If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
На съд отива, за клевета .
Ама , така е, като си без акъл...да видим дали имота, който поства натрапчиво е мой или на потърпевшия човечец. Гарантирано и той ще получи някой лев от варненското парвеню, аз също, като ощетен инвестор...
Най-забавното е, че варненския герой се счита за недосегаем!! Представяли ли сте си, как едно парвеню , докъде може да се самозабрави????
Постваш имот, за който твърдиш, че е твой, после ме обвиняваш в клевета. Къде е клеветата?
Ама , така е, като си без акъл...да видим дали имота, който поства натрапчиво е мой или на потърпевшия човечец. Гарантирано и той ще получи някой лев от варненското парвеню, аз също, като ощетен инвестор...
Най-забавното е, че варненския герой се счита за недосегаем!! Представяли ли сте си, как едно парвеню , докъде може да се самозабрави????
много евтин
ако става за нещо, взимай го и го направи на децки стаи
половин форум ще са ти наематели
за цял живот
Абе, големи великани, ама защо никой не се обади да пита този имот чий е а? Не смеят, страх ги е...това не пречи аз да се свържа с него и да му дам съответните юридически съвети. В момента съм много ангажиран, ама през юни ще му дам перфектните съвети.
Бай Лордов никога няма да успее да продаде тази негова примитивна, безпереспективна постройка.
Нито за 300 хиляди еur, нито за 200 хиляди, нито за 100 хиляди...
Ама иначе тръгнал да си смята капиталовата...
Значи единственият му реален актив остава маломерката в Бургас...
Бай Лордов никога няма да успее да продаде тази негова примитивна, безпереспективна постройка. Нито за 300 хиляди еur, нито за 200 хиляди, нито за 100 хиляди...
Ама иначе тръгнал да си смята капиталовата...
Значи единственият му реален актив остава маломерката в Бургас...
Коментар