото аз на този сайт като гледам какви боклуци продават за по 2500е, без осоновен ремонт си мисля че брокерасите не са в ред с главата, че и копи/пейст му правеше постоянно всеки ден.
хахаха, Свършиха опорките с лихвите, данъците, войните, Ковида и… накрая стигнахме до ChatGPT хахаха, бравос
Защо ти е смешно за изкуственият интелект а за имот.бг не?
Щото аз на този сайт като гледам какви боклуци продават за по 2500е, без осоновен ремонт си мисля че брокерасите не са в ред с главата, че и копи/пейст му правеше постоянно всеки ден.
Горкият таралеж
Виж какво пише ChatGPT като го попитах току що:
какво да очакваме за цените на имотите в софия за следващите години ?
Според експерти, пазарът на имоти в София се движи в различни посоки.
Според един източник, пазарът на имоти в София се плъзга по надолнище, но не се забелязва някакъв драматичен спад 1
.
Според друг източник, цените на недвижимите имоти в София са надценени и това може да доведе до спад на цените в бъдеще 2
хахаха, Свършиха опорките с лихвите, данъците, войните, Ковида и… накрая стигнахме до ChatGPT хахаха, бравос
Горкият таралеж
Виж какво пише ChatGPT като го попитах току що:
какво да очакваме за цените на имотите в софия за следващите години ?
Според експерти, пазарът на имоти в София се движи в различни посоки.
Според един източник, пазарът на имоти в София се плъзга по надолнище, но не се забелязва някакъв драматичен спад 1
.
Според друг източник, цените на недвижимите имоти в София са надценени и това може да доведе до спад на цените в бъдеще 2
Нито чекам нито имам зор, ама мисля че ти може да почекаш до 2049г докато ти тръгнат сделките и цените нагоре.
1500еуро за квадрат как е ? Помниш ли как пускаше постчета всеки ден с надежда че ще отидат на 2000 и то до преди година? А колко бързо се промениха нещата за 1година само а ?
Е поне се усети да не се излагаш вече вървят надолу и ти нищо не може да направиш.
Това “скоро” го си го зачекал от 2017та Нищо де, има време да почекаш още до 2049…
Нито чекам нито имам зор, ама мисля че ти може да почекаш до 2049г докато ти тръгнат сделките и цените нагоре.
1500еуро за квадрат как е ? Помниш ли как пускаше постчета всеки ден с надежда че ще отидат на 2000 и то до преди година? А колко бързо се промениха нещата за 1година само а ?
Е поне се усети да не се излагаш вече вървят надолу и ти нищо не може да направиш.
е панелна боксониера с японски климатик и желязна врата срещу съседите роми в Дружба нямам. (да не дава господ да пропадна дотам, че до такъв стандарт на живот да стигна)
Коментар