Моля, спрете да злорадствате ами водете конструктивен разговор във връзка с информацията, която имате без предположения, в противен случай ще изтриваме обидните мнения.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
колега,
това твоето не е живот... всяка вечер 1-2-3 ракии се почва калкулацията
харчи ги тези милиони бе лорде
иди повози се на самолет , виж свят - географ си
Той Лорда ако можеше, досега да ги е продал и щеше да си харчи милионите...( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
колега,
Аз да съм на Лордчето, ще я разкарам тази къща и ще си ида на Радомир сред природата и ще си пия алкохол на воля и няма да се трепя за 1700 лева заплата, нито ще мисля разни потребителски...
Уви. Милиончето май-май е само в главата на Лорда след 300 грама първак. Реалността е съвсем друго нещо. Ако всеки софийски кофтор струваше милион, София щеше да е Монако...Last edited by ejonny2376; 04.04.2024, 13:25.
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение
Апарта е за ремонт и няма асансьор и квартала е мизерен.215К е много.
Абсурдно е някак си на няколкостотин метра оттам цените да са двойни, а дори калпаво ново строителство във Вадите да е значително по-скъпо. Това са си 90 квадрата чисти в топ център. Ако можеха да не го продават, а да си го оставят за след 20-30 години, може и да извадят късмет.
- 1 like
Коментар
-
nradev1111 написа:
Знаем за твоите инвестиции в имоти.Магазин 10кв.м в Световния търговски център в Овча купел и наследствена къща в Редута и една наследствена в Радомир дето си съсобтвеност с брата.И 1/2 наследствен двустаен панел в Слатина ,ама на жена ти ,ама бившата.И 31 акции на Соди АД.Смях.
-----------------
О-о, ама това ли са имотите на нашия "велик" бай лорд?!
Значи единствената му лична покупка е на маломерката в Бургас с размери на децка стая, купена с потребителски на 9%.
Всичко останало му е наследство от баща/баба/дядо или е собственост на жена му/на брат му...
Last edited by Frosty; 04.04.2024, 12:42.( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Аз в момента съм си в двора, на 30м. от улицата и на 3км. от Народното събрание. Мога да поканя всеки от вас.Заповядайте,който каквито желания има, ако някой иска да ми пали къщата или само да я види. Намира се на на 3км. от народното събрание и не я продавам за под 1 000 000лв. Съжалявам...
Добре де ще направя промоция за приятели 950 000 €., ама само, ако рекламирате агенцията на лорда в продължение на 12 месеца.
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 3 Харесвания
Коментар
-
Аз в момента съм си в двора, на 30м. от улицата и на 3км. от Народното събрание. Мога да поканя всеки от вас.Заповядайте,който каквито желания има, ако някой иска да ми пали къщата или само да я види. Намира се на на 3км. от народното събрание и не я продавам за под 1 000 000лв. Съжалявам...
Добре де ще направя промоция за приятели 950 000 €., ама само, ако рекламирате агенцията на лорда в продължение на 12 месеца.препоръка е
Коментар
-
India stares at high youth unemployment as hiring in its behemoth IT sector slows- India is struggling to bring down youth unemployment as a fall in white-collar jobs in the IT sector has left many fresh graduates and young people unemployed.
- As automation and artificial intelligence adoption picks up pace, many roles in IT are becoming redundant — a phenomenon that’s not restricted to India.
- Data from recruitment firm Foundit showed that online hiring activity for both hardware and software IT plummeted by 18% last year from 2022.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ThePawnbroker Разгледай мнениеПреди 3 месеца коментирах тук, един наследствен имот на жена ми . Наследи го неочаквано . Дето се вика, "вуздушни пари". По-интересно за темата е какво се случи. Обявиха го през "Адрес" , по препоръка на брокера, 280хил евро. Другия брокер(ХоумТуЮ) каза "реалната цена е 250К" Вървеше на 280-250-230... огледи за 4 месеца нула. От януари се смениха брокерите, цената е 210К, огледи ... нула. Брокера се чуди, мисли, че обявата е "уморена". WTF ! Някакъв нов термин ! Вероятно ще слязат под 200К тия дни, но какъв е тоя странен пазар и какви са тия посредници ? Не давам данни за имота,(София, център) защото не е важна реалната му цена, а как я определят "специалистите". И ако цената е 150K - 180К примерно, защо съветват да бъде обявен имота за 280К и наследниците(обикновени хора) се заблуждават и загубиха вече 8 месеца. Не изкривяват ли така данните за пазара ?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ThePawnbroker Разгледай мнение
https://home2u.bg/property/3-%D1%81%...%B5%D0%BD-122/
Няма асансьор. Има големи таван и мазе. На тази цена има нула огледи и ще я свалят тия дни........... за мен въпроса е защо не я пуснаха адекватно още август, а не самата цена. И двамата мастити брокери твърдяха... 280К..до 260К да паднели, после леко дадоха надолу....... Тоест твърдя, че изкуствено държат цените високи. И това нищо не им струва. Не плащат неустойки за изгубеното време. А хората се надъхват така. Като видят тези обяви, комшиите си казват " Опа, моя е по-хубав, значи струва....."
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
по-рано трябваше да кажеш
вече съм готова конфекцияLast edited by Bailor; 03.04.2024, 23:50.
Коментар
-
Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение
да
Няма асансьор. Има големи таван и мазе. На тази цена има нула огледи и ще я свалят тия дни........... за мен въпроса е защо не я пуснаха адекватно още август, а не самата цена. И двамата мастити брокери твърдяха... 280К..до 260К да паднели, после леко дадоха надолу....... Тоест твърдя, че изкуствено държат цените високи. И това нищо не им струва. Не плащат неустойки за изгубеното време. А хората се надъхват така. Като видят тези обяви, комшиите си казват " Опа, моя е по-хубав, значи струва....."
- 3 Харесвания
Коментар
-
Аз в момента съм си в двора, на 30м. от улицата и на 3км. от Народното събрание. Мога да поканя всеки от вас.
вече съм готова конфекцияпрепоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
ако нямаш двор най-голямата стая трябва да е децката. 2 кашона играчки трябва да могат да се разхвърлят някъде
Добре де ще направя промоция за приятели 950 000 €., ама само, ако рекламирате агенцията на лорда в продължение на 12 месеца.Last edited by Bailor; 03.04.2024, 23:36.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
ако нямаш двор най-голямата стая трябва да е децката. 2 кашона играчки трябва да могат да се разхвърлят някъде
децката е най-важната стаяпрепоръка е
- 1 like
Коментар
Коментар