Първоначално изпратено от bulgarian lev
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от два_таралежа Разгледай мнение
Истината е, че докато "умните" понижители се намъдруват, разумните хора купуват. Това е факт и пазара го потвърждава. Тук в темата хрътките вият на умряло срещу луната, а пазара си върви и никой не чака. Чеканьето е за понижителите.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от segato Разгледай мнениеНяколко човека тук говорите такива глупости , че не знам как сами си вярвате. Сега съм в Ню Йорк, един фонд придобива фирмичката ми. Казвал съм че не съм некъф голем бизнесмен , ходя на работа но имам страничен бизнес. Е дори този страничен бизнес, дето е донякъде като хоби изисква да се съобразяваш с елементарни неща като например да букнеш читав хотел като пътуваш. Ти ако не се уважаваш тия с които се пазариш как ще те уважават? За 4-5 дни в Шератон са 2к, от това ли да пестя? Ще ми пратят кола, колко ще се изложа според теб ако почна да обяснявам къде да дойде и в коя уличка ми е аирбнб-то? Берти ти казва че няма кой да живее в тия жилища, ти му разправяш истории за някаква лелка , голяма бизнесменка , с бизнеси по целия свят, която ти разказала цялата си биография за да наеме аирбнб и да поиска 1000 кинта отстъпка … и го даваш като пример как се развивал бизнеса та наемите ще литнат. В кой свят живеете бе.?
Да беше първия път , човек да рече “абе не е абсолютно невъзможно” ма вашите истории все такива бе… отива някакъв човечец от село в София и с 5к заплата купил пеесе апартамента, друг давал под наем едни апартаменти в Лондон дето се материализирали от въздуха, трети живее на хълмче в нищото до Варна, ма всеки ден разписва бележки на бавнозагряващи “перонджии” на които най-после им е светнало, че трябва да се набутат на върха. И всичко това като си менкате пароли и се обозначавате кой от кой акаунт пише. Хората за идиоти ли ги мислите бе?Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
Ти какво купи последните 5-6 години?
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Истината е, че докато "умните" понижители се намъдруват, разумните хора купуват. Това е факт и пазара го потвърждава. Тук в темата хрътките вият на умряло срещу луната, а пазара си върви и никой не чака. Чеканьето е за понижителите.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от AMG2023 Разгледай мнение
Току що се прибрах от Бг не бях се прибирал от зимата.Положението доста се е вмирисало.Кеш нема.
Масово фирмите са в доста затруднено положение.Няма вече поръчки, персонала или се съкръщава или по 2-3дни работа.Та толкоз за прехвалената чалгарска икономика с която брокерчетата се биеха в гърдите.Като се надуват заплатите и производството поскъпва.Ще видим сега дали стоките и имотите може да се конкурират с цена/качество като тези на запад.Макар че отговорът е ясен за мен като гледам как фирмите напускат БГ като щъркели на есен и с кредитите които са теглени - мизерията чука на вратата.
После пък на тези с вдигнатите заплати да им дадеш ипотечка, за да купят кофтор...
Това се случи в БГ през последните 4 години.
Падането по задни части ще е супер болезнено.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Minaiivan Разгледай мнениеЩе, това е любимо на бодрия понижител. Ще има криза, ще има срив в цените, ще има безработица, ще ще ще. И така десет годинки. За берти и повече. И живота минал.
Коментар
-
Да чекаме или да не чекаме? Туй е сега въпроса! Коги че дойде гоУемото МЯУ и колко % дискаунт ще донесе?
Масово фирмите са в доста затруднено положение.Няма вече поръчки, персонала или се съкръщава или по 2-3дни работа.Та толкоз за прехвалената чалгарска икономика с която брокерчетата се биеха в гърдите.Като се надуват заплатите и производството поскъпва.Ще видим сега дали стоките и имотите може да се конкурират с цена/качество като тези на запад.Макар че отговорът е ясен за мен като гледам как фирмите напускат БГ като щъркели на есен и с кредитите които са теглени - мизерията чука на вратата.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Minaiivan Разгледай мнениеhttps://www.investor.bg/a/539-banki-...prosa-kam-etsb
Искат да намаляват лихвите моля ви се. Бе тези не са ли получили писмата на накавръка? И не ги ли четат???хахахах
ЦБ са напълно наясно кога вече са стиснали прекалено силно икономиката за гушата и какво предстои.. обикновено поразхлабват хватката, но това, което предстои си се случва...
не се радвам, защото това означа някаква криза, рецесия, че и по-зле... просто това е цикличността.
да видим какво ще стане няколко месеца след като ФЕД и ЕЦБ бутнат лихвите надолу.... когато ги бутнат.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 1 like
Коментар
-
https://www.investor.bg/a/539-banki-...prosa-kam-etsb
Искат да намаляват лихвите моля ви се. Бе тези не са ли получили писмата на накавръка? И не ги ли четат???хахахах
- 1 like
Коментар
-
Да чекаме или да не чекаме? Туй е сега въпроса! Коги че дойде гоУемото МЯУ и колко % дискаунт ще донесе?вие изкупихте света на предварителен... останаха ли пари за чакане
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
до към 2020 зрееше крушата, но тия пари покрай ковида дадоха още един тласък + нашата си глупост да бутаме всичко в тухли = стихийно поведение на тълпата... имоти бол, купуват се, приказки на маса бол, а после ?
- 1 like
Коментар
Коментар