Първоначално изпратено от segato
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
https://www.facebook.com/reel/809400354435131
Коментар
-
Първоначално изпратено от два_таралежа Разгледай мнение
Заради вас дето сте на държавна хранилка е този дълг. Да вземат да ви съкратят с поне 50%, а не ние да ви хрантутиме.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Traicho_80 Разгледай мнениеДържавата поиска още 300 млн. лева дълг
Министерство на финансите преотваря емисия ДЦК със срочност три години с фиксиран лихвен процент от 3%
https://www.investor.bg/a/540-danats...-mln-leva-dalg
- 1 like
Коментар
-
Държавата поиска още 300 млн. лева дълг
Министерство на финансите преотваря емисия ДЦК със срочност три години с фиксиран лихвен процент от 3%
https://www.investor.bg/a/540-danats...-mln-leva-dalg
Коментар
-
Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение
празни приказки, никой не се е опитвал да ти подари вила на морето
затуй се изхвърхляш като че.ия на мокър пясък - ако му подарели златно кюлче, нямало да се пъне да мъкне
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Аве нз, дали са неграмотни, ама послъгват:
[ATTACH=CONFIG]n4182087[/ATTACH]
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение
Koя застраховка е стотинки бре?Един приятел с жена си теглиха кредит 300К лв и застраховката живот му е по 1800 лв на година за всеки от двамата.Вие сте финансово неграмотни инвститори
Аве нз, дали са неграмотни, ама послъгват:
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение
празни приказки, никой не се е опитвал да ти подари вила на морето
затуй се изхвърхляш като че.ия на мокър пясък - ако му подарели златно кюлче, нямало да се пъне да мъкне
https://www.idealista.it/de/immobile/24784431/
Другата седмица съм в района, ще катеря с приятели пиц Бернина по ръба Бианко. Може и да захлупя нещо, дивидентите валят и кешът се трупа. На фекаломорието незаконните ви бараки с външни нужници не са ми в полезрението.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Мен дори градинаря ме попита. Как съм успял да купя къщата и съм се доредил изобщо. Каза, това е бижу, ако го обявиш ще го отнесат за норматив. Питат всеки ден разни за къщи. Спааи ме това че бяха сложили нереално висока цена и имаше документални проблеми. Но сега имам законна къща и земя под нея. Цената е х 3 за желаещи, но ако се появят ще стане х 4. И то за да ги откажа. Нали знаеш как се отсяват желаещите?
Провери си разрешителните на предишните собственици.Last edited by ejonny2376; 17.05.2024, 14:38.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
Няма какво да чекам, на фекаломорието дори и да ми подарят вила няма да си направя труда да я приема.
Аз живея и почивам в нормалните държави, тази беднотия си е за вас.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Мен дори градинаря ме попита. Как съм успял да купя къщата и съм се доредил изобщо. Каза, това е бижу, ако го обявиш ще го отнесат за норматив. Питат всеки ден разни за къщи. Спааи ме това че бяха сложили нереално висока цена и имаше документални проблеми. Но сега имам законна къща и земя под нея. Цената е х 3 за желаещи, но ако се появят ще стане х 4. И то за да ги откажа. Нали знаеш как се отсяват желаещите?
Коментар
-
Първоначално изпратено от два_таралежа Разгледай мнение
Шегувам се с джонката. Вилата вече е купена. Богати чужденци тук не липсват, един швейцарец реставрира цял дворец на крайбрежната в Балчик. Никой тук не чака и не се надява на бедни гастари.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Обаче аз съм чувал от местните, че потокът туристи в Балчик е слаб и не могат да съживят района и местната икономика.
Преди години нямаха пари и харчеха съвсем малко. Сега ресторантите по брега са пълни.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
Коментар