Първоначално изпратено от segato
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
4000 Еуро на фалшив квадрат за тоя котор?
Вижте кухнята и банята!
https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?ac...71515082149617
Коментар
-
Първоначално изпратено от segato Разгледай мнение
1.5к заплата според мен е ниска. Доколкото разбирам не можеш да изкараш и една седмица на море с такава заплата. Обаче е субективно мнение та няма да споря.
Това което си цитирала е от Май 2022 ( голямо ровене е паднало ), в отговор на изцепката на песимиста , че ИТ-та от Западна Европа се изнасяли към София. Пропуснала си да цитираш , че казвам да се осъзнае къде живее като ги говори тези глупости. Нищо обшо с плюване, само сравнения. Единственото по което може да се спори е официалните данни за престъпността. Ма според тия данни такива като Семерджиев, Лъвицата и Руснака не съшествуват. За въздуха ... ако не гледаш И не четеш И не си чувала за iqair.com поне си вземи един уред за измерване на качеството на въздуха, в емаг са по 50 кинта.
"огледайте се останалото : училища, детски градини , градски транспорт, здравеопазване, заплати, наеми" ... нешо невярно ли съм казал ? Това ли е плюването ?
Има хора, които си мъкнат зимнина от село, получават ренти и не обичат да харчат за дрехи и за дома. Една наша приятелка учителка купи 2 апартамента в Силистра, вторият с лекота, само от получени ренти за 10 г., сделката е от преди пандемията.
Аз съм забелязъл, че има мързеливи чичовци, които лапат много, пият, обичат гостите и точно този тип чичовци не искат да купят самостоятелно жилище за децата си. Визирам конкретно двама, имали са пари, но не са искали да ги похарчат за децата си и са с лоша (бяха с лоша) финансова култура. По-принцип българите са малко стиснати и купуват само на промоционални цени,
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
С агенция разбира се. Но нали виждаш, четеш и можеш да отговаряш ако искаш и ти. Значи толкова си наясно и ти самия. Попрочели и чули сте тук таме нещо всичките, ясно ми е. Глей го и оня Бетърчо теоретика колко са му големи устата, да каже нещо и той.
P.S. Ако ползваш фирма за чистене е друго. Но те не менажират. Aко нешо е счупено няма да се разправят с клиента да плаща или ако се развали пералнята няма да пратят майстор. Само чистят , ти си менажираш. Поне сме на темата и те гледам , че ако верно имаш АирБнб си нямаш идея какво правиш, във Франция няколко дребни собственика , ако не искат да ползват агенция могат да направят ко-хост и самите те да действат като агенция, но да кажем 2-3 човека могат да се въртят и а не да се чудят те самите как да ходят отпуска или ако имат постоянна работа , как да си я вършат За мен не работи заради часовата разлика , ма там хората си се организират.
Коментар
-
Първоначално изпратено от segato Разгледай мнение
1.5к заплата според мен е ниска. Доколкото разбирам не можеш да изкараш и една седмица на море с такава заплата. Обаче е субективно мнение та няма да споря.
Това което си цитирала е от Май 2022 ( голямо ровене е паднало ), в отговор на изцепката на песимиста , че ИТ-та от Западна Европа се изнасяли към София. Пропуснала си да цитираш , че казвам да се осъзнае къде живее като ги говори тези глупости. Нищо обшо с плюване, само сравнения. Единственото по което може да се спори е официалните данни за престъпността. Ма според тия данни такива като Семерджиев, Лъвицата и Руснака не съшествуват. За въздуха ... ако не гледаш И не четеш И не си чувала за iqair.com поне си вземи един уред за измерване на качеството на въздуха, в емаг са по 50 кинта.
"огледайте се останалото : училища, детски градини , градски транспорт, здравеопазване, заплати, наеми" ... нешо невярно ли съм казал ? Това ли е плюването ?
България е планирана да бъде едно бежанско гето, където да се връщат всички нелегални от Западна Европа. Също и да поеме първия удар при война на НАТО с Русия - тепърва ще правят бази и ще складират натовски оръжия. На фона на всичко това да лъжеш най-брутално хората, че цена от 3000-4000 Евро на квадрат за курник в София е "ниска" - това е престъпление и всеки брокеразин тръбящ това трябва да бъде линчуван.Last edited by ejonny2376; 08.05.2024, 10:08.
Коментар
-
Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнениеОпитваш се да скриеш лъжите с многословие, но ще ги извадя на показ:
Нисък стандарт пък 1,5 к евро средна заплата - повече от ВСИЧКИ НА БАЛКАНИТЕ! За другото уж не си казвал дума, ама:
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнениеНа запад е яката работа. Кочината е лъскав ЗАТВОР със всички възможни системи за сигурност и няма мърданеLast edited by Мечкан_Бикоядов; 08.05.2024, 07:49.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Мечкан_Бикоядов Разгледай мнение
То с молби само не става.Трябва и да подадеш.Правил си го вече и знаеш.
станал си в 5 да напишеш тая неразбираема глупост
да не работиш автотранспортапрепоръка е
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Мечкан_Бикоядов Разгледай мнение
Както обичам да казвам,Прасчо не разбира,че живее в кочина (БГ) и от неговия мироглед,кочината е най-доброто място за живеене,нищо че има лай** навсякъде.Прасчо е прасе и на него му харесва кочина.Няма да му хареса да живее другаде на чисто,спретнато и организирано място с правила и където не цари хаос,защото Прасчо няма да може да ака навсякъде,както обича.
На запад е яката работа. Кочината е лъскав ЗАТВОР със всички възможни системи за сигурност и няма мърданеНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнениеДо модераторите на сайта: Моля да заличите завинаги потребителя Julius, който преднамерено обижда инвеститори
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнениеЗа едно прасе всяка кочина = пентхаус !Last edited by Мечкан_Бикоядов; 08.05.2024, 07:18.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
По твое време може да е било така, по мое, войниците работеха на компютрите. Отделно ако си донесеш твоя от вкъщи имаше доста привилегииОстанете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
По твое време може да е било така, по мое, войниците работеха на компютрите. Отделно ако си донесеш твоя от вкъщи имаше доста привилегии
навярно си набор 80+ иначе подобни екстри са невъзможни в казармата. Революциата се случи при моите набори. Излезе песента ламбада 1990г. А, този, който ме острига 0 номер, се оказа фен на METALLICA, Викаха му Джеймса. Острига ми косата и през цялото време ми се извиняваше, че ми я стриже. После вместо ламбада, пусна без да иска по уредбата four horsemen. Майора видя на пантофите ми едни кръстове и ме повика да му разняснявам, какъв е тоя надпис: metal church.Last edited by Bailor; 07.05.2024, 23:20.
Коментар
Коментар