If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Аз вярвам на пазарът, а той НВ е все още на продавача, не и на купувача...и за сведение на мразещите привлечените ресурси, закостеняли лузъри със зелени спестовни книжки от банка ДСК, научени от баба и дядо, там да кътат, кредита ми продължава вече 3г. и 2м. да ми остава на 4,2% ГПР.
Да и 5% на година застраховка живот в полза на банката
Който вярва на неграмотни и продажни журналисти е пълен глупак.Освен това са цитирали брокер
Аз вярвам на пазарът, а той НВ е все още на продавача, не и на купувача...и за сведение на мразещите привлечените ресурси, закостеняли лузъри със зелени спестовни книжки от банка ДСК, научени от баба и дядо, там да кътат, кредита ми продължава вече 3г. и 2м. да ми остава на 4,2% ГПР.
Май с тухлена пенсия от 1000 лв не се живее богато.Нормално е да си брои левчетата. И аз имам един познат дето дава 2 апртамента и той се стиска.Даже от храна икономисва
е, да. само чакащите на дивидент акционери живеят разгулно с 500 /под въпрос/ кинта
и оставят внушителните 80ст бакшиш, веднъж месечно
Май с тухлена пенсия от 1000 лв не се живее богато.Нормално е да си брои левчетата. И аз имам един познат дето дава 2 апртамента и той се стиска.Даже от храна икономисва
Вероятно взема малко над 1000 лв на месец, но има и други доходи. Но с жена му кътат здраво.
Спукал ли се е? Хаха, я прочети какво пише в днес.бг:
Търсенето на имоти в Русе изпреварва предлагането на жилища, а купувачите са предимно млади хора с добри доходи. Това стана ясно по време на Real Estate Business Forum в региона на 17 юни, където експерти от бранша очертаха тенденциите за имотния пазар, кредитите по нови жилища и развитието на градоустройството.
Мняза ми на Кондореса по начина на хейт. Макар, че в старите си никове, тази мъжка гювендия беше много по-колоритна...
не само на кондореса, но и на десетки други врачки по имотиту
лакончини, сифилистични, дебнещи, издебнати и не знам още какви
кондореса откак разбра, че не е трудно да я намеря в пловдивския панел, дето живее с майка си и баба си
взе да се държи не толкова развратно и да не приканва непрекъснато към ...нейните си там желания
Търсенето на имоти в Русе изпреварва предлагането на жилища, а купувачите са предимно млади хора с добри доходи. Това стана ясно по време на Real Estate Business Forum в региона на 17 юни, където експерти от бранша очертаха тенденциите за имотния пазар, кредитите по нови жилища и развитието на градоустройството.
Бърка причината и следствието.Инвсетициите намалява защото търсенето намалява а труда поскъпва и съответно не е рентабилно да се строи.Скоро ще паднат и цените;)Даже вече се свалят цените.Оня ден един познат купи ново с акт 16 на 1600 еуро в Цариградски Комплекс
Означава че балонът се спука и няма кой да дава тези пари.Сега следват съкращения за строители, брокери и цялата нагла пасмина която си помисли че пазарът е длъжен да се съобразява с нея.
Когато брокера е останал без работа цената пада или се качва?
Означава че балонът се спука и няма кой да дава тези пари.Сега следват съкращения за строители, брокери и цялата нагла пасмина която си помисли че пазарът е длъжен да се съобразява с нея.
Когато брокера е останал без работа цената пада или се качва?
Бърка причината и следствието.Инвсетициите намалява защото търсенето намалява а труда поскъпва и съответно не е рентабилно да се строи.Скоро ще паднат и ценитеДаже вече се свалят цените.Оня ден един познат купи ново с акт 16 на 1600 еуро в Цариградски Комплекс
Има хора, които инвестират в скъп ремонт и после 5 г им се изплаща ремонта и обзавеждането от наеми. И им пада възвръщаемостта. А след 10-15 г ползване, обзавеждането и техниката заминават, защото квартирантите не пазят много.
Имам познати давали апартаменти под наем през 90-те години. Те си траеха и си харчеха наемчето за глезотии, обаче не забогатяха особено от това.
Имам и друг познат. Печели от наеми 10-15 г от 2 апартамента в СФ, но е уникално икономичен и си брои левчетата за всичко,
Колкото и да ми е тъжно да го призная, макроикономическите анализи показват, че от 2011-та до 2020-та, българия завърши успешно прехода от пост-комунистическа икономика с наченки на свободен пазар към чисто комунистическа икономика.
Характерните качества присъщи на капитализма - свободен пазар, свободна конкуренция, заплащане зависещо от производителността на труда, развит частен сектор, неприкосновена частна собственост, икономика базирана на пазарни принципи, свобода на словото... всички тея изброени неща в българия липсват напълно.
има там някъкъв мизерен частен сектор, но той в по-голямата си част е смачкан е репресиран от всякакви държавни измислени ненужни и глупави регулации, тоест в една или друга степен всичко пак под контрол и зависимост на държавата и нейните партийни номенклатури...
В българия се вихри комунизъм от чист вид, точно както е описан по учебниците...
При такива условия конкуренция не може да вирее, следователно и производителността на труда никаква я няма, а чужди инвеститори дори не щат и да чуват за бг-то...
Ако на някой емигрант от чужбина му се живее в комунизъм, в тоталитарен строй, и в държавна планова икономика - да идва...
Поредното доказателство - точно това, за което ви говорех днес - за едно десетилетие българия окончателно премина към комунистическа икономика с тоталитарно-комунистически модел на управление.
Едно към едно, както го пише в учебниците. По мои наблюдения този преход се извърши постепенно и незабелязано в годините от 2011-та докъм 2020-та, когато свободния икономически пазар и и свободата за икономическите субекти бяха премахнати напълно, и бяха заменени от централизирано държавно управление, с безброй глупави регулации и контрол. Който не слушка и не изпълнява - почват тормоз, рекет, репресии, конфискации на имущество и други подобни гадости измислени от комунистите за да държат на каишка непокорните.
НАП запорира имоти на Ивелин Михайлов от "Величие"
13 имота, сред които и бивш пионерски лагер с площ от 21 дка, които са собственост на идеолога на партия "Величие" Ивелин Михайлов, са запорирани от НАП. Това показват данните Имотния регистър, цитирани от сайта BIRD.bg.
Коментар