Първоначално изпратено от ejonny2376
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Last edited by better; 30.05.2024, 15:06.
- 2 Харесвания
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Зависи кой как гледа на нещата. Тези калкулатори са малко измислени.
През 2013 г. имаше стагнация и голяма безработица в БГ. И разни бивши шефове бяха готови да работят и като експерти.
Сега има кредитен и имотен бум и работа се намира по-лесно. Става дума за едно голямо инфлиране на паричната маса за 20 г - през 2004 г. един хляб беше 40-50 ст, сега е 2.20 лв. Една къща в отдалечено от столицата село беше 3-5 хил. лв, сега вървят по 20 000 лв и повече. Но се продават трудно.
А работа се намира ако се навиеш да бачкаш за жълти стотинки. Поискай една средноевропейска заплата да видим колко ще е лесно.Всичко е е лъжа и измама в тази държавица, всичко.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
Сравни цени и заплати сега и преди 10 години. Излиза, че покупателната ви е спаднала..През 2013 се е кпувало повече с 900 лева, отколкото сега с 2000 лева. А уж се подобрявали нещата...
https://www.numbeo.com/cost-of-livin...story/in/Sofia
Мижави сте, мижави...
През 2013 г. имаше стагнация и голяма безработица в БГ. И разни бивши шефове бяха готови да работят и като експерти.
Сега има кредитен и имотен бум и работа се намира по-лесно. Става дума за едно голямо инфлиране на паричната маса за 20 г - през 2004 г. един хляб беше 40-50 ст, сега е 2.20 лв. Една къща в отдалечено от столицата село беше 3-5 хил. лв, сега вървят по 20 000 лв и повече. Но се продават трудно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
Левчо, нема такова място както е описано. Що му верваш ?! Човека ако не си разбрал е скаран с цифрите и опитва да се пъчи колко е велик и кой съм къде съм и дали от незнание лъже с пъти за всяка цифра дето напише.
Е може де на улицата му дето живее да е събрал извадка и да е така , но в района е пъти по различно от статистиката на 20 семейства около него.
И аз мога да се пофаля. че в блокчето което живея от 15 съседа аз съм най-бедният и доходът на всички е 6-7 цифрен , но това не е показател за София като цяло.
Не че е лошо мястото - супер е и е с несравнимо по-добра покупателна сила от София или дори което и да е място в Европа....
Например ако е на това място , което е сред лидерите по доходи и съответно цени на имотите. Отношението разбира се е като в София за закупуване.
What are the median and average incomes in San Francisco?$1,187,716. The average San Francisco-Oakland-Hayward home value is $1,187,716, up 4.0% over the past year and goes to pending in around 12 days.Average Household Income $178,742 6.6% Median Household Income $126,187 5.9%
https://www.numbeo.com/cost-of-livin...story/in/Sofia
Мижави сте, мижави...
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
какво става с накавръков
май е спрял да пише писма до институциите
да не е захлюпил най-сетне неко епк
По-скоро инвестира парите си от продажбата, малко злато, малко на депозит и малко за потребление. И евентуално на паричните пазари,
Има няколко фейсбук мъдрости, илюстрирани с картинки:
- че човек цял живот преследва парите и когато ги хване, трябва вече да си ходи;
- че пусито само те отдалечава от парите, колата и богатството;
- че ти си подготвил роза за мадамата, а тя ти е подготвила нож.
Има и други подобни,
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
400К$ годишно средно за семейство? Че вие сте по-добре от Президента си бре! Браво! Не я знам тая ерия, но на един мой приятел Професор кардиохируг в Хайделберг му предлагаха в САЩ малко над 1,2 млн $ годишно. Той отказа, остана си в Дойчланд, защото знае как и колко се работи в САЩ. Но щом казваш, значи сте мноого добре. На ваше място бих купувал и препродавал за последните години лукс апарти в Бг.
Е може де на улицата му дето живее да е събрал извадка и да е така , но в района е пъти по различно от статистиката на 20 семейства около него.
И аз мога да се пофаля. че в блокчето което живея от 15 съседа аз съм най-бедният и доходът на всички е 6-7 цифрен , но това не е показател за София като цяло.
Не че е лошо мястото - супер е и е с несравнимо по-добра покупателна сила от София или дори което и да е място в Европа....
Например ако е на това място , което е сред лидерите по доходи и съответно цени на имотите. Отношението разбира се е като в София за закупуване.
What are the median and average incomes in San Francisco?$1,187,716. The average San Francisco-Oakland-Hayward home value is $1,187,716, up 4.0% over the past year and goes to pending in around 12 days.Average Household Income $178,742 6.6% Median Household Income $126,187 5.9% Last edited by pesimist4o na kvadrat; 30.05.2024, 09:47.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнениеНа ваше място бих купувал и препродавал за последните години лукс апарти в Бг.
- 3 Харесвания
Коментар
-
400К$ годишно средно за семейство? Че вие сте по-добре от Президента си бре! Браво! Не я знам тая ерия, но на един мой приятел Професор кардиохируг в Хайделберг му предлагаха в САЩ малко над 1,2 млн $ годишно. Той отказа, остана си в Дойчланд, защото знае как и колко се работи в САЩ. Но щом казваш, значи сте мноого добре. На ваше място бих купувал и препродавал за последните години лукс апарти в Бг.?
Коментар
-
400К$ годишно средно за семейство? Че вие сте по-добре от Президента си бре! Браво! Не я знам тая ерия, но на един мой приятел Професор кардиохируг в Хайделберг му предлагаха в САЩ малко над 1,2 млн $ годишно. Той отказа, остана си в Дойчланд, защото знае как и колко се работи в САЩ. Но щом казваш, значи сте мноого добре. На ваше място бих купувал и препродавал за последните години лукс апарти в Бг.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от segato Разгледай мнениеЛевчо, къде са се примирили бе? Какво ги говориш? Средния доход за семейство в моята ерия към 400к годишно, средната къща е 1.5 млн. Няма и 1 към 4. Това е за читав квартал. В София гледате 300к апартаменти с 30к заплати и разправяте че ок. За къщи да не говорим. Аре стегни се малко.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Простотията лази по криптоинвеститорите незавършили 8-ми клас, но и те, както и кралете в NYSE, не обичат да се подвизават в съответните теми в които са крале, а не излизат от имотната тема, няма сила, която да ги изкара от нея, хахахахаха
Коментар
-
Е, там са се примирили че ще гледат имотите на картинка, ще се примирят и тук.- чакал да си видял да е купил имот още от 2011? Не си. Няма и да видиш.
, те половината и за наематели не стават...нали ги чете кво писаха, гледа да потроши, да не плати и да се изхлузи по терлици. За тях 3 депозита (в евтиния сегмент могат да си го позволят) и стабилен договор.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Minaiivan Разгледай мнение, няма сила, която да ги изкара от нея, хахахахаха
Last edited by RUBLA; 30.05.2024, 10:54.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Вече на клюки ли го ударихте бре? Немате 100 кинта за статия в блиц ли?)
https://trud.bg/%D0%B8%D0%BC%D0%BE%D...7-2024-%D0%B3/
https://businessnovinite.bg/bg-bizne...tata-v-es.html
https://nova.bg/news/view/2024/04/18/452649/
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
На мен ми стана ясна причината на гастари с по 20-30 години в САЩ, да киснат ежедневно и ежечастно в български форум за имоти, а това, каква била:
https://www.google.com/amp/s/www.inv...ata-mechta/amp
Каква трагедия......- чакал да си видял да е купил имот още от 2011? Не си. Няма и да видиш.
, те половината и за наематели не стават...нали ги чете кво писаха, гледа да потроши, да не плати и да се изхлузи по терлици. За тях 3 депозита (в евтиния сегмент могат да си го позволят) и стабилен договор.
Last edited by bulgarian lev; 29.05.2024, 23:11.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
Коментар