If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
мани, че ме е яд за лордчето
казах му да не плащаа излишно ..а той
вместо да ги похарчи за удоволствия на бургас, той ще ги дава на алчни застрахователи
мани, че ме е яд за лордчето
казах му да не плащаа излишно ..а той
вместо да ги похарчи за удоволствия на бургас, той ще ги дава на алчни застрахователи
Да и 5% на година застраховка живот в полза на банката
Бях я забравил. През април ми се обадиха, че оставащите 2 г. ако искам да платя 100лв, ако искам, да не я плащам. Платих я презглава, само да не ми променят условията по кредита. Сега ще гледам сеира...
Най-големия майтап беше през зимата, когато се чудих кой ми плаща тока в приземието на старото къще? Брат ми или бившата и чаках, кой ще мигне първи. Като ми се обадиха от банката за застраховката, се оказа, че аз съм си го плащал, щото по договор ми удържат една сметка, а аз понеже плащам по още 5 партиди, въобще не съм бил в часа...
напомням ти, че година и половина- две, те нямаше никакъв във форума, да се хвалиш с доходност
а аз и лордчето не сме липсвали освен за някоя платена от квартирантитИ почивка
нещо да кажеш?
Аз за тоя инвестиция казах преди 5 години.Ако не вярваш питай Лева.Навивах го и него да скочи ама той се наби в Амунди на по-ниска доходност и го дерат яко такси за управление. Кога е тоя период дето съм отсъствал? За повече от месец не съм отсъствал откакто имам регистрация.
сакън!
ами литрите крокодилски сълзи проляти от накавръчко, бъртрам, знайни и незнайни гастари и тук там някой чиновник!??
ами писмата, мейлите, телеграмите до ецб,фед и президента
по 2 клавиатури изтъркаха хората....
и каква стана тя!??? капиталовата х2 от тогава, наемите +40%, заплатите кой х2, кой сиромах само със 70% отгоре
а гпр-то, което радев редовно смята със сметалото си е пак същото
срамота!
За 5 години и 3 месеца с утроих.Ядец.Дивидента е символичен ама цената е по 3
напомням ти, че година и половина- две, те нямаше никакъв във форума, да се хвалиш с доходност
а аз и лордчето не сме липсвали освен за някоя платена от квартирантитИ почивка
нещо да кажеш?
Аз вярвам на пазарът, а той НВ е все още на продавача, не и на купувача...и за сведение на мразещите привлечените ресурси, закостеняли лузъри със зелени спестовни книжки от банка ДСК, научени от баба и дядо, там да кътат, кредита ми продължава вече 3г. и 2м. да ми остава на 4,2% ГПР.
сакън!
ами литрите крокодилски сълзи проляти от накавръчко, бъртрам, знайни и незнайни гастари и тук там някой чиновник!??
ами писмата, мейлите, телеграмите до ецб,фед и президента
по 2 клавиатури изтъркаха хората....
и каква стана тя!??? капиталовата х2 от тогава, наемите +40%, заплатите кой х2, кой сиромах само със 70% отгоре
а гпр-то, което радев редовно смята със сметалото си е пак същото
срамота!
Аз вярвам на пазарът, а той НВ е все още на продавача, не и на купувача...и за сведение на мразещите привлечените ресурси, закостеняли лузъри със зелени спестовни книжки от банка ДСК, научени от баба и дядо, там да кътат, кредита ми продължава вече 3г. и 2м. да ми остава на 4,2% ГПР.
Да и 5% на година застраховка живот в полза на банката
Който вярва на неграмотни и продажни журналисти е пълен глупак.Освен това са цитирали брокер
Май с тухлена пенсия от 1000 лв не се живее богато.Нормално е да си брои левчетата. И аз имам един познат дето дава 2 апртамента и той се стиска.Даже от храна икономисва
е, да. само чакащите на дивидент акционери живеят разгулно с 500 /под въпрос/ кинта
и оставят внушителните 80ст бакшиш, веднъж месечно
Май с тухлена пенсия от 1000 лв не се живее богато.Нормално е да си брои левчетата. И аз имам един познат дето дава 2 апртамента и той се стиска.Даже от храна икономисва
Вероятно взема малко над 1000 лв на месец, но има и други доходи. Но с жена му кътат здраво.
Спукал ли се е? Хаха, я прочети какво пише в днес.бг:
Търсенето на имоти в Русе изпреварва предлагането на жилища, а купувачите са предимно млади хора с добри доходи. Това стана ясно по време на Real Estate Business Forum в региона на 17 юни, където експерти от бранша очертаха тенденциите за имотния пазар, кредитите по нови жилища и развитието на градоустройството.
Мняза ми на Кондореса по начина на хейт. Макар, че в старите си никове, тази мъжка гювендия беше много по-колоритна...
не само на кондореса, но и на десетки други врачки по имотиту
лакончини, сифилистични, дебнещи, издебнати и не знам още какви
кондореса откак разбра, че не е трудно да я намеря в пловдивския панел, дето живее с майка си и баба си
взе да се държи не толкова развратно и да не приканва непрекъснато към ...нейните си там желания
Коментар