If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Преди малко си напазарувах малко акции. Като сме умножат по 4-5, а имотите станат наполовина, взимам двустайка.
Май така правят най-големите експерти
Ти нали беше айти. Защо не купуваш биткойн. Тука (и навсякъде другаде) е криворазбран, но като инвеститор и в айти сферата би трябвало да си прогледнал вече какъв е истинския "value proposition".
Честно казано не изглежда като добър момент за инвестиране в НИ с това ценово равнище, единствено би могло да ме подтикне все още добрите лихвени условия и неизпълнен кредитен потенциал.
На 30 и нещо съм и съм се отрекъл да ползвам държавна пенсия. Не мисля, че да разбирам от пенсии е мерило дали съм инвеститор или не. Несериозно твърдение от твоя страна.
Иначе само единия от апартаментите е на 1400-1600/месец, и са повече от два. Всички други фактори, които коментираш са ясни. Важното е да сме живи и здравите, другото е лесно.
ха ха.
Да ти кажа ли как е в Атина.
Пускаш мигрант - 1 година държавата плаща, пей сърце.
После спират помощите и талибана си остава и не можеш и с ядрена бомба да го изгониш нищо че не плаща ни тока ни водата, камо ли наема.
10к тарамбуки вече ни докараха, до 1-2 години ще станат 100к и ВСИЧКИ ще ги настани държавата в ПРАЗНИ ИМОТИ само по 1г наем. Българите си имаме имоти и НИКОЙ няма да ти стъпи, камо ли да ти и плаща
Тарамбуките се внасят еждневно с чартъри, а властта крие от хората и ги настанява във Военна Рампа. Вече почват да щъкат по Витошка, скоро ще наводнят цяла София.
Дотук беше с радостта на повишителите как нямало такива в БГ. Планирано е цялата измет на Европа да я стоварят в БГ, а нашите идиоти са клекнали.
Коментар