IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от segato Разгледай мнение

Къде е новия апартамент ? Или къща правиш ? По едно време питаше за солари та си помислих, че може да е къща.

Тия от линка ги гледах в новините. Баси , колко време са ги чакали та обявиха пеесе случая бе? Не трябва ли да ги олепат или поне да ги стреснат още първия път ?
    Във Вн, 200 + кв, имам и 20~30 кв тераси, върху, които обмислям да сложа панели вместо тенти. Все още съм на етап проучване.

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
      Вероятно гледат да направят пари хората. Чувам , че сезона шял да бъде по-кратък тази година
      https://www.facebook.com/reel/809400354435131

Коментар

• Играчи, чакаме ви. ​​​​​​​
        https://novavarna.net/2024/05/17/usa...3%d0%b0%d1%80/

Коментар

• Първоначално изпратено от два_таралежа Разгледай мнение

Заради вас дето сте на държавна хранилка е този дълг. Да вземат да ви съкратят с поне 50%, а не ние да ви хрантутиме.
          Съгласен съм с теб, но държавна пара се излива за всеки сектор, които си е поискал (земеделци, енергетици и т.н). Скоро очаквам и брокерите да ревнат за подкрепа от държавата!

Коментар

• Първоначално изпратено от Traicho_80 Разгледай мнение
            Държавата поиска още 300 млн. лева дълг

Министерство на финансите преотваря емисия ДЦК със срочност три години с фиксиран лихвен процент от 3%

https://www.investor.bg/a/540-danats...-mln-leva-dalg
            Заради вас дето сте на държавна хранилка е този дълг. Да вземат да ви съкратят с поне 50%, а не ние да ви хрантутиме.

Коментар

• Държавата поиска още 300 млн. лева дълг

Министерство на финансите преотваря емисия ДЦК със срочност три години с фиксиран лихвен процент от 3%

https://www.investor.bg/a/540-danats...-mln-leva-dalg

Коментар

• Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение

празни приказки, никой не се е опитвал да ти подари вила на морето

затуй се изхвърхляш като че.ия на мокър пясък - ако му подарели златно кюлче, нямало да се пъне да мъкне
                Гроздето освен, че е кисело не става и за вино.

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение

Аве нз, дали са неграмотни, ама послъгват:

[ATTACH=CONFIG]n4182087[/ATTACH]
                  То не пречи и двете .Ем неграмотни ем послъгват

Коментар

• Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение

Koя застраховка е стотинки бре?Един приятел с жена си теглиха кредит 300К лв и застраховката живот му е по 1800 лв на година за всеки от двамата.Вие сте финансово неграмотни инвститори

Аве нз, дали са неграмотни, ама послъгват:

Click image for larger version

Name:	zastr.jpg
Views:	1
Size:	66.4 КБ
ID:	4182087

Коментар

• Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение

затуй се изхвърхляш като че.ия на мокър пясък - ако му подарели златно кюлче, нямало да се пъне да мъкне
                      Бонке, моите интереси за покупки са в този район:

https://www.idealista.it/de/immobile/24784431/

Другата седмица съм в района, ще катеря с приятели пиц Бернина по ръба Бианко. Може и да захлупя нещо, дивидентите валят и кешът се трупа. На фекаломорието незаконните ви бараки с външни нужници не са ми в полезрението.

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение

Мен дори градинаря ме попита. Как съм успял да купя къщата и съм се доредил изобщо. Каза, това е бижу, ако го обявиш ще го отнесат за норматив. Питат всеки ден разни за къщи. Спааи ме това че бяха сложили нереално висока цена и имаше документални проблеми. Но сега имам законна къща и земя под нея. Цената е х 3 за желаещи, но ако се появят ще стане х 4. И то за да ги откажа. Нали знаеш как се отсяват желаещите?
                        Кой те излъга, че е законна? На това свлачище законно няма, всичко подлежи на изриване за сметка на "собствениците". Има един двама с вили там, които си плащат да не ги закачат и вие покрай тях се скътавате. Докога - не се знае.
                        Провери си разрешителните на предишните собственици.
                        Last edited by ejonny2376; 17.05.2024, 14:38.

Коментар

• Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение

Няма какво да чекам, на фекаломорието дори и да ми подарят вила няма да си направя труда да я приема.
                          Аз живея и почивам в нормалните държави, тази беднотия си е за вас.

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение

Мен дори градинаря ме попита. Как съм успял да купя къщата и съм се доредил изобщо. Каза, това е бижу, ако го обявиш ще го отнесат за норматив. Питат всеки ден разни за къщи. Спааи ме това че бяха сложили нереално висока цена и имаше документални проблеми. Но сега имам законна къща и земя под нея. Цената е х 3 за желаещи, но ако се появят ще стане х 4. И то за да ги откажа. Нали знаеш как се отсяват желаещите?
                            За колко точно я купи?

Коментар

• Първоначално изпратено от два_таралежа Разгледай мнение

Шегувам се с джонката. Вилата вече е купена. Богати чужденци тук не липсват, един швейцарец реставрира цял дворец на крайбрежната в Балчик. Никой тук не чака и не се надява на бедни гастари.
                              Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

Обаче аз съм чувал от местните, че потокът туристи в Балчик е слаб и не могат да съживят района и местната икономика.

Преди години нямаха пари и харчеха съвсем малко. Сега ресторантите по брега са пълни.
                                Ние не щем повече от това да я съживяват. Но спасение няма, само стой и гледай. Ще го усетиш. Нали имате къща в Балчик.
                                Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

Working...
                                X