If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Горчиво, много горчиво! И дъвката е изплюта вече и пак горчи! Няма как! Цените в столицата не помръдват надолу, а нагоре! И не само в Сф. Изчезват за дни сделки и оферти от по 170К€ за двустаен в широк център. И то не нещо особено като жилище. Днес минах да видя едно жилище на Оборище на Батето Славков съсед на Оборище. 390К€, за 94 кв.м. - оферта даже е цената. Горчиии, горчи. И после ще стане безвкусно. Свиква се. В Трън е близо, в Берковица не знам как е, но може и там да е сложно...курортно градче. Но може да има добри оферти още.
Как изчезват бе ? Лордчето поства обяви за една и съща къша в Гео Милев вече 2 години. Че първо беше една обява, сега са 2-3 и си стои. Доколкото разбирам са 210 квадрата за 370к, т.е. под 1800 евро квадрата. И това е за къша в Гео Милев дето утре-вдругиден се чака метро ... За апартамент цените не са ли даже по-ниски ? То верно , че тая къща е без покрив вече 20-30 години, ма ако бяха високи цените нямаше ли да я довършат па и така някой да я вземе за без пари и да и тури един покрив ? Шото като те слушам, 3-4 хилки на квадрат са нормални цени за апартамент, къшата ше трябва да е 5-6к и да отиде над милион. Що не я взимат за 1/3 от цената ?
Горчиво, много горчиво! И дъвката е изплюта вече и пак горчи! Няма как! Цените в столицата не помръдват надолу, а нагоре! И не само в Сф. Изчезват за дни сделки и оферти от по 170К€ за двустаен в широк център. И то не нещо особено като жилище. Днес минах да видя едно жилище на Оборище на Батето Славков съсед на Оборище. 390К€, за 94 кв.м. - оферта даже е цената. Горчиии, горчи. И после ще стане безвкусно. Свиква се. В Трън е близо, в Берковица не знам как е, но може и там да е сложно...курортно градче. Но може да има добри оферти още.
Щом казваш, добре! Но фактите са си факти. Ти дишай от дихателя, че въздух не остана! И по-зле ще става! Не ви знам къде живеете, но гледайте цени, услуги, доходи...кой ще ви даде да пипнете имот под 3К€ в широк център Сф не знам. Засега може и да има нещо още. Но скоро свиквайте, цена в Люлин ще е това за ново строителство. Там си уж, гледай, не зяпай новини!
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
На тези турчоля и 100 лева на вечер не бих дал. Има и по БГ Черноморието разни такива самозабавили се "хотелиери". Искат големите пари, а какво предлагат? Боклук.
Ела в моята къща. Европеец съм и ме знаеш. Ще те обслужва кака с къси панталонки и ще платиш само 540 лв на вечер за три спални. Ще се любите и на трите и отляво и отдясно. Демек 6тица за разнообразие. Като сложим и пейки и мека мебел мисля че за седмица ще овършете и двора, няма кой да ви види. ако сте 6 човека ще се омешате и ще сте толкоз доволни че и бакшиш ще ми предложите.
На тези турчоля и 100 лева на вечер не бих дал. Има и по БГ Черноморието разни такива самозабавили се "хотелиери". Искат големите пари, а какво предлагат? Боклук.
Ако си представяш в атеистичния живот, да посещаваш скъпи (според теб) ресторанти , полупразни и да си въобразяваш, че ако ядеш някакви замразени полуфабрикати, си живял добре преди да се споминеш, явно си супер заблуден!!! Аз имам друга идея за това, но няма да ти я споделя...
Ами , да няма, аз съм доволен от живота, ти си тоя, дето реве, като карпатска мечка. Аз оплакал ли съм се от нещо, само ти се оплакваш...
ХАХА, Ти пък Бог ли си, че знаеш, колко серии има жавота???? Тъп атеист, ама много тъп, непрочел поне два вагона книги, които аз съм прочел, поне за да се съмнявам, че душата има много серии.
Коментар