Първоначално изпратено от ejonny2376
Разгледай мнение
Въпросът е че форумният Щатец непрекъснато преувеличава с пъти реалностите , които и без това в материален план са достатъчно добри и нема нужда да го прави.
А за мен разбира се че България е над всичко - тук имам всичко от което имам нужда - достатъчно доходи да си покрия скромните разходи / а те са такива/ , работя за удоволствие от много години, имам жилища за близките ми, жена ми работи каквото иска и тя за удоволствие , децата са ми хепи и са в относително добра среда , близо до роднините..... Какво ще спечеля ако съм в чужбина в повече ? Кеш ? Ок сигурно...кариера от много години не гоня и не ми дреме дори мисля да се пенсионирам скоро....А какво бих загубил ? Според мен ужасно много....защото живота е кратък и не трябва да се губи за кеш в случай , че наличният ти е достатъчен.....Ти имаш по твои думи толко колкото 5 живота не моеш изарюиш ..........Що ти е повече ?!
ПП Едно време преди да зема тапията за келнер ми се е случвало поради пуста кариера да съм месеци в командировка / бех тираджия :-)/ никога отново ... дори във Франкфурт не съм ходил от 2-3 години където карах по 2 седмици по кръчми...много са....
Коментар